Az én megoldásom a következő,és csak Nektek árulom el!!!!!
10 óra után érkezés Zolára !!!! Megkeresni a Spyros nevű srácot, eldönteni hogy bérelni akarsz vagy taxi üzemmódot szeretnél,ha bérelni akarsz elolvastat egy hosszú szöveget majd kérdezget belőle,így inkább taxi módot választottam,telefonszámcsere ,nagykönyvbe beíratkozás,megegyezni mikor jöjjön érted,és ha a társa is ott van lehet is indulni,de azt mondta jobb előre telefonon bejelentkezni.taxi ár 2 személynek 30 eur.volt nem alkudoztam,inkább erősen örültem hogy végre eljuthatok a Fterire.
Wucy!
Ha haladni akarsz az Ainosra,akkor le Argostoli felé az utolso nagy körforgalomnál első kijáratnál ki (Myrtos, Lixouri felé) majd a lámpánál élesen jobbra fel--Sami felé,majdnem a legfelső ponton jól ki lesz táblázva az Ainos jobbra.Így a leggyorsabb az tuti.
Sziasztok voltam Kefalonián és gyönyörű Ithakát sem szabad kihagyni,mivel nagyon tetszett megint megyek augusztusban.érdemes autót is bérelni agy vagy két napra. Múltkor két hétig voltam abba több belefért az egy hétnél gondolkodni kell az elosztáson,pihenés tengerhullám hallgatása és kirándulás.
Sziasztok, még a télen az egyik hozzászólásban valaki közzétett egy linket amin a saját maga által készített térkép volt az összes strandról partszakaszok szerint képekkel együtt. Már két napja keresem de nem találom Ha valaki tudja a linket kérem tegye meg hogy újra felteszi, vagy megírja hányas hozzászólásban volt. Köszönöm!
Sziasztok!
Kato Lagadinál, a szalagkorlátra felerősítettem egy üres Kékforrás, sárga kupakos PET palackot. Ha nem vette le senki azóta (egy hét), akkor egy kis segítség, hogy hol kell/lehet parkolni, onnan pár méterre Argostoli felé indul egy ösvény kanyarogva, ahol lehet jutni alternatív útvonalként.