#2258762015-01-04 22:00:53 Válasz a #225843. hsz-ra
Ha egyszer legyőzöd ebbéli félelmed, akkor többet nem fogsz előre foglalni. Mi először 2010-ben indultunk így utnak 3 gyerekkel. Annyi helyen van kiadó szoba, hogy el sem hinnéd.
Inkább megfordítom, még nem sikerült olyan helyre bemennem, ahol nem lett volna szabad szoba vagy apartman bár igaz, hogy nem Paralia szintű helyeken próbáltam. Mindig julius elején vagy közepén mentünk eddig. Hidd el, pl. tavaly Kalamitsin olyan helyen is alkudoztunk, ahol nem tudtak angolul, mert nagyon öregek voltak, de amikor megálltunk a kocsival, akkor kijöttek és mutatták hogy menjünk be. Egy gyógyszeres dobozra írta a mama az árat, 250 EUR lett volna 10 éjre. Ezeket a szállásokat pl. a google mapson néztem ki, láttam hogy az egyik kereszteződésnél több apartmant hirdettek, ott lefordultunk és megkérdeztük, hogy van-e szabad hely, de sok helyen kint ülnek a helyiek és ha látják hogy lassan mégy a kocsival és nézelődsz, akkor integetnek, hogy állj meg.
Mi azóta csak így megyünk mert látom, hogy mit bérelek ill. mindig olcsó. A tavalyi hely címét és pár képet is tudok küldeni ha érdekel e-mail-be.
Bopis köszönöm a biztatást. Mi is láttuk nem egy nyaralás alatt, hogy vannak üres apartmanok, de idáig, a biztosra mentünk. Mi mindig augusztus közepén tudunk menni, és az ünnepek miatt állítólag telt ház van mindenhol. A képeket megköszönném ha átküldenéd.
Kedves Fórumtársak! Gondolkoztam Thassos és Skala között, de mostmár eldölt idén nyáron Skála jövőre meg Thassost szeretném megnézni. Érdeklődnék, aki Grandtoursal volt Skálán és tudna véleményeket írni a fakultatív programokról ,ami érdekelne Szigettúra, Mirtos, Zakhintos hajókirándulás, Ainai hegyi túra. Akkor Skála tengerpartja és maga a falu.Mostmár be van fizetve, szóval 99 százalék , hogy ez lesz az uticél kivéve ha valami nagyon fontos esemény nem jön közbe.A fakultatívról érdekelne, hogy mennyi időt töltöttek ott és mennyire voltatok elégedettek!Jogosítványom nincs szóval autóbérlés nem jöhet szóba. Köszönöm Üdv Borzi
Természetesen olvasgatok a fórumon, találtam is egy beszámolót ,ami Skáláról és éppen a GT -ről szól,aminek nagyon örültem,és köszönet érte. De Skáláról és a Gt fakultatív programjairól több beszámolót nem találtam. Pozitív és negatív véleményekre is kiváncsi vagyok. Nagyon sokan bérelnek autót és úgy járják be a szigetet, de sajnos nállam ez kilőve.Meg ugye Lassiról is van több beszámoló, de én Skálát választottam a GT fakultatív programok miatt, mert nagyon tetszenek. Köszönöm Üdvözlet
Szia Borzi!Mi a buszos kirándulásra és a hajósra is befizettünk.Szerintem nagyon megéri,igazából aki nem tud kocsit bérelni annak mindenképp ezt javaslom.Ha nem mentünk volna el ezekre a fakultatívra semmit nem láttunk volna a szigetből és nagyon kár lett volna érte mert csodálatosan szép sziget.Én csak ajánlani tudom neked mind a két fakultatívot mert tele élménnyel fogsz haza jönni,na és nem mellesleg rengeteg információt kapsz a szigetről!
Sziasztok! Skalan a Hermesbe lesz a szállásom érdeklődnék hogy kb ez a szállás milyen messze van a tengerparttól 5-10 perc séta?, És hogy milyen a WIFI jelerősség?Valahol azt olvastam, hogy elég gyenge.Köszönöm
Mondjuk mindig attól függ,hogy mihez képest...az átlag görög ap-hoz képest nem gyenge!A parttól felfelé kell menni,kicsit lépcsőn,kicsit emelkedőn...én szerettem.Úgy 5 percre saccolom,de ez nem biztos,lényeg,hogy nem kell megijedni!Szerintem jó választás a ház.Wifiről nem tudok nyilatkozni,nem szoktam netezni.