Szia Ágica !Mi ma érkeztünk haza Pargáról, csodás időnk volt. Egyszer volt egy délutáni és egyszer egy éjszakai eső.Igaz, ezek elég viharosak voltak, de csak 1-2 órát tartottak. Utána ugyanolyan jó idő volt, mintha nem is történt volna semmi. Kardigán csak hazafelé a buszon volt rajtam A tenger legalább 25 fokos. A hajók jártak gond nélkül. Elég nagy tömeg volt, telt ház volt mindenütt meg nem mondtad volna, hogy utószezon volt már.
Igaz, Papamaci ????
Ez tök jól hangzik, köszönöm, megnyugtattál. és minden tervezett kérdésemre válaszoltál
Ja, mégsem, melyik irodával mentetek, és milyen volt az utatok?
Az Apollonnal voltunk. Odafelé úgy mentünk, hogy déli indulással másnap reggel 9h körül érkeztünk meg. Lecuccoltunk a buszról, a hazamenők meg felültek a helyünkre és mentek tovább Lefkadára. Minket az idegenvezető elkísért a szállásunkhoz közben a bőröndjeinket egy kis busz vitte. Ott várni kellett amíg takarították a szobákat, de nem sokat szerencsére.
Visszafelé mi ültünk fel az újak helyére, Lefkadán Nidriben volt kb. 1 órás szabadidő. Ez arra volt elég, hogy megnéztük a tengerpartot, a sétáló utca egy részét, és megettük az utolsó gyrosunkat. Aztán irány haza.
10h15-kor voltunk Pesten. A Macedonok megszívattak minket nagyon, ott 1 órát álltunk, egyre több vámos jött elemlámpákkal, még a gázolaj tankba is bevilágítottak. Az első ülés fölött kézzel meg akarta bontani a kárpitot is, csak úgy repkedtek a dolgaink. A bőröndöket is kipakoltatták ( de egybe se néztek bele ! ) bemásztak a csomagtartóba is. Semmit nem találtak, erre jött 2 újabb ember és kezdték elölről az egészet. Mivel újfent nem találtak semmit, nagy kegyesen elengedtek minket.
Amúgy sima volt az út mindkét irányba. Hazafelé a sünissel jöttünk. Kb 3 óránként megálltunk ingyenes WC-knél. Egyszer kellett fizetni csak - hazafelé a Duty free-nél 50 centet.A buszon a pihenőkben van büfé, kávé, üdítő, kis sör 200 ft, fél lityis sör, pálinka 300 ft, így készüljetek.
Gondolom, ha nem velük mentek akkor is kb így működnek a dolgok, nagy eltérés nem lehet az utazási irodák közt. Szerencsére itt nincs az az átültetős káosz, mint a Grand Touristnál, és simábban mennek a dolgok.
Kérdezz nyugodtan, ha valamire még kíváncsi vagy és ne törődj az időjárás jelentésekkel. Mindegyik mást ír, és köszönő viszonyban sincsenek a tényleges idővel. Bizony ez már az utószezon, 1-2 zuhé benne van a pakliban, de " felhők felett mindig kék az ég " !!
Nagyon ,nagyon megnyugodtam:)
Akkor egész hamar odaértetek.
Az 1-2 nap eső nem zavar, de legalább egyszer legyen még jó idő....
És a hajós programokon voltatok?
Papamaci, a Te rövid beszámolódat is szívesen elolvasnám. Írsz pár sort? Erősítsd meg, hogy még jó az idő, és nem kell bőrkabátot vinnem, meg sapkát, sálat ...
napjában 100% nézem... egyébként az előző nyaralásaimnál sem ért semmit, mindig hűvösebbet írt, még sosem fáztam... de Október első hete azért mégis csak Október... na jó, bevallom, kissé aggódom..
Ágica ! Nem lehet olyan rossz az idő, ha még ilyen sokan fürdenek !!! Bár felhősnek tűnik az idő, mégis sokan strandolnak a webkamera szerint ! Biztos jó időtök lesz, jó nyaralást kívánok nektek !
2015-ben Parga lesz az úti célunk. Már olvasgattam az oldalt, nézegettem videókat, remélem jó választás lesz!
Szeretném a véleményeiteket, élményeiteket megosztanátok Ágica2 , Coffos?! vagy bárki
Köszönöm előre is
Szia Mi is megyünk nyáron, először, alig várom!
Remélem feléled majd a topik
Én pl. ennek a topiknak köszönhetem, hogy időben lefoglaltam az utat, abba az apartmanba, amit kinéztünk a gyerekekkel és mindenkinek tetszett.
Mert olvastam, hogy már februárban nem volt hely sok szálláson.
Majd akkor lesz még hasznosabb az információcsere, ha az első turnusban lévő utasok visszaérnek és megosztják a friss tapasztalataikat.
De nagyon sok kérdésemre, már a régebbi hozzászólásokból választ kaptam
[/quote]
Most olvasom,hogy a GT pargai id.vez.-e már nem dolgozik a cégnél...bár személyesen nem találkoztunk,emlékeim szerint nagyon jól tette a dolgát,mindenki csak szuperlativuszokban beszélt róla...mi van ott,hogy egymás után mennek el az emberek?
Igen ez igaz lehet, nem csak a facebook csoportban írták, de a grand fórumán is.
Nagyon kíváncsi leszek majd az első fecskék véleményére az új helyi emberkéről, én sajnálom, hogy nem maradt, hiszen nagyon bevált ...