Melus!Erre a kompra is kell a foglalás?Lehet megkérdezem a sofőröket ,mit szólnak ehhez a verzióhoz,nekik lenne könnyebbség,mert tuti nagyon fáradtak lesznek.Tavaly Thassosi utunkon pont erőnk végére értünk oda.Kicsit aggódom ,ez legalább 200 km -el talán többel is hosszabb lesz.
#2301192015-06-10 18:23:00 Válasz a #230116. hozzászólásra
Attól függ hol szállsz kompra.Vasilikiből pl. napi 1 ,vagy 2 járat van, az is kicsi komp ezért kell foglalni,tudok olyanról aki lemaradt ,mert nem foglalt.Nekem az első foglalásomkor ,csak küldtek egy sms-t ,hogy a foglalásom elfogadták ,Tapodyt azt mondja ezt elég megmutatni.Mivel először csak oda foglaltam ,meggondolva magam ,vissza is foglaltam az előző foglaló e-mail-el .Amire visszaírták ,már foglaltam oda ,a visszát meg elfogadják.Úgyhogy tuti nyilván vagyunk tartva.Nem kell semmi jegy ,vagy előleg fizetés ,majd ott kell megvenni a jegyet ,azt írták indulás előtt 1 órával legyünk ott.
Ezt nem értem ,hogy 1 -1 nap a három hétből ,hol lesztek ? Ha szabad megkérdeznem !
#2301272015-06-10 19:10:47 Válasz a #230123. hozzászólásra
Innen szerintem sem kell.Sűrűn járnak ,és ha jól tudom nagy kompok.Thassoson oda -vissza is épp meg tudtuk venni a jegyet és már mentünk is,út közben találkoztunk a másik komppal ,ide sem kellett foglalni.
Akkor csak szétnézni mentek a két szigetre,jó kis kirándulás lesz.Megalszotok valamelyik szigeten és úgy mentek a másikra ,vagy visszatértek a szállásotokra?
Sziasztok!
Most kaptam egy ismerősünktől infót ,akik most vannak kint Kefalónán.Myrtos le van zárva nem lehet lemenni 5 napig biztos ,de a görög viszonyokat ismerve ki tudja meddig.Azt írják megpróbáltak lemenni ,de görögök rögtön rájuk szóltak meg ne próbálják.9 nap és ott vagyunk,elszomorít.
Sziasztok!
Most kaptam egy ismerősünktől infót ,akik most vannak kint Kefalónán.Myrtos le van zárva nem lehet lemenni 5 napig biztos ,de a görög viszonyokat ismerve ki tudja meddig.Azt írják megpróbáltak lemenni ,de görögök rögtön rájuk szóltak meg ne próbálják.9 nap és ott vagyunk,elszomorít.
Az utat javítják ismét,1 hete már bejelentették,ott is azt írták hogy 5 napig lesz lezárva.Nem akartam a kedélyeket borzolni,azért nem is írtam fel,meg a rendszeresen fórumozók közül senkinek nem szerepelt kint tartózkodásnak ez az időszak.Tavaly is volt ilyen.
sziasztok!
Javaslatra lehet átteszem az indulásunkat július 19-én vasárnapra, akkor biztosan jobbak a határátlépési viszonyok (nem Röszke, mert úgyis Tompa fele megyünk) mint előtte pénteken?
Jól látom, hogy Vasiliki-Sami komp minden nap jár júliusban 12.30-kor?
#2301722015-06-11 10:31:08 Válasz a #230150. hozzászólásra
Egy pillanatra bennem is megállt az ütő, de (mivel már én is erősen számolom a napokat) remélem, hogy nem húzzák el a sziget legnagyobb látványosságának számító strand lezárását. Tavaly is kész lett az ígért időpontra, úgyhogy remélem most is így lesz. Platia Ammos és Myrtos nélkül már kicsit csalódott lennék!
#2301882015-06-11 13:04:04 Válasz a #230155. hozzászólásra
Tapodyt ,legyen igazad és 5 nap múlva legyen kész!
Remélem tudok infoval szolgálni Platia Ammosról.Ahol a szállásunk lesz a távozásunk napján búcsú lesz,szívem szerint maradnék még arra a napra ,sajnálom hogy eljövünk addigra.A komp miatt még elhúzni sem tudjuk az indulást ,na meg ott vár minket a lefkadai szállás is.