Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 6751
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Suvimarta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
279 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226490 Üzenet linkje2015-01-26 14:32:18 

Én vettem a fáradtságot és 2 munkahely, iskola és magánélet mellett bementem decemberben és januárban is az Apollon irodájába és korrektek , készségesek voltak , mint a jó pár év alatt eddig mindig!!!! ..ha nem vagyok megelégedve valamivel, viszem a pénzem máshova, de nem fikázódom....fodrász, kozmetikus, autó szerelő, orvos és igen utazási iroda is van bőven hála istennek, de ugye túlnyomó részt mégis Apollon vagy Grand tours marad a pakliban, miért is?????
jaa....annyira ugye mégse tré.....?!és emberek nézzünk már magunkba....ki végzi abszolute hibátlanul a munkáját???? mert mással szemben tudunk követelőzni, mert nem tart elénk pont abban a pillanatban senki tükröt, hogy te..te hiba nélküli vagy???

# 6752
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Marcsi62
Aktív fórumos
Aktív fórumos
112 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226493 Üzenet linkje2015-01-26 16:55:46  Válasz a #226465. hsz-ra Előzmény #226465

Szia!
Mi 2010-ben repültünk Pozsonyból Karpathosra az Aeolussal.Az Iroda előtt volt a találkozó este és busszal vittek bennünket Pozsonyba a reptérre;hajnalban indult a gép.A terminálban tábla jelezte,hogy hol kell átvenni az okmányokat.Hazafele szintén busz transzferált bennünket Pozsonyból Budapestre.Minden rendben és flottul működött;hazafele az mondjuk kis negatívum volt,hogy Budapest felett átrepültünk és még busszal vissza is kellett jönni icon_wink.gif

Üdv:Marcsi

# 6753
Rudiandi67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
157 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226496 Üzenet linkje2015-01-26 18:30:29 

Köszi a választ Marcsi! Kérdezném, hogy volt-e a reptéren magyar nyelvű képviselője az irodának, vagy csak szlovák? És egyébként meg voltál az irodával elégedve?
# 6754
Marcsi62
Aktív fórumos
Aktív fórumos
112 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226506 Üzenet linkje2015-01-26 21:52:57  Válasz a #226496. hsz-ra Előzmény #226496

Szia!Magyar képviselő nem volt a reptéren,egy Aeolus logoval ellátott standnál jelentkeztünk,egy -a magyart erősen törve beszélő/értő-képviselőnél,aki a nevünket kipipálta a listából.De akkor többen voltunk magyarok (jó fél nagy busznyian) és segítettük/terelgettük egymást-ha kellett.Tényleg semmi gondunk nem volt az Aeolussal.(2009-ben és 2010-ben volt egy olyan akciójuk,hogy a második fő ingyen utazott,csak a reptéri illetéket kellett fizetnie a 2.főnek,ezért választottuk akkor az Irodát ,no meg azért mert akkor még kuriózumnak számító,a magyarok által szinte felfedezetlen Karpathosra és Dél-Krétára utaztattak) icon_lol.gif

Jó készülődést és tervezgetést kívánok,üdv:Marcsi

# 6755
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226513 Üzenet linkje2015-01-27 08:48:25  Válasz a #226490. hsz-ra Előzmény #226490

Suvimarta, akkor nagyon jó munkaidő beosztásod van, ha két munkahely mellett is be tudtad iktatni az utazási irodát icon_smile.gif. Teljesen érthető módon nekik is van munkaidejük, de mivel az bár később kezdődik, de addig tart, amíg az enyém, én nem tudtam beiktatni. Ne mondd nekem, hogy egy olyan egyszerű kérdésre, hogy lehet-e az adott környékre csak buszt foglalni, olyan sokáig tart válaszolni. Nem gondolom, hogy visszafelé kéne fejlődni. Az internet világát lehet szeretni, vagy nem szeretni, de ha már kitalálták, akkor az ember élne vele. Ez évekig működött is, de idén valahogy ebben nagyon alul teljesítenek.
Én a busz és a gyerekkedvezmény miatt vagyok hűséges az Apollonhoz, a szállásaik elég vegyes képet mutatnak, és ráadásul a busszal elérhető nyaralóhelyeken nagyon leredukálták a foglalható apartmanok számát. És most még a kommunikáció is akadozik. Azt hiszem, egy kicsit elbízták magukat. A grand buszaitól fázom, és drágábbak is az Apollonnál, de azt meg kell hagyni, hogy az internetes foglalás tekintetében magasan felülmúlják az Apollont.

