Hahó Mindenki! Nagyon nagy a csönd. Senki nem érkezett még meg Stavrosból? Érdekelne a fakultatívok helye, árai, meddig van gyermekkedvezméní, és milyen napokon vannak a kirándulások. A helyi kisvonat mikor megy naponta, mennyiért? Szóval kérlek írjatok a tapasztalatokról. köszi mamóka :
Sziasztok! Mi Júli 3.-án indulunk az Apollónnal Stavros Alexandros apartmanba beszámolót itt írok ha megérkeztünk.4 család megyünk felnőttek gyerekek Ha valaki már megjárta ezt az apartmant most, szívesen fogadom a jó tanácsokat. Kellemes nyarat kívánok Mindenkinek!
Sziasztok!
Mi is júl 17-én megyünk Stavrosba Apollonnal az Alexandrosba.
Voltunk már ott 2x.
Engem is érdekelne,hogy milyen állapotban van a ház és van-e már Wi-fi?
Sziasztok!
Én a családommal július 10-én indulunk autóval Stavrosba a Stratos apartmanházba a Zeus szervezésében. Szívesen olvasok minden infót ha van. Figyellek Titeket kint is, és írok, ha van kérdés, utána tartom a beszámolót.
Gyuri
sziasztok!! Hirtelen jött ötlet,hogy mégis csak megyünk nyaralni bár mivel nem készültünk rá igy már csak Stavrosban találtunk helyet ami anyagilag is még belefér. Három éve voltunk már itt nyaralni az volt az első Görög nyaralásunk igy most nem is bánom,hogy ujra ide megyünk
az Apollonnal megyünk az Alexandrosba. Bár a tenger nem annyira szép mint mondjuk Sartin,de mivel két kamasszal megyünk legalább éjszaka nyüzsi van tudunk velük csavizni és a medence is jól jön.
július 31-n indulunk ma megyek befizetni!!
Várom majd a beszámolokat!! Mindenkinek kellemes pihenést kivánok addig is!