Meg a repülős **/*** -ban is volt Bulgária. Azóta ez a kategória csappant meg a legjobban, azóta kihagyták Ciprust, Máltát, Tunéziát és Egyiptomot. (bár ebből szerintem mindenki kizárta Tunéziát és Egyiptomot)
Tényleg nem Csodálkoztam is rajta. Pedig, ha valaki ezt a kategóriát választja, nagy esély van rá, hogy 3 csillagos szállodát kap. Két csillagos nem sok van az Ibusz kínálatában.
Mi tavaly 2 csillagos szállodában voltunk Rodoszon:)
De nagyon jól éreztük magunkat és a félpanzió is jó volt.
Szóval mi a 2 csillagos szállodával is nagyon meg voltunk elégedve.
Szia Zumike! Én sem értem, hogy megy ez a sorsolás. Valójában biztos nem sorsolnak, hanem kisakkozzák, hogy hol van hely, melyik útra volt kevesebb jelentkező, oda teszik a tombolázókat. Gondolom a buszos utakért nem tülekednek a népek. A húgomék szept.1-én indulnak Paraliára szintén busszal és ő csak pár nappal előttem tudta meg. Ma voltam bent az Ibusznál, befizettem a hátralékot. Választhattam, hogy a buszon hová szeretnénk ülni.
Szia fszeva!
Köszönöm a választ. Nagyon rendesek voltak Veled, hogy még ülőhelyet is választhattál, máshol ez is plusz költségbe kerül!
Hát úgy látom erre a sorsolásos ügyre nincs szabály, izgulhatok még egy keveset. Mondjuk a jövő héten már úgyis ki kell, hogy derüljön, addig meg majd csak kibírom valahogy.....
Remélem szerencsénk lesz, azért kevesebben vannak, akiknek valamilyen negatív élményük volt a tombolával kapcsolatosan. Bár egy kicsit azért elbizonytalanodtam.....
Na de majd meglátjuk, remélem minden rendben lesz velünk is!!!
Az én papíromon az van, hogy az indulás előtti héten be kell menni az Ibuszba, hogy változott-e vmi az indulással kapcsolatban. Ti bementetek? Volt általában változás?
A másik kérdésem pedig az, hogy a részvételi jegyet csak nekem kell aláírni? Ugyanis megkaptam, de nekem furcsa, hogy azon nincs semmilyen bélyegző, aláírás.
Csak neked kell aláírni, mikor ott vagy a reptéren, kint vár az Ibuszos, és nála van egy lista, amin rajta vagy. Én csak felhívom az irodát előző nap, hogy minden rendben van-e, ha valami változás van (repülő indulás például), akkor úgyis szólnak. (telefonon keresztül foglaltam eddig mind a két nyaralásom, és minden papírt emailban kaptam meg)