A Viki II parti apartmanba lesz a szállás, Ági írja, hogy két taverna között (ha jól értettem), az egyik az halas, tud esetleg valaki árakat, mert 10-11 napig nem akarok főzőcskézni, konzervezni, és a környéken van e olyan hely ahol a teraszon le lehet ülni egy zseb-eb-el, míg én elfogyasztom helyi spec kajámat
Aszem ma nem kérdezek többet, de ez még koránt sem biztos
Köszönöm szzúnyogilag megnyugtato válaszod Kedves Nessinia
#2286052015-05-02 22:22:08 Válasz a #228604. hozzászólásra
Sok étteremnél a partra vannak kipakolva az asztalok és a székek, magyarul a sétány szélére. Ott szerintem ellesztek majd a kutyussal. Viszont, hogy a rengeteg kórincsáló cicushoz mit fog szólni az eb, azt nem tudom.
Árakat nem tudok pontosan, mert tavaly nem voltunk, de majd jön valaki biztosan erre, aki ir pár halas árat.
Az jó, mert akkori cicusomnak is volt cicusa amikor 6 hetesen hozzám került zseb-eb, és megszokta őket, a szomszéd fekete Artúrjába kimondottan szerelmes, képes a folyosón órákat a lábtörlőn fekve várni, hogy kijöjjön
de hol lehet Görög_Magyar kutya-macska szótárat beszerezni?
Sziasztok!
Az után szeretnék érdeklődni, hogy az ottani hatóságok mit szólnak a nagyobb gumicsónakhoz ( 366 x 168 x 43 cm ) Bár nem tudom hopgy ez nagynak számít e
Kalimera; a horgászathoz valamilyen engedély, v valami különlegesség szükséges, valaki tett már ilyet, tapasztalat?
20 éve Evian nem kellett semmi, csak orsó, damil, horog, és csali, de az 20 éve volt.
Infót köszönve....
igen ez igy van part,molo engedélyezet. Én norvégba hoggászgattam partrol nagyon jo eredménnyel rengeteg torksot fogtam /nagyon nagyot nem azért/ csali garnélarák villanto. lehet görögbe is müködik.
Jaszu kazy69! TE még nem olvastad a beszámolókat? Megnézted a fényképeket és Thassosról a videókat? Szeptemberig még megteheted Bizony, ha nem vagy eléggé felkészült - csodás dolgokról maradsz le!!
Jaszu!
Bocsánat a kissas57=kazy69 csak 1x nem tudtam bejelentkezni, és kellett egy másik néven reggelni, legközelebb jobban figyelek ?-(
Tuti helyre mire is? hát Görögbe voltam sok helyen, 20on valahányszór (közelebb a 30 hoz), de Thassoson még soha, szállás meg van, de minden más -mint újszülöttnek a báránysült olyan csodálatos, nem tudok mit kezdeni vele, honnan is kezdjem és minek is nézzem, de konkrétan most a pecahelyre gondoltam, de jó tavernára is keresek ajánlatot amit zseb-eb et is megtűrik, főleg napközben ebéd időben este horgászat kipróbálása (épp itt az ideje a bulikat felváltani), ez a trv
#2288082015-05-12 15:21:14 Válasz a #228806. hozzászólásra
Tényleg érdemes elolvasni a beszámolókat, illetve kicsit visszaolvasni, mert rengeteg mindent leirtunk itt a fórumon.
Horgászhelyben én speciel nem tudok segiteni. Skala Potamiaban a kikötőnél mindig látunk horgászokat - mondjuk ők is inkább csónakból pecáznak - de, hogy hogyan működik nem tudom.
A látnivalók attól függenek, hogy mire is vagytok vevők. Nagyon sok szép van a szigeten, a strandokat érdemes meglátogatni, a főváros Limenas szintén sok érdekességet tartalmaz, a hegyi falvakat érdemes meglátogatni (Theologos, Kastro), illetve az ókori maradványokat, ha érdekel benneteket.
Éttermet mi többet is kedveltünk: Skala Potamiaban a Captain taverna (halas ételekben szerintem a legjobb), a Mama Grill és a Krabousa. Ezen kivül mi sokat ettünk Panagiában a Platanos tavernában. De az éttermeket jó kipróbálgatni, lehet, hogy ugyanaz az étel máshol izlik majd Nektek.