Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 15646
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230960 Üzenet linkje2015-06-24 18:41:33 

Szia Mindy! Mi volt a problémád Sartin az idegenvezetővel Pápai Ferivel,és a feleségével Brigivel? Szerintem egy magas szinten felkészült,és kedves szimpatikus,ember a felesége kiegészíti őt.Mi Apollon utasok voltunk,Brigi ha találkoztunk,megsimogatta a lányom,rámosolygott.Tavaly Pargán dolgoztak,mi akkor is Apollonos utasok voltunk,ott séta közben találkoztunk,ott is mondta,bármi probléma van,kereshetjük.És nem mentünk nála se fakultatívra.A Parga szeretünk fórumról ismertük meg tavaly,és tudtuk már kiérkezésünk előtt,hogy baj estén őt keressük meg,és nem a mi idegenvezetőnket.A Michalis ház Ibuszos és Apollonos is,én se mentem volna oda,a medence nem ér annyit,de a Stamatis is messze van a központtól.Az Ibusznak tényleg a többi szállása jobb helyen lévő,és sok újabb.Szép napot!
# 15647
Bkpl1
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230992 Üzenet linkje2015-06-25 07:29:18 

Holnap reggel indulás Sartira. Az időjárás tényleg olyan vacak ahogy az előrejelzés mutatja? Ha valaki kint van írjon valami biztatót. Ahogy nézem a webkamerát a tömeg elmarad a tavaly ilyenkori létszámtól.Reméljük jó idő lesz mire kiérünk. Kellemes nyaralást mindenkinek!
# 15648
Nyegleo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
29 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#230993 Üzenet linkje2015-06-25 07:46:45  Válasz a #230992. hozzászólásra Előzmény #230992

Szia bkpl1

Egyik barátom most van kint Sartin, este írta, hogy gyönyörű idő van, az előrejelzések alapján én sem látom, hogy jót mondanának, de megrendeljük a jó időt a nyaralóknak:)

Itt tudod követni egy kicsit az időjárást és a tömeget, most nagyon szépen süt a nap icon_smile.gif

http://sarti.travel/hu/sarti-webkamera

# 15649
Marcsipán
Aktív fórumos
Aktív fórumos
121 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#231006 Üzenet linkje2015-06-25 10:02:53 

Hááát tömeg tényleg nincs a parton... Nem tudom mi van a kamerával, de most pl. csak 1 működik, mindig nagyon nehézkes... Lehet, hogy "bennem" van a hiba!?
# 15650
Nyegleo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
29 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#231008 Üzenet linkje2015-06-25 10:24:45 

Sajnos az elmúlt napokban, hetekben csak a Sarti Tengerpart 2 és 4 működik icon_sad.gif
# 15651
Molnjan
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#231011 Üzenet linkje2015-06-25 11:04:20 

Sziasztok! Szeretnék információt kérni, hogy Sartin melyik taverna jó, esetleg melyiket érdemes elkerülni? Próbáltam visszakeresni, de nem voltam túl sikeres, ezért elnézést kérek, ha már le volt írva valahol.
# 15652
Afroditekatica
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
41 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#231024 Üzenet linkje2015-06-25 15:58:19 

Szia mi a sarti beach részén lévő Alexandra apartmanba voltunk a falu utolsó háza
Messze mindentől szerencsére csak két napig voltunk ott

# 15653
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#231038 Üzenet linkje2015-06-25 19:37:23 

Szia Molnjan!
12 napja jöttünk vissza Sartiról,sajnos vissza,tényleg kevesebb ember van,de ez nem hátrány.Minden nyitva.A Mi favorit helyünk pitás AIGAIO/ Google keresőbe beírva még képeket is találsz/Nándi a felszolgáló 50-es pasi 9 éve kint él,a kaja isteni,pitában a gyros,gemisto me tyri azaz darálthús sajttal töltve,és grillezve,Csirkemellfilé rántva pitában,souvlaki /minden pitás kaja amiket felsoroltam 2.5 euro.A tálak már 3.5-től.Eleve tzatziki jár hozzá,más helyeken +0.30 cent a tzatziki bele. Másik hely az Ovelix,a főutcán.A parkolónál az Avra gyros,ott András a magyar pincér fiú jó fej.Cukrászda a Piccadilly,fagyi 1 adag 1.2 euró,2 lapáttal raknak rá,magyar 3 gombócnak is megfelel,ha a lány adja,apuka szűkmarkúbb.Ferrero Rocher,Milka Lila Pause,Nutellás isteni.Óriáspalacsinta Quality,narancssárga székes,2.5 a palacsinta,2 emberes,tömény.Nagy élelmiszerbolt 2 emeletes a Marinopulos.Sokan megköveznének,de a Relax,és a Hannat mi elkerültük nagy ívben.Ha vki pizzát akar enni,1.5-ért finom pizzaszeleteket áruló hely van,illetve a főtéren egy olasz tulajdonossal rendelkező a La pizza.Relax 2-öt fizet 3-at kap akciója engem személy szerint nem motivált volna,de nem is ettünk pizzát.Étterem a parton az Argiris,engem még a pincér a konyhába is bevitt,minden friss hal,grillezett polip 9 euró,fetával töltött grill tintahal krumplival 10 euró,muszaka 6 euró.

# 15654
Titi68
Törzstag
Törzstag
835 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#231041 Üzenet linkje2015-06-25 19:58:23  Válasz a #231011. hozzászólásra Előzmény #231011

Szia Molnjan!

Szerencséd van, mert pont ma kerestem meg egy nagyon jó tavalyi hozzászólást étterem és társai témában. A 963. oldalra menj rá, borkaandi olvtársunk írt erről a témáról egy pár részletes hozzászólást. Érdemes elolvasni, én kinyomtattam és visszük magunkkal.

# 15655
Gkata75
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#231042 Üzenet linkje2015-06-25 20:37:04 

Sziasztok!

Még 8 nap és megyünk......baromi lassan telik.
Ma voltunk megvenni a búvárszemüvegeket, és ezzel már csak a gyógyszerek hiányoznak a pakkunkból.
Viszont férjemnek nem sikerült kalapot venni, de ha nagyon hiányzik ott nézünk neki valamit. Ha már érzi, hogy fő a feje csak nem lesz olyan válogatós......bááár ne legyek telhetetlen, mert napszemüveget sem akart soha, most mégis lett:)
Napernyőt nem viszünk, azt is ott szeretnénk beszerezni.

Időjárást figyelem, és ha minden igaz tökéletes lesz (vebkamerákat sajnos nem tudom megnézni). Remélem a politikai helyzet sem fog érződni, és akkor szuper 1 hetet fogunk ott eltölteni:)

Borkaandi írásait/listáit én is raktározom, sokkal részletesebb, mint egy utikönyv:)

# 15656
Marcsipán
Aktív fórumos
Aktív fórumos
121 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#231043 Üzenet linkje2015-06-25 20:46:45 

Kedves gkata75!
Napernyő, kalap "dögivel", találtok kint. Idén az időjárás meglehetősen szeszélyes, szinte minden turnusban olvasom, hogy 1-2 napos eső van. Mi is így jártunk. Szerencsére ahogy kisüt a nap hőség van, máris lehet élvezkedni.
Idén sajnos nem látom Borkaandit, sok hasznos dolgot írt valóban.

# 15657
Gkata75
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#231056 Üzenet linkje2015-06-25 21:29:59  Válasz a #231043. hozzászólásra Előzmény #231043

Ilyenek miatt nem is aggódom, mert ahogy elnézem a videókat, olvasom a beszámolókat ha bármi apróság lemarad, vagy egyelőre nem tartjuk fontosnak, de aztán kiderül mégis az, simán be tudjuk ott is szerezni. Árak pedig nagyjából mint Balatonon, szóval annyira nem vészes. Persze azért igyekszem felkészült lenni, ezért időben elkezdem - listáról - összeállítani a bőröndjeinket és a kézi csomagokat a buszra.

Kisebb, nagyobb eső simán belefér, ha utána újra kisüt a napocska, és a víz gyerkőcöknek is ideális hőmérsékletű marad:) Főként, hogy 1 fakultatívot fizettünk be, a többi napon pedig lazulás a terv, így a kedvező időjárás tényleg jól jönne:) Próbáljuk a környék öbleit felfedezni, és minden nap máshol fürdeni, de nagy kirándulásokat nem tervezünk.
Persze rugalmasak vagyunk, és azt tesszük majd amihez épp kedvünk szottyan:)

Az itt is olvasott rengeteg információnak köszönhetően pedig vannak ételek amiket mindenképp szeretnénk megkóstolni, szóval e téren már kész kívánságlistával rendelkezünk, úgy mint: GYROS, óriáspalacsinta, grillezett polip, tonhalas spagetti, Amita banános üdítő, saláták, édes kis szemű szőlő, mazsolabor, görög joghurt, fánk stb.stb.icon_smile.gif
Mi most megyünk először, de szerintem nem utoljára!

# 15658
Molnjan
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#231097 Üzenet linkje2015-06-26 06:59:15  Válasz a #231041. hozzászólásra Előzmény #231041

Nagyon köszönöm az információkat Neked és Rep-nek is!
# 15659
Capetya74
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#231170 Üzenet linkje2015-06-27 11:41:49 

Szia gkata75!
Még ajánlom a figyelmedbe a meggyes Amitat,és a friss gyümölcsöket.
Mind nagyon finom.Biztos vissza fogsz térni!
A gyerek nyúz
,hogy menjünk vissza minél előbb Sartira,mert nagyon tetszett neki.

# 15660
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#231243 Üzenet linkje2015-06-28 09:35:26 

Bár már nem írok ide hivatalosan, csak privátba segítek néha-néha, de gondoltam mégis hozzászólok most, mert nagyon „okosan” hónapokkal ezelőtt át lettek számozva az oldalak, így több esetben előfordul majd, hogy pl. én is amire tavaly hivatkoztam, az teljesen más oldalszámon található majd meg. Adok egy kis segítséget, de, ha befut majd mondjuk 80-90 hozzászólás, akkor ez az oldalszám már megint változni fog. Én többek között pont, ezen rágtam be, mert ezzel többünk munkája taccsra lett vágva és utána meg én kapom érte privátba a leszúrást, hogy miért hivatkozok „xy” oldalra, mikor ott nem található a kívánt hozzászólás.

Néhány dolog, köztük tavalyi áras listám, éttermi útmutató MOST JELENLEG itt található meg, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy ez per pillanat, mostanra érvényes.
2014-es hosszú árlistám: 66-os oldal
Éttermi útmutató: 82-es oldal (itt ezen az oldalon van több hozzászólás is ezzel kapcsolatba, viszont az itt felsorolt árak még 2013 szeptemberiek)

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 1043 1044 1045 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu