Utazás gyerekekkel
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 586
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#229752 Üzenet linkje2015-06-03 09:57:20  Válasz a #229747. hozzászólásra

Én a két szoba között csak úgy láttam, hogy egy szekrény van, elválasztó gyanánt. Akkor lehet, hogy nem egy helyiségről beszélünk? icon_smile.gif
Mindegy is amúgy. icon_smile.gif
Földszinti, a a lényeg, rengeteg cuccunk lesz a gyerekkel, igy legalább nem kell lépcsőzni vele. icon_smile.gif

# 587
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#229760 Üzenet linkje2015-06-03 11:58:42 

Messi a földszinti 4 ágyas apartmanja az ajtóval van elválasztva,csak a 3ágyas 1 légterű.Nagyon jó a földszint!
# 588
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#229763 Üzenet linkje2015-06-03 12:21:30  Válasz a #229760. hozzászólásra Előzmény #229760

Igen, gyerekkel mindenképpen földszint a nyerő.
Hálistennek a kislányunk nem éjjeli bagoly, remélem nem fog ott sem felébreszteni, vagy zavarni senkit, ha netán egyszer-egyszer felébred - a hülye csörgős utazóágy kiakasztja szegény, addig még igyekszünk megszokni. icon_smile.gif
(közben irtam mailt, a szobákkal kapcsolatban)

Más.
Az úszópelusból mennyit kell vinni? Egy vizbemenetel egy pelenka ugye? És bármi lenne, kint lehet kapni ilyet?
Egyébként itthonról fogok vinni rendes pelenkát is, és bébiételt, mert nem mindet eszi meg. És fogalmam sincs, hogy a mi kajánkból majd mit adhatok neki, hogy ne fájjon a pocakja semmitől. Valójában a tejen és a tojásfehérjén kivül már majdnem mindent eszik, ráadásul mindenből kórincsál, muszáj lesz kóstoltatni vele. icon_smile.gif

# 589
Kiflic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#229764 Üzenet linkje2015-06-03 12:25:01 

Messi,mi voltunk tavaly abban,amit szekrénnyel szoktak elválasztani.Ez közvetlen sarki,a tiétek pedig a mellette levö,ami 2 légterü és ajtóval lehet elválasztani.
Mi alig használtuk a klimát,jó hüvös az udvar,az ablakok oda nyilnak és ha jól emlékszem,láttam szunyoghálót rajtuk.

Nekünk sajnos bövült a gyógyszerlistánk,Petit megcsipte 3 helyen valami,ami ma reggelre jókorára dagadt icon_sad.gif a doki szerint vigyük a nyaralásra is a Lordestin oldatot meg a kupot icon_sad.gif

# 590
Kiflic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#229765 Üzenet linkje2015-06-03 12:33:08 

Mi itthonról vittünk uszópelust.Sokat nem fog,a pisi ugyis kifolyik belöle a vizben,kaka meg szerencsére reggel szokott lenni,de azt gondolom megfogja.Kijövetelkor levettem róla és volt,hogy csak kicsavartam,megszáradt és visszavettük.Sok kicsi pucéran volt,nálunk is elöfordult icon_smile.gif máshogy kezelik,mint mondjuk az itthoni standokon icon_smile.gif
# 591
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#229766 Üzenet linkje2015-06-03 12:50:37 

Igen igaza van Kiflicnek.Egy kisbugyi nagyon jó ha kint van a parton.Mi történik ha megtörténik a dolog semmi.Ott is van pelus a nagy boltban biztosan de szerintem a kicsikben is .Nyugi ott is élnek gyerekkel!! semmi nem történik ha itthol marad valami! icon_biggrin.gif
# 592
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#229773 Üzenet linkje2015-06-03 13:50:45 

Kiflic, közben Bocsikával leleveleztük, hogy valószínű egy harmadik fsz-es a miénk, a narancssára szinű (Melphomene, közvetlen a fügefa mögött). Egy légterű, de ha jól látom két helyiséges, talán a konyha lehet külön elválasztva egy boltives ajtóval.
Akkor ti nem is használtátok a gyerek miatt a légkondit?
Tényleg a kocsiban a légkondi ha megy, nem árt neki?
Jól van...tudom túlaggódom, de első baba első nyaralásra, jövőre már rutinosabb leszek. icon_smile.gif
Babakocsiban gondolom a strandon is lehet altatni, bár tudom, hogy ott nagy a zaj, de ha elálmosodik, lehet, hogy ott is beájul. Nincs nagyon csöndhöz szokva, kicsi a lakásunk, nem is lehet napközben csöndben lenni igazán. icon_smile.gif

# 593
Kiflic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#229775 Üzenet linkje2015-06-03 14:23:12 

Mi is abban voltunk,a konyhának van boltives ajtaja.Két bejáratu,egy elöl és egy hátul icon_smile.gif

Kocsiban mi mindig használjuk a klimát,nem volt gond eddig.
Parton is el tudod altatni a kicsit,az éttermek elött tologatva,ott ugy sincs nagy mozgás olyankor.A homokban viszont nem,ott cipelés van icon_smile.gif nem lehet tolni.Ráadásul a mi kocsink váza be is rozsdásodott a viztöl,de annyi baj legyen.

