Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 518 519 520 ... 536 537 538   >
Üzenet
  Lizzy79 | #226336 Üzenet | 2015-01-21 13:50:39 |
Sziasztok

Idén Tolora esett a választásunk, mert a legutóbbi nyaralásunkkor(2008-ban már voltunk itt) annyi mindent kihagytunk.Hiába, annyi szépséges hely van a közelben,hogy 2 hét kevés volt arra,hogy mindent felfedezzünk ezért idén visszamennénk.Ha valaki esetleg tudna abba segíteni,hogy Görögországon belül Toloig mennyi az autópályadíj nagyon megköszönném.Igyekszem én is visszaolvasni,de 518 oldal van:P

Szép napot mindenkinek.
  Miskolciutas | #226349 Üzenet | 2015-01-21 18:34:34 |
Hát,se a Limoniában,se a Thetisben nem volt már hely a kinézett tusnusra,így nincs más,mint Grand...ami jóval drágább...kár...
  Rep | #226350 Üzenet | 2015-01-21 18:42:37 |
Szia Miskolciutas? Melyik turnust nézted,ahova nem volt hely? Elektrába és az új Janna"s-ba se volt,vagy azt nem akartad? Bízom benne,nem az augusztus 17,mert mi azt a turnust néztük ki,és kb.3 hét múlva tudnék foglalni.
  Miskolciutas | #226353 Üzenet | 2015-01-21 20:37:31 |
szia rep!
Közvetítő vagyok,nem én utazok oda...Az aug. 25-i turnust néztük.Nem kérdeztem a Yannast,sem a másikat,mert azt nem néztük ki...Ez a Nikos ház a GT kinálatából valami S kanyarban van,valami Express kévázó felett.Nem tudom,ezt az egész Tolo dolgot nem én akartam,valahogy én nem vágyom oda.Te már voltál ott?Igaziból kicsit bizonytalan vagyok,jó választás lett-e ez a falu...nem bánnám,ha megnyugtatnál.
  Messinia | #226356 Üzenet | 2015-01-21 20:56:25 | Válasz a #226353. hsz-ra Előzmény #226353
Igaz, hogy nem engem kértél nyugtatásra, de talán én is megtehetem igy pluszban. icon_smile.gif
Szóval nyugi, Tolo nagyon jó kis hely, megvan minden, ami egy szuper nyaraláshoz kell: jó strand, kitűnő éttermek, bazárok, koktélbárok, és emellett fantasztikus kirándulási lehetőségek a környéken - mert azért nagy élmény látni ám pl. az ókori Epidauroszt, vagy Nafplionban sétálgatni! icon_smile.gif
  Miskolciutas | #226357 Üzenet | 2015-01-21 21:34:04 |
Köszi,végre már valaki válaszolt!Holnap reggel megyünk kiegyenliteni a foglalást,de látom a GT rendszerén,már piros a szobájuk...mindig nagyobb izgalom nekem másnak választani...ráadásul ez új ház a GT prosiban.Tavaly is egy akkori újat néztünk ki,és hát nagyon befürödtek Korfun a Lénával...de ők Tolora akartak menni,hát,ez van.Innentől csak remélni lehet,hogy ez a ház jó lesz?
  Zulaj | #226358 Üzenet | 2015-01-21 21:39:54 |
Az IBUSZ is utaztat Tolóba busszal és egyénileg is. Igaz egy apartmanjuk van de ez is egy lehetőség. http://ibusz.hu/kulfoldi-utaza.....6.+01.+21.
  Mindy | #226363 Üzenet | 2015-01-21 22:00:55 |
Szia Lizzy79!
Ha jól emlékszem tavaly olyan 35 Euro körül volt. Ha gondolod, majd megkeresem a jegyeket. Úton-útfélen meg kellett állni fizetni. El lehet kerülni az autópályát, olvass vissza, melus16 nagyon jól leírta. Mi végig pályán mentünk.
  Lizzy79 | #226377 Üzenet | 2015-01-22 06:44:47 |
Szia
Azt nagyon megköszönném,a férjem ragaszkodik az autópályához,de azért visszaolvasok. Elvileg a Thetis apartmanban szeretnénk megszállni,de ez majd csak jövőhéten lesz fix.
Köszönöm a segítséged.
  Molli | #226380 Üzenet | 2015-01-22 07:50:14 | Válasz a #226353. hsz-ra Előzmény #226353
Szia Miskolciutas!
Egyszer régen még Te segítettél nekem (Parga, Christina apartman), most szeretnélek én is megnyugtatni, szerintem a Nikos ház nagyon jó helyen van Toloban. A Grand Toursos apartmanok, amiket láttunk (Manolis, Stella, Dimitra, Eleana) mind jó helyen vannak, csak kívülről láttuk őket. Mi tavaly voltunk Toloban,a Thetis apartmanban és idén is visszamegyünk, mert sok látnivaló kimaradt, meg nagyon jól éreztük magunkat. Kevés is volt az egy hét. Remélem, még nem késő!
Üdv/Molli
  Miskolciutas | #226381 Üzenet | 2015-01-22 08:07:03 |
Köszi,Molli(de jó is volt Parga....)valamiért nem vagyok annyira nyugodt ez ügyben...(Bár tavaly Korfu-ügyben nagyon magabiztos voltam,aztán nem pont jól sült el,)bár most már mindegy,eldőlt.Ugyanarról a Nikosról beszélünk?Remélem,igen.
