Melus16,
jól értem Ti hazafelé jöttetek Sami-Astakos útvonalon?
Ez jó ötlet, mert nekünk délen lesz a szállásunk
Mennyi volt a menetidő?
Köszi!!!
Ioa!
Jól érted, kifelé Astakosnak jöttünk. A menetidő valóban majd 3 óra, de kiköt a hajó Ithakán, és utána meg közel vannak a partok, ahogy halad, úgyhogy van mit nézni közben.
És így, hogy a főútvonal egy része nem járható Fiskardo felé, lehet érdemesebb valóban ezt az alternatívát választani.
#2300902015-06-10 14:00:42 Válasz a #230033. hozzászólásra
Mi is péntekről tettük át vasárnapra Tamás tapasztalatait megfogadva végül a már lefoglalt szállásunkat is el tudtuk csúsztatni 2 nappal.
2,5 óra várakozás? grrrr
Melus!
Ugyan az a kettő de minden táblán Karavados beach-ként jelzik, a Thoma,"Thomas" csak a térképeken van már.
Na, oké. Akkor nem tudtam én rosszul. És úgyis rémlik, hogy a táblán is ez volt kiírva.... nem jelzőtáblán, hanem ottani maszek gyártmányún.
Nagyon tetszett a hely egyébként, de én nem homokosnak mondanám a partot, inkább nagyon apró szemű sódernek. Nem szúr ez sem, de az ember talpa érzi a különbséget.
#2300952015-06-10 14:23:24 Válasz a #230093. hozzászólásra
Egy július közepi hétvégén Röszke felejtős, az tuti. Vasárnap már esetleg lehet jobb. De inkább Tompa, ha éjjeli órán keltek át a határon. Amúgy meg, ha nagy gáz lesz nem lesz választási lehetőség, mert el is terelnek Tompa felé. Meg már az M5-ön gyanús lesz, ha sok német, osztrák, egyéb rendszámú autó előz meg.
Sziasztok !
Idén mi is Kefalóniát választottuk úti célul !
Ioa,igen azt jól látod hogy Ásotthalom csak 7-19-ig van,viszont ott a legegyszerűbb az átjutás,ha éppen még sikerül időben odaérnetek,de Tompa is egész jó szokott lenni!
#2300982015-06-10 14:32:04 Válasz a #230097. hozzászólásra
Sziasztok !Egy ismerősömék tavaly hazafelé Röszkén 6 órát araszoltak.
Mi Ásotthalmon megyünk kifelé az biztos ,múlt évben 5 perc alatt értünk át,haza Röszkének jöttünk ,mert éjszaka értünk ,10 perc volt ,de ez kiszámíthatatlan.
Ezen a Vasiliki Sami kompon elgondolkoztam ,Agia Efimiában lesz a szállásunk ,pár km kellene autókáznunk,onnan.Már azonban lefoglaltam a Fiscardoi kompot ,és nem akarok variálni.Esetleg ,ha lekésnénk a kompot ,akkor van más lehetőségünk.
köszi a tanácsokat! Tompa tűnik befutónak, mert este szeretnénk indulni a gyerekek miatt, így Ásotthalomra nem érünk este 7ig, akkor du 4kor kéne indulnunk
#2301102015-06-10 16:08:31 Válasz a #230098. hozzászólásra
Dragont, a lefoglalt komphely nem szentírás, pénzbe sem került. Ha úgy értek oda, vagy meggondoljátok nyugodtan változtathattok. Nem mennek emiatt csődbe, az biztos, és az is, hogy nem mindenki ér oda, aki foglalt.