Kedves fórumos társak még mindig kíváncsi vagyok a Paragliding árára Lefkadán...találtam oldalt de kérni kell email-be árat meg kell adni a dátumot szóval csak iránymutatás miatt kérdezem itt hátha kipróbálta valaki az elmúlt 1-2 évben
Köszönöm
még nem nagyon láttam üzemelni de ott vannak készen a nydri beach mellett még Jet sky is alig láttam hogy használták volna. de nagyon engedményes volt még minden szerintem ha beindul a tömeg akkor fog rendes ára váltani . bocsi eszembe jutott Kavalikeftán müködött csak bekevertem amit motorcsonak huz s száll fel. még olyat láttam sörf deszka s egy ernyö fent s kis sebbeséggel száguld. valahogy minket ezek az extrém sportok nem vonzotak.
Paragliding 75 euroba kerül videoval. Kb 20 perces a repülés. Ha viodeoval akarod akkor vegyél itthon egy micro sdhc kártyát,(SanDisk MicroSDHC Ultra 8GB Class 10 ) kb 2500 Ft. Go Pro Hero 4-es kamerával rögzítik a repülést. Azért kell a 8 gigás mert akár 4K felbontásban is kérheted.
Július 9-én indulunk,mi is kipróbáljuk.
Kedves Alfie!!!!!!!!!!
Nagyon köszi az infókat ..bár emiatt vettem GO PRO kamerát de ha nem engedik felvinni.....na mindegy már 2 éve csak nézegetjük milyen jó lehet ,idén nem megyünk hajózni ,hanem erre költjük a pénzt......mi aug.24 -től leszünk ott úgyhogy hamarabb megjöttök.....kérlek ha majd lesz időd írj pár sort .....milyen volt megéri-e nem túl émelyítő érzés......esetleg ha publikus a videót is megnézném szívesen.... köszi még egyszer....nagyon jó és élményekben gazdag nyaralást kívánok !!!!!!
#2303442015-06-14 22:19:09 Válasz a #230296. hozzászólásra
Lassan kész az egész album, ha valakit érdekel. Természetesen átfutottam őket egy ACDSee nevű szoftverrel, némelyik javításra szorult, de a felhőim eredetiek, sokan ebben szoktak kétkedni, meg a tenger színében. Aki május végén-júni elején szokott nyaralni, az tudja, hogy ilyenek eredetiben. A gépem egy Canon EOS 7D, az obit fejből nem tudom Persze látom én is, hogy pár képen túlhúztam valszeg a PC-szűrőt, így van néhány valószerűtlenül sötétkék tengerszín, ezzel nem tudok mit kezdeni
Az első 2 nap már megvolt, a 3. napot a fővárosban és közvetlen környékén töltöttük, ez 462-től 634-ig tart az albumomban.
http://galgoczyarpad.fotoalbum.hu/index/func/details/albumid/316218
A 4. napon (635-től 747-ig) a Nikolaos Boattal egy kis szigettúrára mentünk a közeli szigetek körül itt-ott fürdőzésekkel, hazatérve pedig a Nidri feletti Neohoriba sétáltunk fel (792-ig), hogy egy finom vacsi után visszaérjünk Nidribe.
Az 5. napon elbattyogtunk stoppal és lábon a Laka beachre (793-803) polipozni egy kicsit.
A 6. napot Meganissin töltöttük (804-866).
7. nap megint Laka beach (867-879)
8. nap megint Kastos/Kalamos hajóút (888-1064)
9. nap Laka beach (1065-1066)
10.nap Újra kis sziget túra (1067-1248)
#2303662015-06-15 13:18:07 Válasz a #230344. hozzászólásra
Szia Kónyu!
566-ok kép. GPS koordinátát kérek Murénát még nem láttam Lefkadán, de megkeresném.
Kastoson-Kalamoson azokat a nagy kagylókat ti fogtátok? Mi "csak" sonkakagylót találtunk.
#2303762015-06-15 17:42:44 Válasz a #230366. hozzászólásra
Szia Kotyi!
A murénához nem kell koordináta Kisétáltunk a világítótoronyhoz a fővároson túl a várhoz. Ott a kikötő végében egy elsüllyedt hajó előtt egy betonlépcsőnél pecázott 2 manus. Egyszer csak hátraugrottak, és mutatták, hogy valami szörnyeteg van ott Mi odamentünk, és akkor láttuk, hogy egy szép kis muréna. Egyikük utána belógatott egy kötélen egy kis csalit, hogy előcsalogassák, de azt a kötéllel együtt leharapta
#2304392015-06-16 11:16:20 Válasz a #230406. hozzászólásra
Stimmel, erre gondoltam én is. Nem gondoltam, hogy ekkora élet van azon a részen. Napközben autóztunk már arra a kis kápolnához, de úgy tűnt, a madár se jár arra Na akkor jövőre elnézünk arra, bár még nem tudom, onnan hogy keveredünk haza este
Stimmel, erre gondoltam én is. Nem gondoltam, hogy ekkora élet van azon a részen. Napközben autóztunk már arra a kis kápolnához, de úgy tűnt, a madár se jár arra Na akkor jövőre elnézünk arra, bár még nem tudom, onnan hogy keveredünk haza este
Mi egyik este Vassilikiből autóztunk csak ezért az étteremért ide, és nem bántuk meg, nagyon jó volt!
#2304902015-06-16 22:35:50 Válasz a #230446. hozzászólásra
Styleair!
Ha igaz, már nem privát, köszi a jelzést!
accord!
Annyira bejött a taverna, hogy még Vassilikiből is megérte eljönni ide? Vagy ott ekkora a hiány jó tavernából?!