Szép napot kedves fórumozók!
Marcsi Neked jó utat, nagyon várjuk a friss infókat! Hamarosan találkozunk
Elkezdtem visszaolvasni a hozzászólásitokat, most tartok éppen a tavalyi földrengésnél. Biztos a későbbiekben írtok róla, de most nagyon kíváncsi lennék rá, hogy sikerült a Platia Ammos lépcsőit helyreállítani. Tudtok ebben segíteni, vagy olvassam türelmesen tovább a fórumot
Az első turnus (2015.05.16.-23.) létszámhiány miatt nem indul scalara ahogy láttam. ezt akartuk elöször hosszu turnusban .de a végén mást választotunk. igy ugy néz ki jol döntötünk.
de nagyon tetszik Kefalonia is!
Szerintem rövidesen kiderül,mivel indulni fognak a turnusok így többet lehet tudni.Mi most még nem hiszem hogy átmegyünk de soha nem lehet tudni.Sok múlik az idő járáson is.
Lassan eljön az első kefaloniai nyaralásunk napja. Kérdeznék néhány dolgot Tőletek:
Van-e a szigeten szupermarket? Nem a görög értelemben vett kis garázsboltokra gondolok, hanem Lidl vagy hasonló méretű üzletre. Mi Lassiban leszünk, azon a környéken lenne jó.
Jól értelmezem, hogy naponta csak 1-2 komp közlekedik Vasiliki-Fiskardo és Fiskardo-Vasiliki között? Ha ez így van, eléggé ki kell számolni az érkezést
Egyenlőre ennyi jutott eszembe, köszi előre is a válaszokat.
Szia!
Lassi és Argostoli között(ami önmagában sem nagy távolság) van egy Lidl.De Argostoli elején-már Lassiból érkezve-van egy jó Spar is.Legalább is 2 éve még volt.Gondolom megvan még...
#2287532015-05-11 07:47:41 Válasz a #228721. hozzászólásra
Tomi01!
Lidl nincs Argostoli-Lassi között,a Poros,Skala felé vezető 2x2 sávos út mellett található,
http://www.gps-data-team.com/where/Lidl-Argostoli
Az ezt követő körforgalomnál szemben fönn Carrefour,Skala-Poros felé kihajtva kb100m után AB market,és egy műszaki árúház van.Ez a sziget legnagyobb bevásárlási lehetősége,én az AB-t tartom a legjobbnak.
Ha Argostoliból az öbölparti úton haladunk kifelé akkor a buszpályaudvar után van egy Sztamoulisz,érdekes színekben pompázik,megfigyelésem alapján szinte csak idősebb helyiekből álló vásárlókkal,majd tovább kifelé a városból található az Interspár,szerintem az egyik legdrágább üzlet a szigeten,persze itt is van sok akciós termék mindig.
#2287542015-05-11 07:53:51 Válasz a #228715. hozzászólásra
Wucy!
Remélem majd Marcsitól (Nagyon jó utat Kívánok Neki így utólag) megtudunk valami jó hírt. Mire Te indulsz már remélem én is tudok majd valami frisset közölni.
Repülősöknek 1 jó hír,az Astra 29eur áron Szalonikiből új járatot indított a szigetre,minden csütörtök és vasárnap 18,50-es indulással,vissza 20,15-kor.