# 594
Emermope
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#229813 Üzenet linkje2015-06-04 13:34:13 

Úszópelust csak annyit viszünk amennyi maradt tavalyról. A pisi úgyis kifolyik belőle, ezért én kisgatyókat viszek (jó sokat). Esténként az udvaron itthon is abban van. Kis baleset esetén kiöblítem, nagy baleset még nem volt, de azt is ki leht mosni. Éppúgy megfogná mint az úszópelus, nem úszna a tengerben:) De úgyis látom rajta,ha kell neki. Kisgatyát mindenféleképpen adnék rá, ne legyen homokos a feneke annyira.

Rájöttem tegnap, hogy mindenféleképp kell szandi vagy úszócipő, hiszen forró is lesz homok majd!

Nálunk nincsen klíma gond, mert nem klímás az autónk, szét fogunk sülni így, az is gond:)

# 595
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#229819 Üzenet linkje2015-06-04 19:10:27  Válasz a #229813. hozzászólásra Előzmény #229813

Nekünk még hivatalosan nem kellene úszócipő, hiszen nem jár, csak bútorok mellet, viszont mindenhol ácsorog, ha tud kapaszkodni, és ha ott is ezt csinálja tényleg forró lesz a homok. Úgy gondoltam, hogy majd kint veszünk, de nem tudom, hogy ilyen kicsi méretben lesz-e. Vagy akár itthon is...van 18-19-esben úszócipő? icon_smile.gif
# 596
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230102 Üzenet linkje2015-06-10 15:02:30 

Sziasztok ismét babával utazók! icon_smile.gif
Úgy gondolom, hogy érdemes lenne rá adni úszócipőt odakint, kérdés, hogy hol lehet rávalót kapni vajon? 18-19-es méretben kellene, itthon sehol sem találtam ilyen picit - pedig létezik icon_smile.gif - kint lehetséges, hogy kapunk?

A másik: a fürdést végül is hogyan oldjátok meg, még reggel, délelőtt lementek egyszer, aztán délután még vissza, hogy pont a déli tűzó napot elkerüljétek, ugye? Anyósom egyfolytában mondogatja, hogy neki az a nap nagyon erős lesz...de ha fürdeni fogunk, márpedig szereti a vizet, ott is éri a nap nem is kicsit és mondjuk homokozás közben is. Vagy egy kalap, sapka ezt megoldja?
Először nyaralunk babával, gondolom látszik a hülye kérdéseimen... icon_smile.gif

# 597
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230104 Üzenet linkje2015-06-10 15:24:19 

Messi!
Feltétlenűl vékony kis sapi vagy kalap!!!Mi adtunk rá egy kis pólót vagy vékony fehér inget.
Véletlenűl sem javaslom a déli időben a napon tartózkodást. Reggeli ébredés után lementünk aztán vissza majd 4 körűl újra le,és nem volt baj.Cipő szerintem lesz kint is Limenasban egészen biztos.

# 598
Ildiko25
Aktív fórumos
Aktív fórumos
132 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230107 Üzenet linkje2015-06-10 15:48:54 

Szia Messinia!

Mi is gyerekekkel utazunk Görögországba, már többször megjártuk az utat autóval! Kislányom 8 éves, kisfiam 2 éves!

Tavaly mi Tolon voltunk, ott töltötte be kisfiam az első évét, mi nem adtunk rá úszó cipőt, idén Nei Poriban leszünk, de ide sem tervezzük! 2 nagy plédet rakunk le, napernyőket, szél sátor, és közel megyünk a vízhez, hogy homokozáshoz tudja hordani a vizet!

Mi is reggeli ébredés után szoktunk lejárni fürödni, aztán ebédelni vissza az apartmanba, majd délután 4 körül ismét lemegyünk a partra, ott szoktuk hagyni a plédeket-napernyőt, senki nem nyúl hozzá, illetve mi apósékkal utazunk, ha ők nem jönnek fel délben, akkor ők tartják a frontot! icon_smile.gif

Üdv,
Ildikó

# 599
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230108 Üzenet linkje2015-06-10 15:58:37 

Közben párom talált kint Ausztriában valami netes oldalon (kint van éppen) és megrendeli onnan, ott van méret.
Mi mindig napernyő plusz napágyon fekszünk, majd most legalább ha hamar megyünk, lesz az első sorban még hely, hogy közel legyünk a vizhez. icon_smile.gif Semmiképp nem maradunk lent délben vele. Majd apa felmegy vele sziesztázni, anya addig még hátha fürödhet kicsit gyerek nélkül. icon_smile.gif
Ildikó, akkor még Ti is elég pici babával indultatok útnak tavaly, hogy birta az utat a kisfiad?

# 600
Ildiko25
Aktív fórumos
Aktív fórumos
132 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230112 Üzenet linkje2015-06-10 16:36:13 

Lekopogom, nagyon jól, mivel messzebbre utaztunk, nappal kellett elindulni, de többnyire este szoktunk útra kelni! Többször megálltunk pihenőkre, nyújtózkodni! Kislányommal is 1 éves korától járunk Görögországba! Most közelebb megyünk este indulunk, reméljük átalussza majd az utat! Viszek meglepi játékokat, amikkel még nem játszott itthon, de tesóval is eltudnak játszani! icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 39 40 41 ... 48 49 50   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu