Ha azt akarják, hogy utaljon akkor azt a tulajdonos akarja, nem a booking.
A booking sose kér pénzt lehet, mindig a szállásadó határozza meg, hogy mikor és mennyit pénzt akar. Ha bookingon keresztül fizetsz, akkor a megadott kártyádat terhelik.
Egyébként én közvetlenül a szállással vettem fel a kapcsolatot és Thassos volt az egyetlen hely, ahol kérték, hogy utaljak előre.
Persze biztos van itt is olyan, ahol nem kell.
Viszont, ha a bookingos foglalásra kérték, akkor közvetlenül is fogják.
Igen, nem is a booking kérte, hanem az apartmanoktól jött e-mail, h fizessek előleget. De az oldalon az van csak, h ráterhelik a kártyámra az összeget, és csak akkor vonják le, ha időn túl mondom le, vagy nem fizetem ki ott helyben kp-ban. Magyarul biztosíték a kártya. Ezzel a részével nem is lenne gond, eddig így is volt.
Ezt nem értem !Ma háromszor próbáltam írni ide,de most sem látom a hozzászólásom.A reggelit elrakta a szálláskereséshez.Azóta is hiába próbálom ide beírni ,mindig eltünik.
valóban, tényleg fogja. megvannak a méhek, köszönik kérdésed. sok mezei virág -> észrevehető méhpopuláció -> isteni finom mézek garmadája. de semmi extra veszélyt nem jelentenek, és ne higgy a rémisztgetőknek.
Rollo jól irta, a méhek elvannak anélkül is ott, hogy bárkit is bántanának. Kétszer voltunk már, de még egy alkalommal sem láttunk ott veszélyes méh-hadsereget.
Nem mondom, hogy nem szerelkeztem fel kalcium ampulákkal, de csak a biztonságérzetem miatt.
Vannak időszakok odakint, amikor több méhecske van, de szerintem abszolút nem zavaró.
Pont így gondolom én is, a legtöbb szállásadó max 3-5 szobát hirdet a bookingon egyszerre. Mivel ott a legolcsóbb netes árat kell megadnia, nem érné meg minden szobát ott értékesíteni, hisz lehet hogy vki lefoglalná máshol ugyanazt a szobát drágábbért is.
Ebben is lehet valami.
A bookingon kinéztem egy szállást, a múlt héten még 33 eurórért hirdette, most már csak 30-ért.
Azért is lehet olcsóbb, mert másik ugyanolyan méretű szobát kapnál valami kis különséggel.Pl. elfogyott a tengerre néző erkélyes, csak a kertre néző kilátásos szoba maradt, így azt már olcsóbban adják. Mi jártunk így is.
De teszek be egy szintén nagyon kék partot.
Ez már Alyki, tényleg nagyon sokan szoktak lenne, de maximálisan megéri szétnézni a kis félszigeten, mert gyönyörű.
Szia !
Ez szerintem Aliki.A sziget legyszebb része ,kihagyhatatlan.Sajnos mindig nagyon sokan vannak itt.
Alykit nem fogjuk kihagyni, megszoktuk, h a görögöknél 10 előtt kinnt kell lenni a parton, és akkor van hely!
Pedig rohadtul utálok korán kelni...........))