Június 27-én repülünk Thessalonikibe, majd valahogy le akarunk jutni Sartiba. Valaki nem jön ezzel a wizzair járattal és pont Sartiba menne? Néztem, a taxi kb 120 euró, esetleg ha valaki tud olcsóbb transzfert, az megírhatná.
Augusztusra foglaltam egy 4 fős apartmant az Eanos House-ba. Van esetleg valakinek tapasztalata a szállásról ? A neten nem találtam véleményt róla, az utazási iroda képei a szobákról korrektek, viszont a fürdőszobáról nincs kép (máshol sem). Azt hiszem, a Galini Apartman mellett van.
"A Stamatis apartmanház Sarti beachen a főútnál /sajnos túl közel hozzá/, a legutolsó ház a tenger felőli oldalon, közvetlenül a Barracuda ház szomszédságában van. Egy kívül-belül szépen, igényesen, célszerűen felépített, berendezett, de nem luxuskivitelű ház. Sok apartmanban megfordultunk már, én 4-es osztályzatot adnék neki mindent összevetve. A part sincs messze, kb. 200 m. Ez a ház egy pici dombra épült, a víz könnyen megközelíthető a Hallydé apartmanház mellett futó kis utcán.A ház fellső szintjén lakik...." a beszámolót is megtalálod google segítségével
SZIA BESZTER!
most olvasom h a 4 fos a grigoriszban elvileg ket legteru? Ez igaz lenne? Nekem az invias csajszi azt mondta h egy legter emeletes aggyal.
egyebkent meg tok mindegy, lenyeg h megyunk.
ha lenne fenykeped rola , azt szivesen fogadnam, mert a neten csak az a par van fent, amibol nem sok minden derul ki. Olyan hazilg keszult foto lenne jo, amit esetleg nyaralok keszitettek.
Mi augusztus végén megyünk Sartiba és egy kis segítséget kérnék! Szeretnénk majd motorcsónakot bérelni, de Sartin nem találtam erre lehetőséget, csak a "szomszédos" Vourvourou-ban, nem is drágán, oda viszont nem tudom hogy juthatnánk át kocsi nélkül? Tud valaki Sartin motorcsónak bérlési lehetőséget vagy segíteni, hogy a KTEL Chalkidiki buszjárat megáll-e Vourvourou-ban, illetve visszafelé is tudnánk-e azzal közlekedni? Köszönöm!
#2285402015-04-29 20:30:51 Válasz a #228502. hozzászólásra
Kedves Pasuzu!
Emlékeim szerint Sarti beach részénél lehetett bérelni ( nem ott, ahol a jetski és a banános) lehetőség van, hanem kicsit lejjebb, van egy tábla is térképpel, hogy milyen öblök vannak és meddig lehet elmenni. Amikor megkérdeztük, az emberünk annyit mondott, hogy vagy északnak vagy délnek lehet menni, és az ár kb. 100-150 euró. Erre nem emlékszem pontosan, ez persze egész napra, teli tank, 4 főre. Ennyi fős a csónak. Ponyvás fedelű motorcsónakok voltak amiket a kikötőben láttunk is.
Érdeklődni szeretnék, volt-e már valaki a Meteoráknál egyénileg Sartiból? Ha igen pár sort írhatna mire kell figyelni, lehet-e menni egyáltalán egyénileg? stb.
Mi tavaly egy 2 és egy 4 fős stúdiót foglaltunk.
A nagyszülők voltak a két gyerkőccel a 4 fősben,ami 1 légterű
és nem emeletes ágy volt benn.Így ettől egy kicsit talán szűkös,de
ha tenger,napsütés van és mindez Sartin,akkor no problem.
Van viszont 4-5 fős apartman is a Grigorisban,ami 2 légterű,2
balkonnal.Ahogy most előkaptam a tavalyi Apollon katalógust
(idei nincs,mert sajnos kimarad Görögország )
árban is szép különbség van a stúdió és az apartman árai között.
Biztos Ti is a stúdiót foglaltátok,azért mondták az 1 légteret.
Belső fotót sajna nem tudok ,mertnem csináltunk.
Bármi kérdésed van még írj nyugodtan.
Ui.:Sárgulok az irigységtől már most ,de gyors visszaszámlálást
kívánok nektek!
Üdv:Beszter