Jajj, hívjanak már minket is! Neeeem, bírok a munkára figyelni :S
Dragonheart, zártatok ki valamit? Repülővel mentek?
Kri76 melyik nap indultok és főként, honnan? Volt mostanában pár Debreceni indulás. Budapestiként kérdem.
Aug. 8-15, Korfu, Moraitika, Alexandros apartmanház. Örülök, mert autóval egyszerű lejutni, és párszáz km-rel rövidebb, mint a többi sziget. Nem utolsó sorban a sziget is gyönyörű
Augusztus 9. Kréta - Sfakaki Chryssana Apartmanház.
Picit elbizonytalanodtam, félek, hogy nagyon pici a település és alig lesz választék kajáldában meg üzletekben. Nálunk az esti program általában az üzletsorok végigsétálása szokott lenni.
Volt már ott valaki?
Az apartman tényleg nagyon szép, azt aláírom De ha ez tényleg olyan pici hely... most kb. naponta vagy 2 naponta át kell menni másik településre, hogy ehessünk egy jót? Vagy hogy egyáltalán lássunk valamit, tudjunk szuvenírt venni? Nem tudom mennyi lehet a buszjegy, de naponta 2 főre oda-vissza :S autót meg nem bérelnénk... 10-én lesz az évfordulónk, szerettünk volna kicsit kilépni a hámból, de így nem tudom mi lesz Jó lenne kirándulni kicsit, látni valamit a szigetből. Jön még esetleg valaki ide? Akkor lehetne esetleg összefogni autó bérlésben.