Sziasztok!
A tegnapi szavazás miatt lemondtam a Kefaloniai utunkat....átfoglaltam Pargára, mert ott legalább nem kell kompozni. Tartok a káosztól! Remélem aki közületek mégis oda megy, nem éri csalódás! Jó utat nektek!
Igen ! Hidd el, a szívem szakad meg, de nekünk pont időre haza kell érnünk...nem csúszhatunk! Beszéltem sűrűn kint tartózkodóval, nem javasolta a kompozást. Érdekes cikk, olvasd el:http://alapblog.hu/egy-bankrendszer-halaltusaja/...nem ijesztgetés miatt linkelem be, de jobb felkészülni. 15 liter plusz üzemanyagot is viszek magammal Pargára...remélem nem lesz semmi gond se ott, sem Kefalonián!
Wucy, most én is elgondolkoztam...de azért várunk még kicsit, 2 hét alatt meglátjuk, hogy hogyan alakul a helyzet. Max mi is szárazföldre megyünk, szerintem most ott lesz kiadó szálláshely.
Raven, megertelek....
mi is fontolgatjuk a lemondast es a vészterv kidolgozasat, tekintve hogy 6 nap mulva indulnank...
Addig még pont nem derül ki semmi... Csillag talán 2 hét múlva Ti már biztosabban dönthettek...
#2318672015-07-06 15:56:00 Válasz a #231862. hozzászólásra
A turistákat most talán még jobban fogják szeretni, hiszen azonnali készpénzt jelent nekik. Egyébként sem hiszem hogy gond lesz Kefalonián, egyedül a kompozás és a benzinhelyzet miatt lehetnek majd problémák, de egyelőre erről nincs szó.
Ha most menénk akkor se mondanám le az utat. kint nem nagyon szoktunk tankolni.a macedon gázolaj elég szokott lenni 70liter. talán jol döntötünk ez évben hogy Lefkadát választotuk,ismerősöket is találtunk /Konyuék/ s nagyon jo volt minden szempontbol nézve.
#2318842015-07-06 20:40:03 Válasz a #231879. hozzászólásra
Pargára vigyél 2x annyit, mint amennyit Kefaloniára vittél volna Ha nem hiszed, kérdezd Dodit Túl van árazva ott minden, de közel sem hasonlítható Kefaloniához!!
Lenne néhány elég bagatel kérdésem a tapasztaltabb utazókhoz....Soha nem utaztam még komppal, viszont jövőhéten szeretnék átkompolni Kefalóniából Lefkadára, majd vissza. Ezzel kapcsolatban szeretnék némi infót gyűjteni.
A jegyet hol tudom megvenni...a kikötőben találok valami bódét vagy előre meg kell venni valami irodában? Illetve a jegyvásárlás után hogy működik a dolog...sorba kell állni valahol a járművel vagy szólnak, hogy mikor lehet felhajtani és irányítanak, hogy hova kell állni, vagy csak felhajtok és kész?
Beparkoláskor mindannyian maradhatunk az autóban, vagy csak a sofőr hajthat be kocsival és a többi utasnak külön kell felszállni?
Nagy segítség lenne, ha valaki leírná hogy működik ez az egész...
#2318892015-07-06 20:59:55 Válasz a #231886. hozzászólásra
Szia!
Fiskardoban a vízparton van a jegyes bódé,megveszed,mindenkinek szétosztod,ők majd gyalog fel,1 jegy nálad,meg az autóé,felállás elött eltépik,tolatni fel a kompra,precízen irányítanak,autót elhagyni ,fel az utastérbe és gooooo!