Sziasztok!
Utazott valaki mostanában a Zeusszal Sartira busszal? Milyen állapotúak a buszok, tesz-e valamerre kitérőt vagy egyenesen Sartira megy?
Kecskeméten az Auchan parkolóban hol áll meg? Első vagy a hátsó parkolóban? Ha az első parkolóban, akkor melyik részén áll meg?
Megköszönném, ha valaki válaszolna, mivel pénteken utazunk.
Éva
#2234802014-08-18 13:26:38 Válasz a #223475. hsz-ra
Kedves Éva!
A vészjósló előjelek ellenére is NAGYON KELLEMES NYARALÁST KÍVÁNOK az egész családnak! Őszintén kívánom, hogy ne tapasztalatból kelljen az utóbbi hetek cirkuszait megélnetek. Lehetett olyat is olvasni, hogy azért történtek kisebb változások a szezon alatt a háznál, gondolom a sorozatos balhék miatt. Inkább ne legyen rá szükség, de, ha mégis baj van, akkor mindenképpen próbáljatok jegyzőkönyvet felvetetni, mert idehaza csak úgy tudtok majd reklamálni.
Majd mikor hazajöttök, és valamikor, ha lesz egy kis időd, akkor légy szíves írd már meg, hogy mit tapasztaltatok elsősorban a szállással kapcsolatba, illetve magával az irodával kapcsolatba is. Kíváncsian várom soraidat!
Anno még ezer éve a Jorgosos időben nagyon sokat utaztunk velük, utána mikor csődbe mentek, és lett ugye a Dias Z. ővelük is az első években többször utaztunk, akkoriban nagyon jók voltak. Mi már elég régen nem utaztunk velük. De most akármerre olvas róluk az ember, nagyon úgy tűnik, hogy egyre nagyobb felhők gyülekeznek a fejük fölött. Kíváncsi vagyok, meddig húzzák még. Kár értük, sok szép kiránduláson vettünk anno velük részt!
Üdvözlettel: Andi
Kedves Andi!
Köszönöm a jókívánságokat. Remélem nem lesz túl nagy gond. Szerencsére a családunk optimista. Na nem azért mert nekünk minden jó lenne, mert azért mi is szoktunk 4 csillagos szállodában is aludni a kirándulásaink során. Lehet hogy most egy kicsit mellényúltunk ezzel a szállással, de szerintem nem csak mi.Dupla adag takarítószer bepakolva+ terítő +polcokra fedőtakaró stb. Valaki írta, hogy a konyhában csak hideg víz van és az borzasztó. Tegnap elolvastam az utazási iroda szállásra vonatkozó tájékoztatóját és abban benne van, hogy sok helyen csak hideg víz van a konyhában. Tehát ez előre jelezve volt, csak sokan el sem olvassák a tájékoztatókat. Na meg gondolom a szállásadók úgy vannak vele,hogy ne főzzön egyfolytában a vendég, mert akkor mosogat is és sokkal több költségük lesz. Mindenképpen beszámolok majd a tapasztalatokról, ha tudok akkor már Sartiról is írok, ha nem akkor majd ha hazaértünk.
Üdvözlettel: Éva
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni a tapasztalt Sartira utazóktól (tőlem mindenki az mert én még csak most azaz jövőre mennék először )
Tudnátok nekem segíteni:az Ibusz utazási irodával szeretnénk utazni. Mi a véleményetek róluk, milyenek a buszaik??
Illetve ezt a 4 apartmant néztem ki Spanos,Fotini, Klio, Avra mi a véleményetek ezekről a szállásokról???
Előre is köszönöm a segítséget
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy van-e valami edzőterem/edzési lehetőség Sartin? Tudom, nyaralás, kikapcsolódás de nekem a mozgás minden formája öröm. Szeretem meglátogatni a helyi konditermeket mindig, ha idegen országokba megyek, számomra az is érdekes. Köszi előre is!
Szia!
Hát Ibusszal nem mennék,a buszaik állapota miatt,idén és tavaly elég sok lerobbant.Tavaly a Sartiba jövő több napot állt a főutcán akadályozva a forgalmat.A felsorolt apartmanok közül a Klió jó,mindenhez közel van,alapfelszereléssel a konyhában.A többit nem tudom.Inkább az Apollont ajánlanám,jobbak a buszok több apartman közül választhatsz.Én eddig az Iliászban,a Salatasban voltam de nagyon jó az Anna,ezek mind közel vannak mindenhez.
#2236312014-08-21 08:39:44 Válasz a #223590. hsz-ra
Csatlakozom Zsuzsához az edzéssel kapcsolatban. Legkellemesebb emlékem Sartiról a reggeli futás a parton . Jó hosszan lehet akadálytalanul haladni, nincs annál jobb, mint mezítláb a homokban, félig a vízben és utána egy nagy úszás a tükörsíma tengerben....A kora-reggeli órákban még nincs tömeg, csend és nyugalom van a parton. És 10 előtt még büntetlenül lehet napozni is az úszás után, nem kell sokfaktoros naptej sem!
Szia Szandus!Mi évek óta az IBUSZ al utazunk,semmi gond nem volt!A buszok amivel utaztunk,semmi baj nem volt!Az egyik leg megbizhatobb legrégebbi iroda!Az apartmanjaik jók,ha sok panasz lenne valamelyikrre,következő évben nem szerződnek le velük!Én bátran ajálom !Jó nyaralást!
#2236902014-08-22 15:19:49 Válasz a #223685. hsz-ra
De gyerekek komolyan?Konditermet keresni tengerparti nyaralóhelyen? Azt hittem vicc, azért utazni 1200Km.-t hogy egy büdös zárt helyen gyúrjatok? Ott a természet tele kihívásokkal,tekerj el biciglivel a Narancspartra, vagy Goa Beach.-re / jó kis emelkedő/ kajakozz, fuss, ússzál,röplabdázz ,fociz, de az is elég ha a Sarti egyik végéről elgyalogolsz a másik végére szigorúan a víz szélén.