mi nem tudtuk fentről megnézni 2 éve. Egy kilátó (inkább lelátó ) maradványai megvannak, körül zárva. Biztos át lehet mászni rajta, de nem törtük magunkat. Egy erős 10 percet vártunk összesen a jegyvételt is beleértve. Szervezett úttal mentünk, és tudtuk melyik napon nézik a barlangot. Már nem is emlékszem honnan tudtuk meg, más irodák mikor mennek, de úgy béreltünk autót, hogy ezeket a napokat kikerültük, és a legmelegebb délben mentünk. Bejött, alig lézengtek ott a túristák. Nekem tetszett és nekem megérte. A kis görög dalocska a szigetekről, amit énekelt a hajót vezető meg pláne:)
Ha elmentek, akkor ne hagyjátok ki a Drogkarati cseppkőbarlangot sem, onnan már nincs messze. Esetleg érdemes utána nézni, lesz-e ott akkor koncert, az akusztikája kiváló, így tartanak időnként.
Sziasztok!
Információkat gyűjtök és segítséget kérek. Sehol nem találtam írást a Grandos katalógusban ajánlott Mi Abeli apartmanról (Kefalonia)- mint ha nem is létezne! Még csak említés sincs róla! Esetleg tud róla valaki valamit? Minden apró infonak örülnék. Köszi!!
#2306682015-06-20 10:54:54 Válasz a #230650. hozzászólásra
Szia Marcsipán!
Szerintem azért nincs még infó a Mi Abeli apartmanról, mert csak az idén került be a Grand Tours kínálatába és még nem sokan voltak ott. 3-4 turnus indult idáig. Lehet, hogy ők nem fórumoznak. Érdeklődj a Grand Tours honlapján található Kefalónia fórumban is, Marcsi az idegenvezető biztosan választ ad a kérdéseidre.
#2306772015-06-20 17:15:49 Válasz a #230662. hozzászólásra
Szia Tapodyt!
Sikeresen kiértünk,minden símán ment,hála az itt kapott sok segítségnek!A Szerb és Macedón úton sajnos rengeteg a menekült ,fent gyalogolnak az autópályán,borzasztó,vagy kerékpárral szintén a pályán.Nagyon fáradtak vagyunk,de még biztos járunk egyet ma.A sziget eddig nagyon szép ,ami keveset láttunk belőle,az útjain valóközlekedés kalandos!Efimia aranyos halászfalu,eddig azt nyújtja amit vártam tőle.Hétfőre foglaltunk motorcsónakot
!