# 6756
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Suvimarta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
279 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226518 Üzenet linkje2015-01-27 14:24:32 

Anyuci68!
2 munkahely+ iskola+ család mellett!!!-nem az iroda fölött lakom- vettem a fáradtságot bemenni....semmi érdekeltségem az Apollonnál, mielőtt bárki belekezdene....és igen megoldottam, és igen írtam én is emailt és válaszoltak...és valóban igen sokan voltak decemberben és januárban az irodában, külön szóltak, hogy ha fizetni megyek, akkor melyik időpontban tegyem a tumultus elkerülése végett...
és egy busznyi utas nem tud egymásnak kedvére tenni vagy mindenkinek megfelelő módon viselkedni, akkor miért is gondoljuk, hogy egy szolgáltató mindenki számára egyformán megfelelő lesz.
(és jegyzem volt olyan utazási iroda az életmben, akik számomra elfogadhatatlan szolgáltatást nyújtottak, színvonal alatt....mi lett a vége...utazom mással, de nem rontom a hitelét, mert lehet neked megfelelő
De kár a szóért....

# 6757
Tenkjuh
Aktív fórumos
Aktív fórumos
50 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226520 Üzenet linkje2015-01-27 14:47:22 

Sziasztok

Mi két éve jártunk úgy bementünk az Apollon irodájába érdeklődni.... Nem túl sok segítséget kaptunk... Mindenáron repülős utat akartak ranksozni...email címet kértek telefon számot ha tudnak buszos helyet akkor értesítenek.... Azóta is várom... 2 sarokkal arrébb egy partner iroda kedves dolgozója érdekes módon tudott találni... Hozáteszem azóta is ő segít foglalni időben szól ha bármi van. Plusz még tudja mondani melyik szoba lesz a miénk.. Stb.

# 6758
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226521 Üzenet linkje2015-01-27 15:26:14  Válasz a #226518. hsz-ra Előzmény #226518

Kedves Suvimarta!
Tényleg kár a szóért. Nem arról van szó, hogy az ember veszi-e a fáradságot vagy nem, hanem arról, hogy odaér-e 5-ig egy utazási irodába a saját munkaideje után, vagy nem. Ha nem gond, azért, hogy lefoglaljak pár helyet egy autóbuszon, nem vennék ki szabadságot. Csak úgy mellesleg a 21. században élünk, létezik olyan, hogy internet, e-mail, online foglalás, e-bank utalás. Rémlik? Nem kéne éveket visszamenni, amikor mindenhová személyesen kellett elmenni.
Neked lehet, hogy 100 %-os az Apollon, én korábban már írtam, hogy miért ragaszkodom hozzájuk. Az, hogy nem képesek az e-mail-ekre válaszolni (és ahogy olvasom, ez nemcsak nekem probléma), akkor is rossz pont, ha tetszik másoknak, ha nem. Ez még nem fikázás. Ha nagyon akarnám, tudnám szapulni másért is. De mivel nincs jobb, amit még megengedhetek magamnak, kénytelen vagyok velük utazni. Ha nagyobb lenne a választék, akkor a verseny is nagyobb lenne, és nem állnának így a témához. Ennyi.

# 6759
Judith77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
351 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226522 Üzenet linkje2015-01-27 15:38:56 

Pozitív és negatív tapasztalatot osztok meg, olvasok el. Mindegyiknek örülök. Erre az évre nem mertem előre foglalni, kezdeti bosszúságomra, és saját vacillálásom ellenére találtam egy nagyon kedvező ajánlatot másnál. Augusztust még sohase engedhettem meg magamnak. De most saját szobájuk is lesz a gyerkőcöknek és ez megfizethetetlen. Tavalyi negatív tapasztalatból is pozitív lett, hisz a telefonon lefoglalt apartmanból apukámnak nagyon messze lett volna minden. Örülök, hogy ilyen olcsón mehetünk külföldre és vannak ezek az irodák és megismerhettem őket Idén úgy vállaltam be a foglalást, hogy munkát keresek icon_redface.gif Ez van ha valaki szerelmes: Görögországba
# 6760
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226531 Üzenet linkje2015-01-27 23:09:42 

Felesleges itt vitatkozni kinek mennyi az ideje egy utazást el intézzen. Számtalan lehetőség van valaki elintézze a foglalását. Márti egyenlőre nem igazodok ki rajtad. Nem úgy ismerlek egy emailre hagyatkozol a kirándulásod során. Én is egy információra vártam az irodától. Vártam az írásom után 3 napot majd 1 hetet. Többet nem. Felvettem a telefont és rákérdeztem. Szóban megkaptam az információt amit tudni szerettem volna. Majd 1,5 hét mulva a szerződést is. Isten malmai lassan őrölnek. Irj nekik ismét emailt vagy hívd fel őket és megkapod a választ. Ha mindenképpen az iroda buszával szeretnétek utazni akkor érdemes utána járni a dolgoknak.
A másik dolog én is a befizetéskor kértem informáciot barátaimnak mivel nem kaptak az irodától vissza jelzést. Ha valóban nincs idő amit elhiszek ismerős, rokon , családtag is elmehet érdeklődni. Ha messze van akkor partnerirodához. Ha jol tudom minden városban nem egy irodával kapcsolatban vannak.
De az is lehet azért nem válaszolnak mert egyenlőre nem tudják megmondani az adott utvonalon lesz e hely a buszon. Az iroda gondolom nem tudja előre mennyien mennek kocsival illetve busszal és e miatt ilyen korán nem engednek foglalni csak buszt. Mert mindenképpen a saját apartmanjaikat akarják feltölteni. És ha többen akarnak menni busszal mint autoval akkor őket mindenképpen el kell vinniük az apartmant megtöltsék. De lehet az adott utvonalon többen mennek kocsival mint busszal és akkor lesz hely. De ilyen korán ezt nem lehet elvárni megmondják. Elképzelhető e miatt nem válaszoltak illetve a választ későbbre halasztották és nem válaszolnak.

# 6761
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226533 Üzenet linkje2015-01-28 08:14:03  Válasz a #226531. hsz-ra Előzmény #226531

Tomi! Itt annyi volt a lényeg, hogy nem képesek válaszolni az e-mail-ekre, ami manapság talán a legelterjedtebb kommunikációs csatorna. Ha eddig működött online minden, akkor ne visszafelé haladjunk.
Természetesen később felhívtam őket, és az egyetlen fél másodperces kérdésemre kaptam választ. Még azt kell eldöntetnünk, hogy melyik apartmant válasszuk azok közül, ahonnan kaptunk visszajelzést, eddig még az időpont is kérdéses volt.

# 6762
AGICA2
Törzstag
Törzstag
674 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226535 Üzenet linkje2015-01-28 10:41:44 

Judith77! Publikus, hogy melyik irodánál foglaltál végül is? Érdekelne,tudod, minden érdekes, a pozitív és a negatív tapasztalat is tapasztalat!
# 6763
Laci54
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226540 Üzenet linkje2015-01-28 11:11:43 

Nem gondolom,hogy nagyon meg kellene érteni az Apollont persze ha nekik nem számit pár utas elvesztése akkor lelkük rajta.2010-be utaztunk velük utoljára előtte volt egy kis nézeteltérésünk ezért ugy döntöttünk váltunk a Grand nagyon bejött.Idén ujra velük szerettünk volna menni bementünk az irodába egy függőben lévő hely volt,vissza hivást igértek legkésőbb péntekig.Hétfőn mi hivtuk őket(ja még nem dölt el majd értesitjük).Igy juniusba a Granddal Korfu,szeptemberbe az Ibusszal Sarti.Persze mi nem vagyunk buszhoz kötve mindig egyénileg utazunk
# 6764
Capetya74
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226541 Üzenet linkje2015-01-28 11:16:24 

Mi mióta Görögbe járunk,mindig az Apollonnal mentünk a helyi partner irodán keresztül,és semmi probléma nem volt.A partneriroda értesített vagy mail-ben,vagy telefonon!
# 6765
Judith77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
351 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226544 Üzenet linkje2015-01-28 12:18:47 

Kalandozastravellel megyünk. Újra Nei Pori. Valakinek van tapasztalata a szeptember 1-i határátlèpésrôl mire készüljünk?
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 450 451 452 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu