Sziasztok!
Mi 19-én indulunk heten - "mint a gonoszok" -. Alig várjuk, mindenki izgatott. Utasbiztosítást mindig kötünk, főleg, mivel 13 és 15 éves csajszikkal utazunk. Az Európai Biztosítás mellé az Unxxxxa Biztosítónál nem volt 20 ezer forint három főre. A másik, négy fős valamivel fölötte volt.
Ha az ülést hajlandóak vagyunk fizetni, eszünkbe sem jut külön biztosítás nélkül elindulni. Bármi megeshet. Elég egy rozoga kődarab és kész a baj, vagy rovarcsípés megspékelve allergiával. Bár alapkészültségű "gyógyszertárat" viszünk, mindenre nem lehet felkészülni, főleg gyerekeknél, és valljuk be nálunk nagyszülőknél sem.
Örülök, hogy akik már hazaértek, nagyon jól érezték magukat.
Köszönöm a tájékoztatót az üzletekről és jó helyekről.
Ha valaki járna/járt mostanában Sarti melletti Platania Beach-en, akkor esetleg látta, hogy működik-e ott az Athena Apartments nevű szálláshely. Még februárban lefoglaltam ott szobát, de most pár napja nem válaszol a tulajdonos az e-mail-emre. Lehet az a szokásos görög lazaság, de akár más is. Egy kis video a szállásról, hogy könnyebb legyen felismerni esetleg :
http://www.alltravels.com/gree.....deo-217342
Szerintem a biztosításkötés alap, anélkül nem indulnék el!
Mi a számlavezető banknál kötöttünk családit (2 felnőtt+2 gyerkőc), egy évre 11.000ft volt. Ennyit mindenképp megért.....
Sziasztok tegnap megérkeztünk sartira most nyaralunk hetedik alkalommal Görögországban de sartin először 38 40 fok volt tegnap igazán ma indulunk felfedezni a helyet.grand tour irodával jöttünk délelőtt 10 40-kor indultunk Győrből másnap dèlelőtt 9-re érkeztünk meg
Szia Vicosz!
A tűz,ahogy olvastam Ouranoupoli térségében van,(reméljük csak volt)
így szerintem Sartin nem érzékelhető.De azért szerintem minden
Görögo. és Sarti imádónak fájó dolog ilyen híreket hallani.Ugye?
Emlékszem milyen rossz érzések kavarogtak bennünk,mikor
az Athos-i kolostor lángolt,vagy 2-3 éve,mikor Chalkidikin volt
nagy tűz.Hajókiránduláson láttuk milyen pusztítást végzett.
Szomorú.
#2305082015-06-17 09:30:11 Válasz a #230498. hozzászólásra
Szia!
Remélem nem lesz rá szükség, de mégis biztonságérzetet ad az embernek, hogy van.
Jövő héten tervezem megvenni a gyógyszertári dolgokat, és ezzel nagyjából minden meglesz, már csak csomagolni kell:)
Ja! Bűvárszemüveg! Na, az még nincs, meg napernyő, de utóbbit kint szeretnénk nézni.
Sziasztok tegnap reggeltől éjfélig ömlött az eső remélem ma már jobb idő lesz Alexandra apartman senkinek nem ajánlom ezer éves bútorok első nap elszakadt az ágy a gyerek alatt a matracból egy fekete kukac mászott ki rezsó húsz perc alatt fől le a kávé nincs melegvíz szomszéd apartman nem működött a WC nekem eddig csalódás volt nei pori parália után
#2306192015-06-19 10:31:45 Válasz a #230416. hozzászólásra
Köszönöm Jox!
Csak most vettem észre a választ. akkor megnyugodtam, működik a szálláshely és remélem működni is fog mert én megyek, akármi is történik...