#2300632015-06-10 07:23:21 Válasz a #230055. hozzászólásra
szia timeh
a Nikosz Gouzelisz haz a falu vegen talalhato, de nagyon jo. A Mariat nem ismerem, de szerintem, ha a Nikosz hazat valasztod, nem fogsz csalodni. Jo nyaralast.
Sziasztok !
Júliusban megyünk Nei Poriba.
Érdeklődni szeretnék,hogy létezik-e ott olyan étterem ahol fix díj ellenében svédasztalos ebédet vagy vacsorát lehet kapni.
Találkoztam már ilyennel 2 éve (Zakynthos-on). Ott ha jól emlékszem 8 Eurot kellett fizetni fejenként és korlátlan volt az étel és gyümölcs fogyasztás.
És még egy kérdés: Tapasztalataitok alapján hol a legjobb a Gyros ?
Sziasztok !
Érdeklődni szeretnék,hogy létezik-e ott olyan étterem ahol fix díj ellenében svédasztalos ebédet vagy vacsorát lehet kapni.
Találkoztam már ilyennel 2 éve (Zakynthos-on). Ott ha jól emlékszem 8 Eurot kellett fizetni fejenként és korlátlan volt az étel és gyümölcs fogyasztás.
Üdv !
Szia Stoni!
Nei Poriban mi nem találkoztunk ilyen étteremmel,igaz tavalyelőtt voltunk ott a gyros mindenütt jó volt.
Keress rá a neten az elisabeth cruises re és irj nekik hogy mikor szerernétek utazni gondolom Costas kapitányék fognak valamit válaszolni,ha abban az idöben megy elég csoport és nektek is lesz hely akkor van esélyetek,egyébként a ök leginkább utazási irodákkal vannak szerzödésben akik telepakolják utasokkal a hajokat,magatok utaztok a kikötöig ez már csökkenti a befizetendö költségeket
Sziasztok !
Üdv !
Üdv!
Sztem egy tál ételt, ami jól esik olcsóbban megkapsz, mint 8 euro. Most azért fizetnél annyit, hogy degeszre edd magad és utána rosszul legyél?
#2303152015-06-14 06:30:30 Válasz a #230313. hozzászólásra
szia stomi!
A falu vege fele talalhato a Vasilis haz. Az Anett Tourssal utazol, ugye? Alatta van egy kis bolt. Tiszta, rendezett haz. Csak a tulaj argus szemekkel figyeli, h. nehogy vki felmenjen latogatoba az ottlakokhoz.
A Vasilis házban leszünk, 4 ágyas szobában.
Szeretnék infókat kérni a házzal kapcsolatban.
Köszönöm !
2003-ban voltunk a Vasilisban. két különálló szoba, konyha, fürdő és előszoba, 5 légteres apartmanunk volt az egyik szoba erkélye a tengerre nézett. egy játszótér van az apartman és a tenger között, így szuper volt a kilátás(1.emelet) a földszinten egy vegyes boltja van a tulajnak amint Jamasz már írta.
Parkolás könnyű volt közvetlen a ház mellett.(lehet, azért mert sokan busszal jöttek.)
mi megvoltunk elégedve az apartmannal.
#2303222015-06-14 13:32:49 Válasz a #230239. hozzászólásra
Szia Jamasz! Vegul a Nikosz Gouzelist valasztottam. Az utazasi irodaban vegul meg tudtam hogy a maria haz hol van, de mivel semmit nem talaltam rola a neten igy inkabb a Gouzelis lett. Remelem nem csalodunk.
A busz uttol enyhen szolva rettegek - a fiam miatt - de remelem zokkenomentes lesz
Szia Jamasz! Vegul a Nikosz Gouzelist valasztottam. Az utazasi irodaban vegul meg tudtam hogy a maria haz hol van, de mivel semmit nem talaltam rola a neten igy inkabb a Gouzelis lett. Remelem nem csalodunk.
A busz uttol enyhen szolva rettegek - a fiam miatt - de remelem zokkenomentes lesz
... a gyerekek jobban fogják bírni mint ti, felnőttek....