Igen, nagyon jó kis szálloda volt. a reggeli-vacsi svédasztalos volt.Elég nagy volt a választék, salátabár, gyümölcsök, desszertek.
Szóval simán jobb volt mint a legtöbb 3 csillagos szálloda:)
Tudod amikor saját magam (mindenféle online rendszeren keresztül) olcsóbban ki tudom hozni az utazást teljes költséggel, mint amit az IBUSZ-nak befizetek, akkor már baj van! Én a befizetett pénzemből Bulgáriában 4 csillagos szálláson all inclusive-at tudtam volna foglalni! Kérdezem, hol van a jelentős árelőny? Van az az eset, amit vissza lehet dobni! Az IBUSZ pont azt használja ki, hogy MI (Mediterrán tombolások) a legjobban az ő hatalmába adjuk a fejünket. Sokan utána se járnak a dolgoknak. Én őszintén sajnálom azt a pénzt, amit az irodában hagytam. Csak annyit hogy az IBUSZ által befizetett két nap a magyarországi szállodába 12.000 Ft-al többe került, mint a csatlakozó három nap, amit saját magam intéztem online. Ennyit az irodáról...
Igaziból az utolsó 2 mondatot nem értem,vagyis ezek szerint félreértem...
#2233052014-08-14 17:56:42 Válasz a #223289. hsz-ra
Korábban leírtam a kálváriámat lehet, hogy azt nem olvastad, ezért nem érted. Röviden a Mediterrán tombola előlegünket kellett valahogy kiszedni az IBUSZ-ból, mivel pénzt nem adnak vissza.(Első ötlet az volt, hogy Kefalónia buszjegybe forgatjuk az előleget, és magunknak intézek szállást, a szigeten. Ez meghiúsult, főképpen anyagi okok miatt. A második, pedig, hogy keresünk egy olyan szállodát az országban ahová szívesen elmegyünk, és benne van az IBUSZ látókörébe. Így jött Egerszalók, ahol akkor voltunk utoljára, amikor építették a Salirist. Már akkor megfogadtuk, hogy egyszer elmegyünk oda, így jött a gondolat, hogy itt az idő erre.
Kértem egy árajánlatot a hoteltől, illetve intéztem egy "ideiglenes" foglalást. Bementem a Békéscsabai irodába, hogy akkor intézzük a tombolát (negyedik látogatásom az Ibuszban, és első amikor azt tudják mondani, hogy üljön már le!). Elmondom mik a terveim, lássuk, mit ajánlanak. Természetesen teljes ár semmi akció, úgy hogy a hotel 20-35 %-os promóciót tart. Mondom ezt az ügyintézőnek, rámegy a honlapukra, és megnézi miről is karattyolok. Azt mondja, hogy ezeket ők is meg szokták kapni, megkérdezi Bp-t, hogy miért nincs nekik ilyen. Telefon, válasz pont a mai naptól nem lehet ezt náluk igényelni! Biztos ezt kell nekik mondani, minél többet hagyjál az irodában. Ezért azt választottam, hogy minél kevesebb ráfizetéssel, de az előlegünket beforgatva foglaltam két napot. Buktam 24.000 Ft-ot. Happy! Éljen IBUSZ!
Igazából ez egy ajándékutalvány volt, amit kaptam, ezért nem akartam teljesen elbukni.
Csak még egy gondolat. A mai számítógépes világban egy foglalásnál rányomsz a gombra, és lefoglaltál valamit. Ezt nekünk a Korfui busznál nem tudták megtenni (vagy nem is akarták, csak ezzel hitegettek, ezt is kinézem belőlük).
Mindenkinek jó nyaralást, mi Bulgária, illetve Korfu helyett holnap megyünk Egerszalókra. Legalább a magyar gazdaságot támogatjuk!
Hát,igen,ezt nem olvastam...de pótolom,hogy tudjam a részleteket!
Belföldi szállodába sose megyek teljes áron,végtelen a kinálat kuponokból,akciókból,Gulliverekből...nem is értem,aki ezt nem tudja?Persze az Ibusz gondolom le akar szakitani minél többet!Sajnálom,hogy megjártátok,a belföldi dolgokban az időjárás tud bekavarni-most Miskolcon egész nap esik-mindig olyan helyre megyünk,ahol benti medence,stb van...Egerszalókon nem voltunk még.Azért próbáld meg jól érezni magad,gondolom a kaja azért szuper lesz(én a wellnesswhétvégéken azt is imádom,ha jó a konyha és nekem ezzel semmi dolgom).De ez itt már sűrűn OFF,bocsi!
#2233132014-08-14 20:15:18 Válasz a #223305. hsz-ra
Szia Grandpier!
Szörnyen hangzik a kálváriátok, de remélem Szalókon jól érzitek majd magatokat. Én itt lakom a Saliristől 3 km-re, úgyhogy ismerem a környéket, bár a szállodát belülről még nem láttam. Aki volt, azt mondta,hogy nagyon jól érezték magukat. Program is lesz bőven, mert holnaptól kezdődnek Egerben a Végvári napok, ahol a várban rengeteg rendezvény van.
Kívánom, hogy nagyon jól érezzétek magatokat!!!!!