Sziasztok, augusztusban végre Nei Poriba is eljutunk Az Apostolis apartmanban foglaltunk szállást. Nem igazán egyértelmű számomra , hogy Nei Pori melyik részén van. Láttam képet ami teljesen a déli szélen jelöli és más infók szerint a Fontini apartmannal szemben van....Ha valaki tud megbízható infót légyszives jelezze. Előre is köszönöm !
A déli részen van,a központtól max 10 perc séta, a parti sétányon.A parti sétánytól egyenes be egy utcán, majdnem a legvégén van,csöndesebb helyen.Egész Nei Porit egy óra alatt be lehet sétálni :)Nincsenek távolságok. Minden ott van a központi részen, ut. iroda, kisvonat, és a legjobb éttermek.Vásárolni viszont a hátsó utcákban érdemes, spórolhatsz 1-2 eurot ugyan azon a terméken a parti boltokhoz képest.Ha jól emléxem a Paradise Beach esik a legközelebb, ami a déli vizisport lehetőség is egyben.A tulajé a beachbár a pizzázó és a vizisport, jó fej nagyon fogyasztás ellenében van a napágy, és ajándék pizza parasailinghez Amúgy szerintem szebb a középső és déli szakasz.Az északi kopár és kavicsosodik Platamonas felé. Az apartman belsejéről nincs infom, remélem tudtam segíteni.
Nei Pori tengerpartja - legalábbis én így tapasztaltam - végig lassan mélyül. Végig jártam már széltében hosszában, kagylót gyűjtve a derékig érő vízben...
Szia kobobe!
2013-ban voltunk ebben az apartmanban. Platamonassal ellentétes irányben van. Az utolsó
előtti utcának a végén található. Ha írsz egy email címet , küldök képeket az apartmanról.
Üdv.: Évuska
Sziasztok! Idén szeptemberben készülök a kisfiammal Nei Poriba. 12 éve voltam már ott. Nagyon tetszik a széles, homokvár építős, lassan mélyülő partja. A 4 éves kisfiam imád kagylókat gyűjteni a parton. Tavaly júniusban Parga-n voltunk, ott egy darab kagyló sincs, szeptemberben Neos Marmarason voltunk. Ott is csak úgy lett kagylója, hogy a búvárkodók megsajnálták és adtak neki. Közvetlenül a parton csak elvétve találtunk. Úgy rémlik, Nei Pori partja tele volt kagylóval, rengeteget szedtünk. Sok-sok rák is volt a vízben. Imádtam. Most is van még rák és kagyló? Hallottam még a kisvonatról Platamonasra. Ott milyen a part? Messze van a vonat megállója a parttól? Jó lenne ott is strandolni egyet. Valami egyéb szórakozási lehetőség 4 éves gyermek számára. Várom az ötleteket. Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv.
Kedves Henrietta!
Platamonra a kisvonat óránként közlekedik és a kikötőnél van a végállomása, tehát közvetlenül a tengerparton. Ha nem szálltok le Platamonba a visszautat nem kell kifizetni. Platamonra gyalog is át lehet menni végig a parton, bár 4 éves gyerekkel lehet kicsit messze van. Itt a part kavicsos, durva homokos, de gyönyörűen kristály tiszta a víz. Platamon rendkívül hangulatos település.
Ott a platamoni vár. Gyerekeknek mindig izgalmas egy erődítmény. Bár nem ajánlom, hogy 4 éves gyerekkel gyalog nekivágjatok. Ide is visz fel kisvonat. Inkább azzal próbálkozzatok. A várból elképesztően szép a kilátás a környékre és a tengerre.
Nei Poriban a tengerparton szokott lenni vidámpark kitelepülve, bár azt nem tudom, hogy szeptemberben üzemeltetik-e még.
Szia Henrietta!
Mi is sokat voltunk Poriban amikor a gyerekek kisebbek voltak. Nem a Platamon felé eső részen nyaraltunk, hanem pont a másik végén. Mi nem találtunk ott kagylót, nem emlékszem ilyenre, csak a hosszú csillogó arany homokra, és a csodás kék vízre. Platamonban nyaraltunk 2 éve, nagyon jó volt, de tök más. Köves, és pici homokos kialakitott része van.
Itt volt kagyló, bár nem sok, inkább arrébb, mikor már a senki földje felé mentünk gyalog kifelé Platamonból a parton, a susnyáson, köveken,síneken, erdőn át. Mi átgyalogoltunk a gyerekekkel, bő 1 óra volt Pori-Platamon. Fárasztó volt, és meleg, pedig tizen egynéhány éves lányokkal voltunk. Ne vágj neki gyalog, semmi esetre sem, fogadd meg Gudli tanácsát. Pori jó választás, Platamonban inkább a kamaszok érzik jobban magukat, ott nagyon volt élet este, rengetegen voltak az utcán, a bárokban, a boltokban.
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat. Viszont van még valami, amiről szeretném a véleményeteket kikérni. A Kaliopi apartmant foglaltam be. A lényeg az lenne, hogy a kisfiammal Pargan a Miltos házban voltunk. Azoknak a bejárata az udvarra nyilik. Most jöttem rá, hogy milyen nagyszerű dolog, ha a gyereket ki tudom engedni az apartmanból egy udvarra, ahol eljátszhat magának (hernyókat gyűjt, labdázik, vizezik a lábmosó csapból ). Nagyon jól el voltunk így két hétig. Azt írták, hogy a Kaliopi hátsó földszinti része kertre néz. Nem tudjátok, hogy az olyan gyereket ki lehet engedni fajta, vagy valami susnyákos? Vagy esetlen a Grand apartmanjai közül tudtok olyat, ahol van ilyen lehetőség a gyermek számára. Mondták még a Coralt, de az nagyon a szélén van. Ahhoz közel van valamilyen super market, gyrosos vagy negyed órákat kell gyalogolni. Van a közelében nézelődős, vásárolgatós bazársor, játszótér? Válaszokat előre is köszönöm.
Junius vegen szeretnenk menni Nei Pori-ra, valaki nem tud olyan elerhetoseget ahol a tulajtol tudok apartmant es studiot foglalni ? Minel kozelebb a part annal jobb. Valaszokat elore is koszonom.
Alkazar.gr - Az ettermukben voltunk tavaly tobbszor is, igenyes, szep, jo helyen, finom etelek.Az egesz csalad es a szemelyzet nagyon kedves, batran vennek ki szobat is toluk.emailen kozvetlenul elerhetoek.