Pordanniki, szerintem 200 EUR sok. Mi a neten rendeltünk ismét, minimális előleget kértek, és 140 EUR egy hétre. Tavaly is hasonló ár volt. Ha még nem rendelted meg, nézzél körül más oldalakon is, biztosan találsz olcsóbbatt is.
car rental, economy car rental, stb.
Szia
Kati
#2296222015-06-01 19:45:34 Válasz a #229604. hozzászólásra
Maci, nem vagyok nagy snoris. Tippként a nyugati oldalt mondanám, Porto Roxa és Porto Limnionas öbleit. Esetleg még a Keri félsziget, illetve Marathias környékén érdemes szétnézni, ahol tagoltabb a partszakasz. Máshol homokos partok vannak, vagy csak hajóval elérhetők.
#2296262015-06-01 20:14:25 Válasz a #229624. hozzászólásra
Én sem vagyok nagy hosszú part kedvelő, inkább kis öböl párti. Mégis azt mondom, itt ez a déli part a legszebb. Fekvéséből adódóan. Szerintem, ne ijedj meg Laganastól, nem esz meg. Viszont sokkal közelebb lenne minden, ami téged érdekel. Rengeteg kis kirándulás is indul az öbölből, teknőslesre, sőt szerintem a szigetre is. Arról nem is beszélve, hogy akár úszhatsz a tekikkel, amikor kedved tartja.
Ja, és bérelt mocival, gyorsan Marathias környékén vagytok, a kis öblöknél. Arra nincs komolyabb emelkedő, akár quaddal is....
A teknősökkel való úszkálásnak szeptember első felében mennyi esély van? Mert én eddig akárhány helyen voltam hajókázni mindig mondták, hogy lehetnek delfinek, de sosem voltak,stb.
#2296742015-06-02 13:08:34 Válasz a #229643. hozzászólásra
Esélyszámot nehéz latolgatni. De az egyik útitársunk majd minden reggel így kezdett, kiment az öbölbe, úszni egyet a tekikkel. Aki szeret így úszkálni, annak ez sokkal nagyobb élmény, mint az üvegfenekű hajóról nézni őket.... vagy 10 méterről - többről.kevesebbről, szerencse dolga. És mi is ebben az időszakban voltunk.
Ja, és innen csak egy laza séta lenne, az Agios Sostisi kiskikötőbe minden reggel érkező teknős megtekintése.... közelről.
Segítséget szeretnék kérni. Pénteken indulunk Laganasba, és tudom, hogy valahol olvastam már, hogy van olyan bár, ahol fogyasztás ellenében lehet használni a napernyőt és nyugágyat, de most az istennek nem találom a nevét és, hogy melyik részen van. Ha valakinek ez menne fejből megköszönném
#2297252015-06-02 21:22:50 Válasz a #229717. hozzászólásra
Vannak részek, ahol szinte sehogy sem tudsz lejutni, mert magas a partfal, vagy csak akik nagyon járatosak tudják, merre lehet egyiket másikat megközelíteni.... Mi egyet próbáltunk motorral, csak magunk voltunk közel-távol senki... A baj az volt, hogy előtte volt bozóttűz, és a hely lidércesnek tűnt. Arról nem is beszélve, hogy még itt-ott füstölt, így inkább feladtuk.
Én azokat tudom, amiket írtam már, sokkal több nem is lehet, majd meglátod.
Szerintem, szálláshelynek mindkét hely jó lehet nektek, van előnyük és hátrányuk is. 20-25 perc séta, meg sem kottyan nektek...
Sostison nagyon keskeny a part, és nem a legközelebb vannak a szállások, legalábbis, amiket én tudok. Nem néztem, van-e újabb, partközelibb a jelenlegi kínálatban.
A másik irodáé part menti, ha jól tudom, ha fontos nektek a gyors csobbanás.
Aeolusnak is van, ami 50 méterre van, sőt láttam egyet, ami teljesen a parton van, Laganas szélén, Sostis felé...
Pénteken indulunk Lagunasba. Mi a Holiday Linessel megyünk. 14-én érünk haza, akkor megosztom a tapasztalataimat. Velük még nem utaztam. Nagyon várom. Korrektnek tűnnek! Nagyon részletes, mindenre kiterjedő utastájékoztatót küldtek tegnap. A vidéki felszállással kapcsolatban telefonon egyeztettünk az irodával. Az ügyintéző szerint kifelé minden utasnak 2 ülőhely jut.
mi 2013.-ban voltunk Laganason, és ott a kikötő felőli résznél (ag.sotisról mentünk át és az az első bár ) volt egy Sabbia nevű bár ott tudtunk a fogyasztás ellenében napernyőt és nyugágyat bérelni. Nem tudom hogy ez most is így van .-e . majd kiderül.
Jó utat!!
üdv
gémike