Nagyon megköszönnénk a kalauzolást
Annak pedig már elõre örülök, hogy tudod, hol van az a hely amirõl írtam. Én is szeretnék egy olyan képet magamról ahogy ott sétálgatok a háttérben a hegyekkel...
Köszi az infót. Igaz én tavaly már voltam a Meteoráknál és már nekem is szóltak hogy tegyem el a kamerát és a fényképezõt. Viszont kint találtunk egy szerzetest akit le lehetett fényképezni, igaz csak néhány embernek sikerült, mert gyorsan elmenekült
Mint említettem volt én tavaly már jártam a Meteoráknál és én 3/4 es nadrágban voltam. Nem nézték jó szemmel
Le kellett tolnom a combomig és fölülre az egyik hölgy odaadta a kardigánját. Mivel a gatya gumija erõsen korlátozott a járásban, aki nem tudta mirõl van szó csak találgatni tudok mi jutott eszébe rólam és a speciális járásomról
Na a görög est lesz a következõ amire elmegyünk... Láttunk képeket és még egy videót is róla... Hááát... mivel én itthon is szívesen járok görög táncházba valószínú fogok ropni egy keveset
A görög kajákat pedig amúgy is nagyon szeretem... úgyhogy akkor este széttáncoljuk a cipõnket...
De hogy a partra mikor fogunk kijutni?
Annyi mindent elterveztünk hogy elmegyünk
Majd veszünk egy képeslapot és megmutatjuk hogy itt voltunk
Sziasztok!
Nekünk is ilyen volt a tavalyi nyaralásunk.Jó ha 3 szor lejutottunk a partra fürödni.Mondta is az uram a Feri.... ,hogy azért az idén másképp lesz. Persze még annyi idõnk sem marad fürödni,mint tavaly
Üdv
Katus
Hát igen, legalább két hét lenne jó, hogy az embernek jusson ideje kirándulni is, meg a hasát süttetni is! Na de vannak azért olyan programok, ami után ha van még kedve, le tud menni a partra is. Pl az Olympos program és a Meteorák sem tartanak estig, Skiathoson eleve a tengeren vagyunk egész nap, de 3 órát fürdünk is. Nyaralás alatt én mindig úgy voltam vele, hogy inkább az alvástól vettem el az idõt, csak minél több mindent tudjak kiélvezni a lehetõségekbõl...
Azt viszont nem rég tudtam meg, hogy hetente talán két turnusváltás lesz! Szóval az alvásról tényleg kezdhetek lemondani!!
Üdvözöllek közöttünk, Nei Poriba készülõk között! Megnyugtatásul annyit, hogy nem húztál zsákbamacskát a Hermessel, nem rossz választás. Ha visszalapozol, leírtam mindent róla, úgyhogy most nem akarom ismételni önmagam. De ha bármi kérdésed van, fordulj hozzám/hozzánk bizalommal!
Zeus!
El tudnád küldeni nekem a Hermesrõl készült képeket? Sajna nekem nincs meg! Kiváncsi lennék milyen rajta a ház!
Azt még nem is említettem hogy egy nap szeretnénk quadot bérelni és bejárni a környéket
Bár a motoron is lehet barnulni és találhatunk olyan partszakaszt ahol meg lehet mártózni. Illetve Lisa nagyon szeretne búvárkodni, így Bea tanácsára valószínû elnézünk Platamon sziklás részeihez is
Majd mi is megpróbálunk minél kevesebbet aludni. Én szeretném majd megnézni a napfelkeltét, úgyhogy korán fent leszek
Egyébként én is szoktam sziesztázni... tahát délután hunyok egy kicsit, de azután estig éber vagyok
Itt fent a lap tetején a menüsorban van egy olyan, hogy "Profil". Itt tudod beállítani azzal, hogy beírod az utazásod dátumát. És akkor megjelenik a hozzászólásaidnál is, hogy mennyit kell még aludni a várva-várt napig!
Köszi Bogobea, én is kíváncsi voltam arra, hogy hol lehet beállítani, hogy mennyi van még az utazásig. csak most találtam rá erre a lapra, jobbanmondva a férjem, és nagyon tetszik.