Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat nagyon kedvesek vagytok! Az igazság az, hogy nem tudom hova menjek, de előszezonba szerettem volna menni csak már nem igazán van hely így maradt az utószezon!
#2260552015-01-13 15:40:53 Válasz a #226052. hsz-ra
Mi Toloban anno szeptember második felében voltunk, és szuper volt az idő végig, csak néha esett egy kis eső kb. 10 percig. Direkt ezért is választottuk, mert csak abban az időpontban tudtunk menni, és gondoltuk, hogy mivel elég délen van, ott még jó idő lesz. Bejött. (Bár hozzáteszem, hogy az időjárást sosem lehet kiszámitani szerintem sehol)
#2260782015-01-14 18:25:32 Válasz a #226070. hsz-ra
Szia!
Az Ibusszal voltunk a Thetis apartmanban, nekünk maximálisan megfelelt.
De ha jól tudom az már nem az Ibusz apartmanja valamelyik másik iroda vette át.(sőt, ha minden igaz, az Ibusz már egyáltalán nincs jelen Toloban)
De a Grandnak és az Apollonnnak is nagyon jók a szállásai az itteni élménybeszámolók alapján. Ha lesz valami konkrét szálláshely, amit kinézel, szerintem tuti lesz itt valaki aki mesél róla, mert járt már ott.
Köszönöm szépen! Ma voltam az Apollonnál és az Aeolusnál,de már nem igazán van hely csak főszezonba. A Grandal nem megyek mert higiéniai okok miatt nem lehet használni a Wc-ét. Érdekes másnál lehet használni ha nagyon muszáj.
#2260832015-01-14 20:49:28 Válasz a #226082. hsz-ra
És más, esetleg valamilyen közvetitő irodánál nincs véletlenül hely? (pl. Questor, Hurrányaralunk stb)
A Grandnál nem szoktak panaszkodni a wc hiányára, és okés, hogy Tolo messze van, hidd el sokszor megállnak pihenni és ha szólnak az utasok, hogy gubanc van, akkor is.
Köszönöm most pont velük vettem fel a kapcsolatot és várom milyen lehetőségek vannak. Tavaly Neoi Poriba voltam az Anetttoursal és ha nagyon muszáj volt simán lehetett használni a WC-ét! ( Nekem tudod magas, hogy minek van WC a buszon ha nem lehet használni? )
#2260942015-01-15 16:29:15 Válasz a #226091. hsz-ra
Janesz! Ne aggódj, a Grandnál nem fogsz kísértésbe esni, mert van olyan buszuk, amin már nincs is wc. Nekem egyébként nem a wc hiánya okoz fejfájást Grandos buszoztatással kapcsolatban. 2011-ben utaztunk velük, és soha olyan kényelmetlen busszal még nem utaztam, mint az övék volt (hozzá kell tegyem, hogy a kisebbik, emelt szintes buszukról beszélek, mert az emeletes, amelyikkel visszafelé jöttünk kényelmes volt), pedig 22 éve buszozom
#2260982015-01-15 17:51:35 Válasz a #226091. hsz-ra
Janesz, utószezonban mennétek?
Kiváncsi leszek sikerül-e még helyet találnotok, hihetetlen, hogy igy januárban már ennyire kevés hely van elő-és utószezonban.
(nekem voltak ár negativ élményeim buszos wc-vel kapcsolatban, szóval nem mindig jó dolog az hidd el... , de ez már más topikba tartozik... )
Kedves Messinia és Anyuci68!
Ha figyelmesebben elolvassátok akkor világosan azt írtam "a tengerpartja Paraliás jellegű"! Nem a tenger mélyüléséről a víz minőségéről hanem a tengerpart szélességéről írtam! Valóban Paralia fan is vagyok de az idén 3.-szor fogok menni Toloba míg Paralián sajnos csak 2-szer voltam. Ez mindent elmond Toloról. És több mint valószínű jövőre is vissza kell mennem mert az idén se tudom megnézni azokat a történelmi helyeket Athénba amit még nem láttam és meg kell néznem illetve be van tervezve.
Janesz1 a Grand Toursnál regisztrálj be és azonnal meg tudod nézni melyik szállásoknál vannak szabad helyek. Nekem nem volt idáig tapasztalatom a Grandal de ha nem sikerült volna foglalni akkor ők is a listába lettek volna akiket felkeresek az Aeolus után.
#2261082015-01-16 08:41:11 Válasz a #226103. hsz-ra
Tomi! A lényeg, hogy én semmiféle tekintetben nem hasonlítanám össze a két helyet. Ha az érdeklődő nem volt még Paralián, akkor pedig úgysem tudja, hogy mitől Paraliás jellegű a part. Egyébként figyelmesen olvastam az írásodat, de fájt még ez a pici párhuzam is, ennyi
A Grandnál regisztráció nélkül is látszanak a szabad szobák az online foglalásnál, így ellenőrizhető, hogy a keresett időpontban van-e még hely. Toloban én kinéztem annak idején egy apartmant a Grandnál, de a buszt nem mertem bevállalni velük, ezért maradt a Thetis az Apollonnal, ami viszont szintén nagyon jó volt.
Nekem is visszahúz a szívem Toloba, de mivel szeretem a változatosságot, egyelőre marad más úti cél. Legalábbis az eddigi terveink szerint
Tolo nagyon jó választás, strandolni és kirándulni vágyó utastársainknak is. Az tény, ha nem annyira vonzódik valaki a régi korok maradványaihoz, akkor felesleges olyan hosszú utat megtenni. Nekünk megérte, mert csodákat láttunk a kirándulások során is
#2261102015-01-16 09:35:07 Válasz a #226103. hsz-ra
Unic, én sejtettem ám, hogy csak a part szélességét állitottad párhuzamba!
Ha idén nem lenne pici babánk, mi is a Peloponnészoszra mentünk volna valószínűleg, nagyon sok látnivaló kimaradt, de neki borzasztó hosszú lenne az út, igy ha majd nagyobb lesz. Tsiros gyrosa mai napig kisért - jó értelemben.