Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1516
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23282 Üzenet linkje2007-03-21 10:16:53 

LÁttam a fotóalbumban a Paralia-i nászút alatt (Halacsos képei) a Zeusz kádja "címû" képet! Ez merre van? Paralia-ról el lehet érni könnyen? Köszi elõre is a választ!
# 1517
Tina83
Aktív fórumos
Aktív fórumos
125 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23283 Üzenet linkje2007-03-21 10:31:11 

Sziasztok!

Nem akarok senkit se lelombozni vagy hasonlók, csak gondoltam elmondom a saját tapasztalatomat ezzel kapcsolatban, hogy ne csak a jó oldalát halljátok.
Ettõl független én is jól éreztem magam, de mivel azóta voltam máshol is nyaralni görögbe így van hasonlitási alapom már...és ebbõl kiindulva nem mennék oda...mind1.

Valóban mindenki más ,vkinek ez tetszik és minden évben ott nyaral vkinek nem:)

A parthoz visszatérve nálunk nem volt vihar elötte mélg esõ sem....szóval nemtom miért volt olyan kosz...amúgy a koszt nem csak a hinárokra értem ...csikkek, szemetek mindentütt....icon_sad.gif Meduzával mi is találkoztunk nem a parton hanem a vízben, tengeri csillagot vagy sünt nem láttam 1szer se.
A Fotóalbumba felteszek képeket remélem még ma sikerül...megnézhetitek mirõl beszélek.

Az utolsó 2 napban volt borulás...meg lehülés...amúgy végig 35 fok kb.

# 1518
Tina83
Aktív fórumos
Aktív fórumos
125 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23284 Üzenet linkje2007-03-21 10:35:47 

Szia Aladina!

Zeusz kádja az Olympos hegyen van mi fakultatív kirándulás keretein belül néztük meg többek közt Zeusz trónját is , meg elvittek egy csodálatos étterembe egy harmadik hegyrészre ...vmi ófalú nevére nem emléxem icon_sad.gif
De az idegenvezetõ szerint még áram sincs , mert a helyiek nem engedték bevezettetni..igy marad az agregátor és egyébb áramfejlesztõ dolgok..de érdemes oda elmenni!

# 1519
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23285 Üzenet linkje2007-03-21 10:37:10 

Tina tudnál esetleg más helyet ajánlani? Mi volt Görögben, ami jobban tetszett? Igazából azért szeretnénk idemenni, mert innen jól lehet kirándulni mindenfelé. Más helyektõl sajnos távolabb esnek pl. a meteorák is. Ha van esetleg tanácsod, szívesen venném!
Köszi!

# 1520
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23287 Üzenet linkje2007-03-21 11:10:04 

Szia Aladina!

Én Kamena Vourlát ajánlanám,onnan mégközelebb esik minden!Én pár éve ott voltam ,és onnan jártunk be mindent,pl Skiatos,Delphi,Athén,Meteorák,Lias,Termopüle stb.Szóval ha kirándulni akarsz,onnan elég jól el lehet érni mindet!Fõleg ha inkább a természtei szépségeket keresed,meg nem a nyüzsit,akkor ne menj Paraliára,viszont ha esténként szívesen belevetnéd magad a vásárlásba meg az életbe icon_smile.gif akkor ott a helyed! icon_smile.gif

# 1521
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23289 Üzenet linkje2007-03-21 11:19:17 

Szerintem Kamena Vourlától elég messze esik a Meteora.

Aladína!

Ha ennyire bizonytalan vagy nézz be pl a Nei Pori vagy a Platamonas topicba.

# 1522
Tina83
Aktív fórumos
Aktív fórumos
125 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23290 Üzenet linkje2007-03-21 11:28:19 

Egyik kedves ismerõsömék Kasszandrára járnak évek óta (én még nemvoltam) de a képeik és videójuk alapján tudnám ajánlani...

Vagy amit Szöszy írt !
De az idegenvezetõnk azt ajánlotta aki tud menjen : Delphi-be álítólag nagyon szép és vannak ott is szállások..szóval hajrá!

icon_cool.gif

# 1523
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23293 Üzenet linkje2007-03-21 12:35:02 

Szia Aladina!

Ha széles, finomhomokos tenerpartra vágytok, ahol gyönyörû a kilátás az Olymposra, és áttetszõ tiszta a tenger, akkor Nei Pori a jó választás.
Nincs tömegnyomor, de minden megvan, ami egy kellemes nyaraláshoz szükséges. 45 km-rel délebbre van, mint Paralia. Kitûnõ kiindulópont az Olympos, Skiathos, a Tempi-völgye és a Meteorák felfedezéséhez. A Thesszaloniki, Athén túrák sem megerõltetõek.
Nézd meg a képeket a fotóalbumban, vagy kukkants át a Nei Pori topicba.

# 1524
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23296 Üzenet linkje2007-03-21 12:47:43 

Tavaly mi Nei Poriban nyaraltunk. Onnan elmentünk autóval Thesszalonikibe is, Athénba is, a Meteorákhoz is. Hát, az Athén azért jó négy órás út, még az autópályán is. viszont a másik kettõ tényleg nem olyan hosszú idõ. Nei Pori tényleg jó hely.
# 1525
Tina83
Aktív fórumos
Aktív fórumos
125 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23318 Üzenet linkje2007-03-21 15:46:48 

A foróalbumba megtaláljátok a képeimet !!! icon_smile.gif
# 1526
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23322 Üzenet linkje2007-03-21 17:43:13 

Sziasztok!

Köszi mindnekinek a sok infót!
Nei Pori is nagyon tetszik, csak az a gond, hogy a Grand torus-sal oda nem lehet eljutni (legalábbis így gondolom, mivel nincs a katalógusukban) Majd utánajárok mindenképpen... Fõleg azért jó, mert közel van mindenhez, nekünk ez is egy fontos szempont!

Üdv. mindnekinek!

Ui.: Tina nagyon jók a képeid!!! icon_smile.gif

# 1527
Erici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23324 Üzenet linkje2007-03-21 17:51:06 

Sziasztok! Mi a Grand Tours-sal megyünk június 26-tól július 3-ig a Kyriakiba. Jön valaki még akkor Paraliára?
# 1528
Babi15
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23325 Üzenet linkje2007-03-21 17:56:50 

Szia Aladina!
Én is tettem fel képeket Paráliáról, nézd meg. A Chalkidiki-félsziget is gyönyörû,Kassandra és Sithónia is. Innen is el lehet menni kirándulni, de messzebb van az Olümposz és a meteorák, mint Paráliától és Nei Poritól. Dönts a szíved szerint, de szerintem mindig az elsõ választás a legjobb. Üdv: Babi

# 1529
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23326 Üzenet linkje2007-03-21 18:27:54 

Szia Babi!

Megnéztem a képeidet, mindegyik nagyon szép. Pár db Paralia-t láttam benne, tetszik icon_smile.gif Nehéz lesz a választás...

Üdv.: Aladina

# 1530
Babi15
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23328 Üzenet linkje2007-03-21 18:41:15 

Szia Aladina!
Mivel a nászutatok lesz, remélem jól választatok és nagyon sok boldogságot kívánok, igaz még ez kicsit arrébb van. De tudom milyen ilyenkor a várakozás és a keresgélés. Mi is átestünk rajta, nem is írom , hogy mi milyen rég. Akkor még nem mehettünk oda, ahova akartunk. Örültünk, hogy szoc. országba eljuthattunk. De ez is nagy élmény volt. Még a moderátor nem tette fel a paráliai képeimet, de remélem hamar fenn lesznek. Üdv:Babi

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 101 102 103 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu