Sziasztok!
Két gyerkőccel (11 és 6 évesek) augusztusban utaznánk Toloba. Szabad helyet a LIDO apartmanházban és a Hotel Thetisben találtunk. Van esetleg valamilyen információja valakinek ezekről a szállásokról?
Köszönöm a segítségeteket előre is!
Szep jo reggelt
Tegnap vegre kiderult, hogy mediterran tombola keretein belul Tolo-t kaptuk, junius elsejen indulunk Pestrol. Valaki meg ebben az idopontban?
Szervusztok Kedves Fórumozók !! Két éve nyaraltunk Tolóban....ez a fórum segített a legtöbhet abban, hogy életünk legszuperebb nyaralását éljük át. Tolóban csodálatos környezet, szuper fakultatív programok, kedves idegenvezetők vártak minket, s bár azóta több helyen is voltunk idén visszamegyünk juhéjjj!! Már nagyon várjuk!!! (Július 20-tól Apollón Travel).
Ezzel kapcsolatban kérdezem, mert szeretek előre tervezni:
Most is a Cultura Travel szervezi a fakultatív programokat idén?
Esetleg megvan, hogy melyik program melyik napra esik? És ha van már árlista, ebben is szeretném a segítségeteket kérni.....mert van két csemetém 14 és 12 évesek ...jár nekik valamilyen kedvezmény?
előre is köszönöm!
Szia Brigi!Mi is akkor megyunk:)Ha sikerul megtudnod vmit,megosztanad velunk is?Mar nagyon varjuk a nyaralast,a most induloknak pedig jo utat es szep idot!Es ne feledjetek az idei elso elmenybeszamolokat :p
Szia Brigi!Mi is akkor megyunk:)Ha sikerul megtudnod vmit,megosztanad velunk is?Mar nagyon varjuk a nyaralast,a most induloknak pedig jo utat es szep idot!Es ne feledjetek az idei elso elmenybeszamolokat :p
Pontosítanom kell Culture Travel Center. Én holnaphoz 1 hét mulva indulok Tolóba és a Hotel Elektrában lesz a szállás. Majd szeptember végén ismét Tolo akkor a Thetisben. Tavaly a Limoniában tavaly előtt a Yannisban volt a szállás. Közben Sarti is lesz a két Tolo közt. A fakulatívokról kérdezzétek AgniTolot. Itt szokott néha megjelenni és a Grand Tours idegenvezetője. De aki fakultatívozik az találkozhat vele nagyon sok kirándulásnál is. Illetve kereshetitek a Culture travelt facebookon. Vagy kaptok infot vagy nem
Hello!Segitsetek legyszi, olvastam regebbi beirasoknal h kell vinni elektromos szunyogirtot es ott kell bele venni utantoltot mert az hatekonyabb.De melyik keszuleket vigyem? Raid v Vape es folyadekos v lapocskas a jobb??? Koszii
Köszönöm a pontosítást Unic!!! Azért most irigykedem ám nagyon Egy idényen belül 3 görögországországi út, nem semmi!! Gratulálok!!
Tolóba mi most megyünk másodjára, de azóta visszahúz a szívem, amióta véget ért az a nyaralás.
Szia Beccyca!! Végre valaki, aki ugyanakkor jön!! Mi a Limonia apartmanban leszünk, ti melyikben?
Ha bàrmit megtudok a fakultatív programokkal kapcsolatban itt jelzem ok?
Én írok a fakultatívokrol. Nem is értem miért filoztok ezen vagy pontosan mi az ami érdekel?! Athén biztos lesz mert közel a főváros és a átnivalok. Kivéve ha sztrájk lesz. Mükéné-Epidaurus és Napflio is tuti. Közeli és érdekes fakultatív kirándulás.Korinthoszi csatorna hajozás, Nemea és a borkostolo se marad ki. A csatorna még ott van /gondolom én/ ahol tavaly is volt. Jövő héten megnézem meg van e még nemeai ásatásokat se viszik odébb. És a borkostolos gazdaság se ment csődbe elméletbe. Feltételezem a hajó szintén meg lesz a kikötőbe ami a két szigetre visz el és tavaly ota nem sülyesztették el. Itt írom. Tavaly az Apollonal az utolsó héten voltam és akkor még ott volt a hajó Egy kivétel akkor volt a fakultatívba nem szerepelt az éjszakai hajós Napflion. Ez nem indult az utolsó héten. Megerősítést írhatok jövő hét után privátban. Meg van e a hajó illetve a többi látványosság is a helyén van e
Beccyca és Brigi. Nagyon jok ezek a forumos össze találkozások a buszon. 2 évvel ezelőtt az egyik forumossal egy időpontban indultunk Toloba. Ha jol emlékszek a virágpiacnál már össze ismerkedtünk. Akkor ők a Thetisben voltak én a település elején a Yannisban. Tavaly ugyan ugy egy buszon mentük velük Nea Plagiaba és a szomszéd apartmanban voltak. Az egymás mellé kerüljünk egy másik forumos intézte el aki már ott volt előttünk egy héttel. Két éve Toloban össze ismerkedtem egy házaspárral és tavaly a Hősök terén össze találkoztunk és kiderült szintén egy helyen leszünk mint tavaly.
1 évvel ezelőtt is itt írkodtam egy forum társal aki Tolo felől érdeklődött és kiderült egy buszon leszünk. Velük ha jol emlékszek Szerbia első parkolojában ismerkedtem meg személyesen és az idén ősszel megint együtt leszünk az utolsó két héten.Ha már így össze ismerkedtetek érdemes privátban írni magatokrol mert lehet csak a Limoniában derül ki ki kivel írkodott vagy ott se.