Sziasztok! Hazaértünk sajnos mi is, lassan írok majd egy beszámolót. Volt bőven ingerben részünk, sok sok pozitív, de volt sajnos negatív is. Összességében megérte a nyaralás, bár az időjárás nem volt kegyes hozzánk, ahogy azt sejtettem is.
Az út elviselhető volt, szokásos. A szállás első osztályú,( nekünk!!!) erről is írok majd bővebben..
A tenger csodaszép, de nagyon nagyon hideg volt..
Az árakkal meg voltunk békélve, nem volt semmi sem drágább, mint máshol.
Kicsit még összeszedem magam, dolgozom is, aztán ígérem írok!
Üdv itthon!Várjuk a részletes beszámolódat!Mi szerintem egymást követjük..tavaly Nea Plagián voltál szerintem Te is és akkor is előbb Te voltál, mi meg augusztusban.
Így van Kuku Hazamegyek este a melóból, és elkezdem írni. Ismertek, nem lesz a beszámolóm sem udvarias, sem túlzó. Le fogom írni a negatív-engem negatívan érintő- dolgokat is. Tudom, sok kritikát kapok majd, de úgy gondolom, ez a fórum azért van, hogy a szép és a jó mellett a nem jót is megosszuk. Így az utánam érkezők is felkészülhetnek rá.
Üdv itthon Ágica, várjuk az élménybeszámolót, nagyon kiváncsi vagyok a nyaralásotok negativ oldalára is!
Tudtatok azért fürdeni valamennyit?
És remélem azért pár helyre kirándulni is sikerült elmennetek.
Kíváncsi vagyok az időjárásra, mert számok alapján nagyságrendekkel jobb időtök volt, mint nekünk ugyanakkor Krétán.
(a tavalyi év ugyanezen időszakára Thassoson, pedig már ne is beszéljünk )
Szia Agica!
Hú,gondoltam rád sokszor.Egyszerre voltunk több pisiszünetben,visszafele a virágpiacon is.Mi odafele a narancs emeletessel Váradiékkal mentünk,vissza a fekete emeletessel.Ezek tényleg tuti buszok,akkora az üléstáv mint a Holiday buszoknál,és tetszik,hogy az emeletről nemcsak középen,hanem elől is le tudsz menni.Írtam rövid beszámolót a Sartis oldalra.Hát,nekünk is az első 3 nap esős,szobában fekvős volt,én tavalyról okulva,vittem hosszú cuccokat,de jókat ettünk,a szállás jó volt,bár utolsó előtti nap lezúgtam a lépcsőn,magam alá gyűrve va nagy lábujjam,szép dagadt,lila,húzom még.Wc-nk eresztett,apa megoldotta,elzárta,majd ha öblíteni kellett,annyira kinyitotta,így nem volt árvíz a fürdőben.Akkor ugye ne gondolkozzak jövőre júni első hete Thassosba? Potidearól semmi infó,senki se megy? Plagia nekem kicsi lenne,úgyhogy szerintem jövőre megint Parga lesz. Pápai Feri volt tényleg az Ibusz i.vezetője Sartin,megfázott,de Brigi is tünemény.Várom azért a beszámolód nagyon,hátha jövő augusztus Thassos.Láttad az új házukat,valami Panorama? Az nincs a prosiba.Ma dobta be az Apollon,hétfő Parga/Bakas 30000 ft,ez májusi ár.
Agica, Messinia köszönöm!
A férjem nagy frozen rajongó, de ez a gofris fagyi sem hangzik rosszul! Tavaly Pargán képes volt kilométereket sétálni a frozen yoghurtjáért! Messinia ez ilyen yoghurt alapú fagyi, kicsit savanykás de isteni! Már itthon is lehet kapni.
Agica az időjárással teljesen elkeserítesz, jövőhéten indulunk. Azt hittem június végére már jól felmelegszik a víz! Kisgyerekes családok is jönnek velünk, ezért választottuk Thassos-t!
Üdv. Réka
Kedves barataim! Lassan haladok itthon egy tableten irok bent a meloban meg meg nem erek ra,igy addig irok igy roviden.
Kedves rep!!! Kerestelek,hianyoltalak. Le is szolitottam par embert akire illett a leiras...igen,irigykedve neztuk az osszes buszt... Tok nagyok,szepek....hat a mienk azokhoz kepest egy szar matchbox volt,,oda is,vissza is...de legabb rep,te igazolod amit irok mert a nagy kozossegin mar le !ettem szolva,h nyafogtam a busz miatt. Ido: velemenyem szerint en max julius vegen v augusztusba mennek. Sose tobbet ilyenkor. A viz nagyon hideg volt. A hajorol azert ugrottam de java reszt mint a babak,a viz szelen ultem...a sziget maga csodaszep. Nem vezettunk gyalog es busszal mentunk. Megoldottuk. Keves. Motor kell,azzal mindenhova befersz.. . a szallas nagyon jo volt,nekunk. De voltak bajok,majd leirom bentrol ez a tablet egy sz.... ket es fel nap szar ido,eso volt. A tobbi nap ezer fok,elso nap szenesre egtem...maradekban poloban napoztam. A gyros jo,2.50. Sorbol mindet leteszteltuk. Ouzobol is sokat. A kapitany etteremben ettunk. Jo volt,elfogadhato aron. Irjatok,kerdezzetek, valaszolok.
#2304852015-06-16 22:01:54 Válasz a #230479. hozzászólásra
Nekünk is a Captain taverna a kedvenc helyünk, isteni a grillezett polipjuk!
Mi pontosan a viz miatt nem merünk soha előszezonban menni - ha olcsóbbat szeretnénk, akkor inkább utó -, mert hűvössebb a viz. Júliusra remélhetőleg ez rendeződik.
Mit sikerült megnéznetek, és mi tetszett a legjobban? Ezek szerint busszal is simán - vagy majdnem simán - is megoldható a kirándulások egy része.
Sziasztok! A busszal az volt a gondom, hogy valami citycirkáló kicsi neoplan az uj buszuk. Nagyon szép, kék, de nagyon pici. Üléstávolságok a kicsinál is kisebbek, előttem a bácsi végig hányt, mert a néni teleetette tojással, fasirttal, és majonézes krumpilval. Még ezután bedöntötte fekvőbe az ölembe az ülést, és vége volt... a térdemig nem tudtam lenyulni a pokrocomért. kb 30 út áll mögöttem, de ez a busz nagyon kicsi. Haza a fehér sünissel jöttünk, az jobb volt, de hát ezek a kisbuszok csak jelenthettek a nagy újak mellett. Mind1...
Busszal mentünk be Limenasba, 1.70 volt a jegy. Igaz csak álltunk, hely nem volt, de megnéztünk ott mindent, ettünk , ittunk, vásároltunk, sétáltunk... ja, és megáztunk. Szép volt.
Gyalog mentünk hegyet mászni, elindultunk Skalabol, át a golden beach végéig, a kis kikötőtöl fel a hegynek, ki a sziget csücskéig, és ott át akartunk menni a Vhatira... nem sikerült. 5 órát másztunk, csodás öblöket hegyeket láttunk, megérte, bár mindkét lábam vérzett, és feketére zúztam... a kecskék mellettünk jöttek, cukik voltak!!
A szállásról írok hamarosan, most kicsit dolgozom, és jövök... Meglesz az a beszámoló, de ezek szerint csak így, darabokban:)