Na azért szerencsére nem ennyire durva a helyzet, de néhány éjszakámat tönkretették az biztos. Volt, hogy Fenistillel a kezemben aludtam, hogy azonnal be tudjam kenni a csípést. Borzasztóan viszketnek, de másnapra nem maradt még egy kis piros csípésnyom sem utánuk. Na, de lehet, hogy csak nálam van így...
Az biztos, hogy nyár elején és végén jóval kevesebb van belõlük, mint mondjuk július-augusztusban, de az esti kikapcsolódást soha nem zavarják szerencsére.
Engem tavaly csak egyszer faltak a szúnyogok, mikor beültem egy inertnetkávézóba, de a felszolgáló hölgy hozott egy spray-t
Mondtam neki hogy mindennap bejövök egy fújásra
Pont július-augusztusban van a sok szúnyog? Na akkor lehet hogy a görög esten nem csak sirtaki lesz hanem öregcsertõi legényes is csapásolásokkal?
Na majd kiderül... legfeljebb addig rászokom a szivarra... Az öreg Matulát is megvédte
Igaz hogy nem dohányzom, úgyhogy nem tudom mi sül ki belõle
Szia Sancho!
Már éppen kezdtelek hiányolni titeket Lisával!
A Matula-féle akcióról gondolom majd a leendõ asztaltársaidnak is meglenne a véleménye, úgyhogy maradjunk a legényesnél!
Legalább mi is tudunk mutatni vmit a görögöknek!
Ne aggódj a szúnyogokon. Tényleg inkább csak a szobákban zavaróak, ha villanyfénynél nyitva hagyjátok a szúnyoghálós, vagy redõnyös ajtót.
A görög esten sem támadnak. Esteleg recina-gõzbe burkolóztok majd! Az tuti megvéd!
Itt vagyunk nem vesztünk el, csak sok volt a dolog
Hát egyszer már mutattam valamit a görögöknek, majd elmesélem
A szúnyogok miatt nem aggódom, amúgy is rendszeres véradó vagyok, legfeljebb most nem kapok virslit meg sört
Azért megnézném ahogy a szúnyogok retsina gõzõl kábultan zorbát táncolnak az övegek tetején
Biztos tudunk, mert azért voltak élményeim Göröghonban. Sok felé jártam és én olyan ember vagyok hogy velem mindig történik valami érdekes. Vonzzom a hülyeségeket
Ne haragudj hogy eltüntünk,de mostanában tényleg sokat dolgozgatunk. Tudod,nyáron sokminden tervben van és szeretnénk jól érzeni magunkat ...így sokat kell dolgozni.
Köszönöm a válaszokat amiket kaptam a meteorákról,hogy hogyan is kell öltözni ha látni szeretnénk a kolostorokat belülrõl is. Mindenkinek köszönöm!
Jah...majd elfelejtettem,imádjuk a túrórudit...Teis? ))))
Igen megnyugtató hogy Nei-ban lehet találni szunyogmentes övezetet is.
Bízom benne hogy mi is megtaláljuk.
Jó nyaralást Neketek is! Amint látjuk utánunk érkeztek ... ismét Nei lesz az úticél?