Kedves Csarlsz!
Elnézésedet kérem, 14. alkalommal. Remélem nem követtem el túl nagy hibát. Bár bevállalnám 14-szer is
És köszönöm a hasznos infót is amit kaptam.
Kedves Andi!
Persze, hogy nem, csak egy kis szurka-piszka jól esik.
Természetesen én sem gondoltam komolyan, hogy ebben az évben utaztatok 14-szer.
Helló Nei porisok! Mi itt vagyunk a Papa John-ba.A szoba türhető,ha csak nem vagytok tisztaság ajánlások.Amúgy hagy némi kívánnivalót maga után.Az idő nem valami jó,ma még nem voltunk a parton.Eddig minden este esett az eső,(5 nap).Napközben is néha csepereg,elborul.A tavernákba finom a kaja és az árak is elfogadhatóak.Platamonba ha mentek kisvonattal,vigyázzatok mert 13.30 után már nem jön vissza óránként.Legközelebb este 18.30.
Szia Csillcsy akkor biztosan találkoztunk a corall háznál,meg a kedd esti sport foglalkozáson is ami döntetlen lett,hát ténylen nincs tul jo idö de mi eddig minden nap lubickoltunk mert a viz tökéletes,tegnap a folyonál horgásztunk na ott a folyo lehüti rendesen a vizet,halat persze nem fogtunk de volt akinek sikerült háloval
Sziasztok. Otthoni idő szerint reggel 9 kor megérkeztünk. Aranyház,szerintem a célnak tökéletesen megfelel. Az idő király, Platamonasi séta,és már rongyá égés. Hehe.
Helló Annamária!
Legyen nagyon kellemes nyaralásotok Nei Porin. Őszintén kívánom, hogy sok-sok szép élménnyel gazdagodjatok odakint. Egy isteni pitás gyrost igazán küldhetnél nekem fénypostával Szegedre. Szép hetet kívánok Nektek! Ússzatok, kiránduljatok sokat! Egy hét és mi is indulunk Zakynthosra, már nagyon várjuk.
Szia: Andi
Tegnap reggel hétkor indultunk a corallbol,este nyolcra értünk haza,minden határon gyorsan átjutottunk nem szivoztak sehol,szuper jo volt megint nei pori már most visszamennék az itthoni esö elöl
Mi tavaly voltunk a Coralban, még mindig ez a legutolsó utca Nei Porin. Alatta a bár egész héten talán kétszer volt nyitva, egyáltalán nem volt zavaró. Mi a kétlégterű apartmanban voltunk, egyik szoba nézett az Evilion udvarára, picit tényleg zajos volt, de nem volt igazán zavaró.
Szia Rita 79!
Jövőre, mi is két légterű apartmanba szeretnénk menni, Nei Poriba. Nézegetem a Corált. Lenne pár kérdésem, a két légterűvel kapcsolatban.
Írod az egyik szoba a Evilion udvarára néz, a másik merre? Mekkora az apartman, 4 főnek elég tágas, van erkélye, és 4-en ki tudunk egyszerre ülni? Hűtő kb. milyen méretű és a fagyasztó része ?
2 szobás, vagy a konyhában van az egyik fekhely és milyenek (Egyikünk 2 m magas)
Konyha a szokásos két lapos rezsó?
Köszönöm válaszodat előre is.
#2244082014-09-11 08:26:31 Válasz a #224394. hsz-ra
Szia Csarlsz!
A Coral apartman két légterűje két külön álló szobából áll, a szobákat egymástól a konyharész választja el, innét nyílik a fürdőszoba is. A konyha felszerelése a szokásos kétlapos rezsó, annyi tányér, pohár és evőeszköz, amennyi a létszámnak megfelelő. A hűtőszekrény a szokásos 120 l-es normál méretű kis fagyasztó résszel. Mindkét szobának saját erkélye van, ahova mi simán ki tudtunk mind a négyen ülni, csak a műanyag székeket és asztalt kellett átcipelni az egyikről a másikra. Az igényeinknek nagyon megfelelt az apartman. Az előre néző erkélyről oldalra látni a tengert.