Augusztus végén megyünk a Neoline-al olcsón.35 000 -be kerül a 7 éjszakás turnus 2x mentünk velük eddig gyorsak. Egytől tartok csak a szeptember 1-i hazindulástól...mennyire zsúfolt hazafelé a határ?
Halihó mindenkinek,
Vasilis házról van valakinek infója?
Szia Ettika!
2003-ban voltunk a Vasilisban. Két különálló szoba, konyha, fürdő és előszoba, 5 légteres apartmanunk volt az egyik szoba erkélye a tengerre nézett. Egy játszótér van az apartman és a tenger között, így szuper volt a kilátás(1.emelet) a földszinten egy vegyes boltja van a tulajnak.
Parkolást könnyű volt közvetlen a ház mellett.(Lehet, azért mert sokan busszal jöttek.)
Mi megvoltunk elégedve vele.
Egy kérdés azokhoz akik tavaly voltak, vagy Jamasz biztos te is tudsz válasszolni.
2012-ben már nem volt bankautomata a templomnál ez változott? Igaz, hogy a sétáló utcában volt egy, de akkor nem működött. Bankártyás fizetés? Én templomhoz közeli nagy ajándékboltban fizettem kártyával. Van már esetleg több lehetőség is kártyahasználatra?
Az utobbi idöben elmaradt a forumos találkozo ott,hátha idén összejön,biztosan Jamasz is örülne nelünk.Vagyis az utobbi években mindig találkoztunk velük,szinte már szomszédok vagyunk
szia Pinga! Persze, semmi akadalya. Sot, meg is sertodok, ha nem talizunk.
#2277352015-03-23 11:14:28 Válasz a #227700. hozzászólásra
szia Ettika! Bankautomata valtozatlanul sincs, miota egyszer ki akartak rabolni, de nem sikerult es felgyujtottak. Akkor megszuntettek, azota sincs. Platamonba kell atmenni, sajnos. Fizetni, kartyaval? Egy boltot tudok csak, mindenhol mashol keszpenz. Ezt is csak a turistaktol tudom, mivel fel napot avval toltottek, h. be szerettek volna vasarolni, de nem volt naluk kp. Aztan felfedeztek ezt a boltot.
Egy kérdés azokhoz akik tavaly voltak, vagy Jamasz biztos te is tudsz válasszolni.
2012-ben már nem volt bankautomata a templomnál ez változott? Igaz, hogy a sétáló utcában volt egy, de akkor nem működött. Bankártyás fizetés? Én templomhoz közeli nagy ajándékboltban fizettem kártyával. Van már esetleg több lehetőség is kártyahasználatra?
Valószínűleg velem van a baj, de nem értem, mire jó a bankautomata külföldön; ettől drágább pénzváltási lehetőséget nem ismerek... Hülyeség ellen jó lehet (ha nem tudom kiszámolni, mennyire lesz szükségem a nyaralás során), de egyébként? Nálam a kártya is vésztartalék, de ha lehet, azzal fizetek. Ha emiatt megmarad az Euróm, akkor jó lesz legközelebb, nem romlik...
Számlán van a vésztartalék,mi akik leginkább kocsival megyünk nem fogunk zsebben hordani több ezer eurot,ha valami miatt szükséges akkor veszünk ki automatábol,volt hogy annyi gyrost ettem hogy bizony kellett kivenni pénzt,hát ilyen ez a nyaralás
Én is csak vésztartaléknak szánom a kártyát, mint minden ott töltött évben. Engem megnyugtat a tudat, hogy van kártya, ha bármi nem várt dolog történne. Hülyének nem érzem magam és a kártya nem hülyeség ellen van nálam
Eddig mindig inkább többet vittem mint amennyi kellett
Én is csak vésztartaléknak szánom a kártyát, mint minden ott töltött évben. Engem megnyugtat a tudat, hogy van kártya, ha bármi nem várt dolog történne. Hülyének nem érzem magam és a kártya nem hülyeség ellen van nálam
Eddig mindig inkább többet vittem mint amennyi kellett
Látod, fél szavakból sem értjük egymást... A bankkártya egy szuper dolog; én is fizetek vele sokfelé. A bankautomatáról beszéltem. Az is szuper, csak a legdrágább pénzváltási lehetőség. Nem merem ideírni, hányszor voltam életemben külföldön, de még soha nem kellett bankautomatát használnom. Olvasd el még egyszer!