Heti egyszer van a hajókirándulás, mi egy órát álltunk Kastosba volt idő felmenni a szélmalomhoz, a kajáltatásnál is jó egy órát kint voltunk a parton olyan volt mint egy mini P Katsiki, egy nagy szikla boltozat alatt hűsöltünk, na meg a fürdőzésre megállók sem kutyák!De szerintem visszamenni Lefkadára Meganissi miatt muszáj, kocsival átmenni és felkeresni az össze öblöt...no az megér egy misét, állati szépek vannak ott,csak álltunk és bámultunk.
Remélem rájövök mit nem csinálok jól és hamarosan az albumban lesz.
És itt is azt írja ki, hogy nincs hozzáférésem az album megtekintéséhez. Valszeg nem tetted publikussá, de a Google+-t én utálom, mert elég komplikált (nekem)
Tedd inkább a Picasara vagy a fotoalbum.hu-ra akár.
#2231272014-08-12 06:50:59 Válasz a #223122. hsz-ra
Szia Kónyu.
Picasa-ba vannak megcsináltam az albumot de nem tudom mit linkeljek be a feltöltéshez mert nem találok olyan lehetőséget......tiszta ideg vagyok mert tavaly már 1* sikerült ide tennem képeket......csak rájövök
..
Sziasztok. Még mindig Lefkadán vagyunk. Holnap indulunk haza sajna. Aki most készül ide...készüljön úgy;hogy szinte már ,,fáj" a forroság. 2-hét alatt egyazer ment el a nap. Én nagyon fagyos vagyok;bírom a meleget. De ez már brutális.
Hát remélem is mert már kezdek kétségbe esni. De tény hogy az idei nyár sokkal esősebb volt a megszokottnál. És a kint tartózkodók, illetve hazaérkezők sajnos nem sok infóval szolgálnak ezen a téren.