...én 4x voltam Poriban, nem láttam medúzát. A háló nekem is újdonság, ezt nem hallottam még, és nem is láttam soha. Mi reggel lementünk, letettük a gyékényeket, törölközőt, játékokat, napsátrat, ernyőt, és egész estig ott voltak. Amikor enni mentünk, akkor sem szedtük fel, senki nem nyúlt hozzá...
#2278322015-03-26 08:50:11 Válasz a #227823. hozzászólásra
hello jamasz! az egyik forrás a telepített idegenvezető volt, a másikat meg valami link volt talán három éve. Ezért írtam, hogy elvileg,mert nem úsztam be az ellenőrzése miatt.
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy Poriból, hogy lehet olcsón hazajutni? Ugyanis a fiamékkal megyünk egy autóval, de mi tovább megyünk még Lefkadára. A fiamék pedig egy hét után hazajönnek. Néztük a repjegyet Thessalonikiből, de nagyon drága. (wizz air) Tapasztalat alapján mikor érdemes megvenni a jegyet, mikor lesz olcsóbb? Esetleg a vonatról van valakinek tapasztalata? Köszönöm a válaszokat.
#2278732015-03-28 09:00:35 Válasz a #227865. hozzászólásra
Szia Anikó,
Szerintem olcsóbb már nem lesz a repjegy, decemberben és januárban néztem akkor még volt 19900,-ért a wizz air-nél, de most drágább.
2009-ben nővéremék vonattal jöttek haza, mi 2 nappal tovább maradtunk, de előbb értünk haza autóval mint Ők, mert a vonatuk románia felé jött és volt egy kis gond.
Kedves Ettika!
Köszi a választ. Azt hiszem a vonatot elvetjük, mert máshol is olvastam, hogy nem egyszerű.
Athenból a Rayener 50 E, de odáig is el kell jutni. Még várom az ötleteket.
Aniko ti irodátol foglaltátok a szobát? Mi a grandtol kettöt az egyikben mi leszünk két hétig a másikban a fiamék egy hétig,egy kocsival megyünk de ök hazajönnek grand busszal,vonat ami régen volt déliböl szallonikibe az megszünt,románián keresztül menöröl nem is tudunk,hazaut repülövel sokkal drágább mint az odaut ennek okát mi sem tudjuk,kérdezz rá irodákra mert van ahol be lehet fizetni csak egy utra a buszra,a grand is ilyen
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy Poriból, hogy lehet olcsón hazajutni? Ugyanis a fiamékkal megyünk egy autóval, de mi tovább megyünk még Lefkadára. A fiamék pedig egy hét után hazajönnek. Néztük a repjegyet Thessalonikiből, de nagyon drága. (wizz air) Tapasztalat alapján mikor érdemes megvenni a jegyet, mikor lesz olcsóbb? Esetleg a vonatról van valakinek tapasztalata? Köszönöm a válaszokat.
Szia Anikó 10!
A hét bizonyos napjain a Volánbusz közlekedtet Athénba-ból, járatot.
Menetrendi megállóhelyek
Budapest, Népliget
Thessaloniki, Anagenniseos 38.
Katerini, Olympus Plaza
Platamonas, Platamonas Stop
Larissa, Travel Stop.
Athen, Lenorman 8.
Budapest-Athens
Egy júliusi napot néztem meg 24.000.-Ft Athéntól.
Itt keresgess, vagy hívd őket telefonon, Platamonasból gondolom olcsóbb.
https://webelin.volanbusz.hu/nemzetkozi/elovetel/xticmain?lang=hu
A hét bizonyos napjain a Volánbusz közlekedtet Athénba-ból, jár
Üd
v. Csarlsz[/quote]
szia Csarlsz! Sajnos a volanbusz iden mar nem lesz. Tavaly probakepp volt, de nem is reklamoztak nagyon, es alig volt utasuk. Pedig igeny lenne ra! En mult heten hivtam fel oket, es mondtak, h. a gorog orszagi buszjaratot megszuntetik.
Szia Jamasz
Arrol volt szo hogy felujitják a BP-Belgrád vasutvonalat de nem tudjuk hol tart,kinaiak csinálnák uj vonatok lennének,csak a dátumrol nem tudunk
#2279122015-03-29 21:54:50 Válasz a #227899. hozzászólásra
Heti három alkalommal van Budapest és Athén között járat, márc.31-ig.(Az alábbiakban bemásoltam)
Ha téli időszakban heti három járatpár közlekedik, akkor az idényben nem gondolnám, hogy nem lenne kifizetődő, na persze majd áprilisban kiderül.
Ha Volánbusz nem is indít attól függetlenül az Eurolines még közlekedtethet járatot.
#2279162015-03-30 12:18:09 Válasz a #227912. hozzászólásra
szia Csarlsz, en is errol beszeltem, az FP. Travel. Egy gorog iroda. 150 eu oda-vissza egy ut. A Volanbusznak, vagy Euroliniesnak volt tavaly egy kulonbusza, hetfonkent kozlekedett, Nepliget-Nei Pori, de az iden sajna mar nem lesz.
szia Csarlsz, en is errol beszeltem, az FP. Travel. Egy gorog iroda. 150 eu oda-vissza egy ut. A Volanbusznak, vagy Euroliniesnak volt tavaly egy kulonbusza, hetfonkent kozlekedett, Nepliget-Nei Pori, de az iden sajna mar nem lesz.
Szia Jamasz!
Most kérdeztem meg a Volánbuszt,(Telefon információ munkanapokon:8:00 - 16:00 +36 (1) 382-0888) a válasz arra a kérdésemre, hogy lesz-e Görögországba az idényben járata a Volánbusznak, azt a felvilágosítást kaptam, most is van, és lesz is.
Üdv. Csarlsz