kedves tolo-fanok!
szokásos évi elfogláltságom:bátyáméknak utat keresni...kinézték Tolot,ahol mi még nem voltunk...kérdésem lenne GT-s szállások közül a Nikos és a Dimitra van a listán.Volt-e már ott valaki és melyiket ajánlaná jó szívvel,illetve melyik ház melyik szobája jó,vagy melyik az,amit kerüljünk el!Apollonos Limonia és Thetis ház tetszik még...Sürgős lenne,a döntés miatt!Köszi előre is!!
#2261332015-01-16 20:35:49 Válasz a #226132. hsz-ra
Mi a Thetisben voltunk, nekünk nagyon megfelelt, a központban van, egy köpésre a tengertől, és minden megvolt benne, ami kell. Anyuciék is itt voltak ha jól emlékszem.
A többiről nem tudok nyilatkozni.
Miskolciutas a grandos idegenvezető Ági. Agnitolo néven nem egyszer fent szokott itt lenni ha valaki akkor ő tud neked tájékoztatást adni az adott apartmanokkal kapcsolatban. Vagy Grand Sanyit is felkeresheted itt vagy privátban. Szerintem ők ketten akik az adott apartmanokkal kapcsolatban a legtöbb információval tudnak neked szolgálni.
A Thetisbe az idén megyek de Anyuci68 jóvoltából betekintést nyertem az adott apartmanban 2 évvel ezelőtt. Amíg ő nem ír addig annyit tudok írni róla a part közel a tengerhez kb 75 méter és a központban van. A felszereltsége szerintem átlagon felüli. Ha jól emlékszek még sütni is lehetett nem csak a hagyományos 2 melegítő volt. A többiről ő írjon.
Tavaly a Limoniában voltam. Az emeleti szobákból gyönyörű kilátás van a tengerre. Wifi van. Továbbá a Limoniárol annyit tudok írni az életembe ekkora apartmanban nem voltam mint ott. a fürdőt leszámítva 4 szobás apartmanban laktam ami 8 méter hosszu volt. Nagyon tágas fürdőszoba amiben nem zuhanyfülke hanem kád volt. A tengerrel párhuzamosan egy kis utcából lehetett kimenni a partra a távolság olyan 60 méter. A szállás a kikötőhöz volt közelebb és a központ olyan 100 méter. Még annyit a Limoniárol a tetején terasz van fent székekkel fel lehet mennyi gyönyörködni a kilátásban. Az Apollonos szállások tulajdonképpen az összes a központban van. A grandos szállásoknál az Elena ami fantasztikus helyen. Kilépve azonnal a tengerbe léphetsz a kapun túl illetve abból a szállásból valóban tengerparti a kilátás a szobákból. De ha jól figyeltem akkor a többi grandos szállás is ott van a központban így csak dönteni kell illetve megkérdezni a grandos illetékeseket akik itt vannak....
Szia Miskolciutas!
Tavalyelőtt az Apollon-os Thetisben voltunk, és maximálisan meg voltunk elégedve vele. Mindenhez közel volt, a felszereltségével is elégedettek voltunk. Ahogy Unic is írta nemcsak a szokásos 2 lapos rezsó volt a szobában, hanem az un. minisütő, ahol a 2 lap alatt egy sütő is található. Nálunk már alap a klíma, így ott is használtuk, akkor 5 € volt naponta, kifizettük két hétre a szemben lévő Thetis hotel recepcióján és megkaptuk a távirányítót. Ágynemű és törölköző csere turnusváltásnál volt. A minisütőn kívül semmit extra, de minden megvolt, amire szükségünk lehetett - főleg, hogy leginkább Ilias gondoskodott a napi betevő ebédünkről/vacsoránkról ! A szobák az utcára néznek, és azon az oldalon nincs napellenző, ezért ha nincs klíma, akkor nagyon meleg lett volna - mi július végén, augusztus elején nyaraltunk ott -. A 2. emeleti 2 ágyas szobával egy utastársunknak volt problémája, de az elsőn lévő 2 ágyas ugyan olyan felszereltségű volt, mint a mi 3 ágyasunk. Ha esetleg konkrét kérdés lenne, akkor megpróbálom elővenni az emlékeimet
Tisztelt grandsanyi!
Köszönöm szépen a válaszodat, de nem igazán nyugtattál meg. Nekem az a furcsa, hogy csak nálatok van a WC-vel gond és szerintem ez csak a pénzről szol!
Sziasztok,és köszi a választ anyuci és unic!Jelen állás szerint képbe jött a sógorasszonynál Tossa de Mar,bár a tenger hirtelen mélyülése és az ap. távolsága a parttól lehet,hogy visszahozza Tolot az első helyre.Még annak is utánaérdeklődök a megfelelő helyen.Amúgy az Apollon látszik itt nyerőnek,aug. végén lényegesen olcsóbbra jön ki,mint a GT.Igaz,hogy Miskolcról csak odafelé vállalnak transzfert,vissza vonattal kell majd jönni,de mi is kipróbáltuk ezt tavalyelőtt Lefkada vonatkozásában és nem volt egy nagy megterhelés...megérte a sziget ezt a kis többletet.A Limonia tűnik nekem jobbnak,mondjuk ez a sütő nem számít,(a Thetisben)mire használtátok?Anyuci,mit jelentett ez az Iliasos megjegyzés?Talán valami kedvenc kajálda?
#2262112015-01-18 22:12:28 Válasz a #226207. hsz-ra
Szia Miskolciutas! Szerintem a Thetis jobb helyen van, és engem pl. zavarna a Limonia fürdőkádja, de ez egyéni. Jól gondoltad, Ilias volt a kedvenc kajáldánk. Többnyire oda jártunk ebédért, olykor ott vacsiztunk. Van sok minden, a gyros szerintem finomabb volt, mint a sokak által istenített Tsirosban - persze ez is ízlés dolga -, halat is ettem az is nagyon jól volt elkészítve. Ráadásul nagyon jó fej volt a tulaj, ő próbálkozott a magyarral, mi a göröggel, és ez természetesen tetszett neki, így mindig nagyon kedvesek voltak.
#2262212015-01-19 09:46:54 Válasz a #226219. hsz-ra
Itt a gigapanos kép Toloról, a kép alatt a pici fotókra ha rámész, ott a Thetis apartman bejelölve, nézd meg, hogy hol helyezkedik el.
http://gigapan.com/gigapans/98811
A Limonia még nincs megjelölve a képen, hátha valaki tudja, aki erre jár, és megmutatja hol van.
És a kép alapján szét is tudsz nézni Toloban!
Hello!Mi is a Limoniába megyünk nyáron, de nem a legtetejére, mert csak ketten vagyunk.Van valakinek vmi infoja a 2fős studiokról is???
Milyen a teraszuk, merre néznek stb...mennyire felszerelt?Törölköző, wcpapír van?cserélik is??? Köszönöm
Itt a gigapanos kép Toloról, a kép alatt a pici fotókra ha rámész, ott a Thetis apartman bejelölve, nézd meg, hogy hol helyezkedik el.
https://gigapan.com/gigapans/98811
A Limonia még nincs megjelölve a képen, hátha valaki tudja, aki erre jár, és megmutatja hol van.
És a kép alapján szét is tudsz nézni Toloban!
Sziasztok máshogy nem tudtam megjelölni csak igy a kékkel bekarikázott aparman a Limeonia
A legfelsö szinten hátul van a 4 fös apartman (az utcára néz a saját terasz)a felsö szinten a tengere néző az 3 fös (ezekbe biztos vagyok mert tavaly ott voltunk...)remélem tudtam segiteni