  Molli | #226382 Üzenet | 2015-01-22 08:17:53 | Válasz a #226381. hsz-ra Előzmény #226381
Egyről beszélünk szerintem, és ne izgulj! Tolo egy kicsi falucska, olyan barátságos, családias. Mi nagyon élveztük a tengerpartot reggel is és este is, mert mindig volt élet, sokan még este 8-kor is fürödtek, vagy csak ücsörögtek a parton, vagy éppen két csobbanás között megvacsoráztak egy parti étteremben, nekem ez is tetszett. Reggel, ha korán mentünk le a partra, még szinte egyedül voltunk a vízben, jó volt nagyon. Kirándulgatni pedig tényleg sokfelé lehet, akár busszal is, vagy hajóval. Nyugi, jó lesz!
  Miskolciutas | #226383 Üzenet | 2015-01-22 08:24:19 |
Majd még kereslek akkor további infókért-étterem,programok,stb...
igen,tegnap este tudtam rámenni hosszabb időre az Ibusz lapjára,akkor láttam,hogy újra van Tolojuk.Kár,mert buszos szempontból jobb lett volna az Ibusz.
  Molli | #226384 Üzenet | 2015-01-22 08:31:49 | Válasz a #226383. hsz-ra Előzmény #226383
Keress csak, ha tudok, válaszolok. A Grand Toursos idegenvezető, Ági is válaszol azonnal, ha kérdésed van, és ez jobban megnyugtat. Tényleg nagyon készséges. A CTC Travelre tett is fel képet, nem tudom, láttad-e a Nikos apartmanról, már kérdeztek utána a Grandos fórumon is?
  Rep | #226386 Üzenet | 2015-01-22 10:37:01 |
Szia Miskolciutas!
Toló jó választás,de Pargat überelni nem tudja,Pargan még ha nem megy vki sehova 1-2 hétig akkor is nyújt újat.Tolo kisebb,Sekeri főutca,az Express bártól,amely fölött a Nikos ház van/ez az utca egyik vége,a másik a kikötő/kb.15 perc végigsétálni,szóval nem Pargás.A ház maga a legjobb helyen,vele szemben hentes,és 10 méteren belül a 2 nagyobb bolt.Sok ajándéküzletet nem kell várni,megint Pargat említeném,ahol más a hangulat.Innen Athén,és a Hydra-Spetses fakultatívra érdemes elmenni,és átbuszozni Nafplioba,nagyon szép kisváros,kissé sikátoros,a busz végállomása bent van.Katerini,és Lefkas városa elbújhat mögötte.Bevallom,3 éve június első és második hetében mentünk,2 hét Elektra hotel.A Yannis ház felől ment be a busz,Apollon szállása volt eddig,,és a sofőrök poénkodtak,hogy a teljes banda vissza is jöhet,mert fél busz üres lesz.Akkor még nem volt a Thetis se,3 apartmanja volt az Apollonnak,kevés szobái,és több kéthetes.Amikor begördült a busz szabályosan gombóc volt a torkomban,és könnyeztem,hogy én vissza megyek,nem véletlen mondják a sofőrök,ez az utca a Boubulinas,alig van üzlet,nem láttam gyrosost,semmi,és 2 hétre jöttem ide? Parga volt a szívemben.Azután az Elektra nagy csalódás,ez szálloda? Rosszabb apartman,nem volt polc a szekrényben,hátra nézett a szoba,puffogtam.Nekem partban is a tisztább homokszínű homok,nem ez a sárszerű tetszik,a víz kristálytiszta.Este a Sekeri utcán már kicsit megenyhültem,de 20-kor indultunk el sétálni,gyros,nézelődés,és 22-re már a szobában voltunk.Na,ez Pargán,Paralián ,Lefkadán éjfél.Én unatkoztam ,persze foci volt,párom nem unatkozott.Nafplio,Hydra ami sokat húzott felfele a 2 hét alatt,és a Thetis hotel-Apartman kopasz tulajának a kisebbik fiának volt egy csodás barátnője Thelia,akik úgy szerették az akkor 4 éves lányunkat,tanította a medencébe úszni,jégkrémet kapott,szerettek minket.Kevés pitás gyrosos hely volt,Tsirosnál ettünk 90%-ban,ami isteni volt-nekünk.Idén a június Sarti már megvan,augusztusra 3 hét múlva megyek foglalni, ahova lesz hely Apollonnál aug .17-től.Van egy rangsorom:Paralia mert 2 éve nem voltunk,és a sok év alatt összebarátkoztunk egy gyros-ajándékboltos családdal,és már kiváncsiak ránk,/évente 2-szer mentünk mi is évek óta,az egyik mindig Paralia volt,na nem a szépsége miatt,nekem kell a nyüzsi,a páromnak a csendesebb hely,/majd Parga/Lefkada ide 100% hogy nem lesz hely/pedig a szívem Pargara húz,és a kislányomé is/majd Toló,és a legutolsó Pori,számomra az a hely a legunalmasabb,falu jellegű a víz és partja tényleg csodás,de ott ennyi.Csak hétfő lehet,és az a turnus,és Apollon.Tehát esély van nálunk is Tolóra,jó lesz nekik,mondom,nekem akkor Parga után volt először kicsit csalódás.A GT.prosis képei fedik a valóságot a Nikos házról.Jó választás,a Dimitra szállásuk is ott van 30 méteren belül,az Eleana is azon a Sekeri fűutcán pont a partra néző szobákkal,bár az régi,egyszerűbb szobákkal, a Stella is ezen az utcán,fagyizó van alatta,sarki ház.Az ő szállásai is közel vannak egymáshoz,mint az Apollon szállásai,mindegik az S kanyaron belül.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 518 519 520 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu