Koszonom a sok infot, nagyon jo lesz ugy menni, hogy nem ismeretlen a terep. Vegul is a House Dimitrosba megyunk, ide lehet vinni kutyat is, kozel a part, elvileg ez a jo resz mar, nem utolso sorban olcso is lesz Remelem jo is
Mi julius 17-aug 1.v. 2-ig leszunk kint, harom gyerekkel es egy barna francia bulldoggal
Látom idén is Vourvourou a cél Nekünk is Görögország lesz idén is (szerencsére), pedig aztán asszony pajti próbálkozott rendesen (Tunézia és társai), de aztán visszakanyarodott a biztoshoz (itt nem félti a gyereket kajától stb.) Idén Haniotiba megyünk, tavaly kinéztük ezt a partszakaszt. Jó várakozást nektek is. Mikor mentek? Ha útról van infóm írok.
Szia Csabáék!
Évek óta szemezek Toronival, de a csapat lustasága miatt azóta sem jutottunk el egy terepszemlére sem. Ebben az évben mindenképp el szeretnék jutni oda, most elvileg 6 felnőtt + 6 gyerek felállásban megyünk, legfeljebb osztódik a csapat.
Jó választásnak tűnik, de a tengerpartot meg szeretném nézni élőben, mielőtt esetleg oda váltunk.
Szia!
Ne,haragudj hogy csak most írok, nem jártam erre...
Húú nekünk viccesen alakult a tavalyi foglalásunk,végül a Dimitrosban és a Panagiban voltunk.
A Dimitros nagyon tetszett, gyerekekkel inkább ajánlanám. Szép parton van, nagy kerttel.
A Panagi is kotrekt, gondozottabb, szebb a kertje, de messzebb van a tengertől.
Nekünk a Platanos a legkedveseb,és mert tényleg szép parton van, korrektül bútorozott és szeretek reggelit kapni:)
Idén is,szóba került Vourvourou de lehet hogy elcsábulok elcsábulunk Lefkadára:-)
Most látom, hogy elbambultam, korábban már írtad...
Akkor elvileg 10 nap átfedéssel leszünk kint. Nem leszünk messze, kb. 6-700 méter a parton. Mi a Platanos partjára fogunk lejárni. Nálunk négy lány van 9-14 között, kutya nincs.
A Dimitros nekem is benne van a "lehetséges" listában, de mindig más mellett döntöttünk. Jó kis part van a közelében, gyakorlatilag üres szinte mindig, nem fognak zavarni benneteket.
Mi is ide jövünk nyaralni július első hetében. Ez lesz az első görögországi kirándulásunk.
A google térképen és ezen a fórumon találtunk rá erre a szép helyre. A szállásunk az
Alexandros Hotel Apartmentsben lesz. Szeretnénk kicsit körbejárni a félszigetet, kinéztem a
Armenistis beach-t, Kalamitsi beach-t, és a narancspartot. Esetleg valaki látta ezeket?
Még 61 nap van hátra, nagyon kíváncsiak vagyunk Görögországra, és Vourvouroura.
Titi!
Az szuper hir, ha nyugis a kornyek, nem birjuk a tomeget Evek ota Dubrovnikba jartunk eddig, mivel az apartmannak volt egy sajat privat partszakasza obollel. Szoval nem banom, ha nem lesz tomeg Majd atsetalunk feletek fagyizni, azt hiszem, azt lehet ott, ugye? Mintha lenne ott egy bolt, kavezo a parton.