#2319882015-07-08 14:40:24 Válasz a #231971. hozzászólásra
csillag, persze hogy jelentkezünk! tapodyt is igerte meg a szigetrol is probalunk hirt adni, foleg az indulasotok idopontja korul, kerdezz majd nyugodtan, remelem lesz wifi
azt tudd, hogy mi 12 este indulunk, 13 este Lefkadan, Vasilikin alszunk, es 14. reggel az elso komppal hajozunk at! El sem hiszem, hogy már csak 4et alszunk itthon es indulas! ))))) Remelem nem kenyszerulunk lemondani..... Jo keszulodest Nektek is! ioa77
#2319892015-07-08 14:48:07 Válasz a #231890. hozzászólásra
szia Tapodyt,
Köszi a választ! Várjuk a bejelentkezést! Igen, én is ennyit hallottam, hogy Argostoliban már nagy sorok vannak a bankautomatáknál.... Reméljük minden rendben lesz! Jó utat, vigyázzatok! kalo taxidi!
Szia Tapodyt!Nagyon jó nyaralást és utat kívánok nektek!Nagyon irigy vagyok azért a 3 hétért.Annyi kell Kefalóniához ,hogy pihenni is tudjon az ember.Minden része tartogat valami szépet ahol több időt lehetne eltölteni ,mint amennyit eltöltenek az ide 1 hétre érkezők.Nekünk nagyon sok minden kimaradt.Már most fáj a szívem!
Köszönöm mindenkinek!
A fotóscucc öszekészítve,a többi folyamatban,feleség közölte a mai nap, ha nem bírna hazajönni nem igazán zavarná pár hétig is kihúzná még valahogy
Foglaltam előre vasárnapra Lefkadára is (igen jó szállások kerültek fel most a bookingra nagyon jó árakon) ,lesz Wifi majd onnan is bejelentkezek,úgy is skype-olni kell majd haza,megosztom a legfrisebb tapasztalatokat.
#2320302015-07-09 06:13:32 Válasz a #232012. hozzászólásra
Szia Tapodyt!
Lehet ,visszatérés lesz ,mert túl sok minden maradt ki ,vagy csak érintettük.Az érzelmek még kavarognak bennem,na de van legalább 1 évem ,hogy tisztuljanak.Kefalónia nagyon szép .Lefkadának meg van egy olyan hangulata ,ami ugyanúgy visszavonz.Nagyon bejött Vasiliki környéke,meg Lefkada partjai.Na meg vannak új úti céljaim is Görögországban.Meg addig nem nyugszok míg el nem jutok Olaszországban az Amalfi ,Sorrento partvidékre.
Az bizti Lefkadának meg van a hívogató hangulata. Nekünk is nagyon megtetszett elég hosszu ideig voltunk és mégis meajdnem kevés voltanyagilag is egész jol jöttünk ki hiába csak ketten voltunk.az autonk is hozta magát nem volt vele semmi gond.űTalán a következő Kefalonia lesz de nem idén már.
Olvastam itt a fórumon, hogy Argostoliban van valamilyen vidámpark? Ez igaz lehet? Neten nem találtam semmi infót, képet erről, esetleg valakinek feltűnt már?