De nem meggyőzni akarlak ám, ezek tökre nem logikus dolgok: tőlem bárki mondhatja, hogy semmi bajom nem lenne ha mitomén, hozzáérnék egy varangyos békához, attól még abban a pillanatban kapnék idegösszeomlást. pedig ez aztán tényleg veszélytelen művelet volna.
Na, na azért teljesen veszélytelennek nem mondanám! Bár kétségtelen, hogy felnőtt embert nagy baj nem érhet. Itt egy cikk. https://elsosegely.hu/cikk.381.bekamergek
De egy kisebb termetű gyermekre, vagy állatra veszélyes lehet, főleg, ha szájba kerül. Épp két hete kapott el a kiskutyánk egyet, szerencsére tanúi voltunk. Azonnal kimostuk a száját, más testrészét nem érte - amit ugye, egy kutya lenyalhatna - de így is egy óra múltán jött helyre, és maradt abba az erős nyáladzása szegénynek. Egy komolyabb adag, és ha nem látjuk el azonnal, és bizony el is pusztulhatott volna. Ezt én sem tudtam eddig.... de mindig tanulunk valamit.
Segítsetek!2x bepöttyögtem egy elég hosszú üzenetet,amit nem küldött
el.Van a hozzászólások küldési hosszára korlátozás?Mert akkor
újult lelkierővel,részletekre bontva írom újra!?
Köszi és bocs ha nem ide tartozik a téma.
Üdv:Beszter
#2225702014-08-04 16:44:23 Válasz a #222564. hsz-ra
Jó hosszú hozzászólásokat szoktak itt irni, szóval nem hiszem, hogy - ha van is - a korlátozás miatt szállt el a üzid. Az már inkább előfordulhatott, hogy túl sokáig irtad a hsz-edet, és emiatt nem küldte el (hogy ez valami időkorlát, vagy mi miatt van-e nem tudom, de már én is jártam így). Menet közben én szoktam nyomni egy másolás-t, aztán ha netán nem megy el, csak beillesztem az egész szöveget és újra elküldöm.
Hú remélem nem volt túl bonyolult.
#2225742014-08-04 17:15:23 Válasz a #222564. hsz-ra
így van ahogy messinia írja: a fórumoknál szokott lenni időkorlát, az indexen is van. így ha hosszú hsz-t írsz, akkor mielőtt elküldöd jelöld ki és nyomj egy ctrl c-t, és ha elveszik, akkor csak a ctrl v-vel beilleszted és tudod is küldeni.
vagy bé verzió, megírod előbb word-ben és csak bemásolod.
Köszi Messinia,köszi Rollo!
Mivel "munkaidőben" írtam (még jó,hogy a párom a főnököm),
csak 3 órába telt,így csak egy pöppet voltam ideges.Ja és ráadásul
telefonról pötyögtem!
Holnap tanácsaitokkal újrakezdem.
Andi,ha olvasod ezt,az üzi Neked ment volna!Ígérem újra írom!
Sziasztok:Beszter
#2226172014-08-05 08:43:55 Válasz a #222575. hsz-ra
Helló Beszter!
Nem tudom én vagyok-e az az ANDI, akinek szántad, hiszen többen is lehetünk itt a fórumokon, akinek írni akarsz. Ha, én lennék, akkor előre is köszönöm a fáradozásod! De miattam ne görcsölj most erre rá. Majd, ha egyszer lesz egy kis időd, akkor megírod újra. Bármikor szívesen olvasom soraidat.
Tudod, hogy nem éppen a 2 soros bejegyzéseimről vagyok híres, éppen nemrég tettem be egy Kefaloniás beszámolót, amit direkt megszámoltam 151 sor lett a fórumon – szóval ez is elég hosszú a terjedelmét tekintve. Eredetileg mindez hosszabb volt, csak én sem tudtam, hogy meddig feszíthetem a húrt, vajon mennyi a maximum szöveg, amit bele lehet írni egy üzenetbe.
Ha nem csak pár soros dolgot szeretnék írni, akkor én inkább úgy szoktam csinálni, hogy egy word dokumentumba írok mindent, és onnan csak simán bemásolom a fórumra. Valamiért nem szeretek abba a kicsi rublikába írni.
Szerintem is az lehetett a bibi, amit az előttem szólók írtak, hogy biztosan van itt is egy időkorlát, úgy, mint ahogyan az e-mail-ek írásánál is. És a 3 óra ezt már biztosan bőven túlszárnyalta.
Majd privibe elküldöm az e-mail címemet is, így legközelebb, ha valamit akarsz küldeni, vagy egy másik utazáshoz informálódni, akkor, ha tudok, nagyon szívesen segítek továbbra is bármikor Nektek.
Legyen szép napod! Szia: Andi
Szia Vivahellasz!
Akkor nem tudom mi lehet a probléma, ott kellene lennie a cimsornak, mint ahogy nekem. Milyen böngészőt használsz?
Áthoztam ide a beszélgetést, ne kapjunk ki, amott ez nagyon off téma.
#2227252014-08-06 12:40:38 Válasz a #222721. hsz-ra
ez többünkkel így van. én se tudok feltölteni ide, hasonló akadályokba ütköztem mindig. igaz, már jó ideje nem is próbálkozom vele. jox sokat hegesztett az utóbbi időben a fórumon, hátha eljut egyszer a dolog eddig és leegyszerűsödik a képfeltöltési metódus. mert ha sikerül is valakinek, azért mindenképpen bonyolult ez így.
Sziasztok!
Mi aug.30.án fogunk hazaindulni Kassanódráról.Nagyon tartunk tőle hogy bele fogunk kerülni a vendégmunkások visszaáramlásába.Nem tudtok ajánlani valami menekülő határátkelő helyet hogy ne kelljen órákat sorba állni.Állitólag van olyan ahol csak a magyarokat és a szerbeket engedik át.Köszi!
#2227482014-08-06 17:29:18 Válasz a #222721. hsz-ra
Vivahellasz, sikerült azóta valami megoldást találni?
Még esetleg Joxot keresd meg a problémáddal, hátha ő tudja mi a teendő - abból kiindulva, hogy ez mással is előfordult már.
#2227532014-08-06 19:44:13 Válasz a #222721. hsz-ra
Szia!
Én is így jártam, de Jox segített akkor.
Ne a Google + nyisd meg, hanem a Picassa-t, ez legyen a címsorban www.picasaweb.goggle.com így kezdődjön. Így sikerülni fog!