Korábban tombolával nyaralóktól kérdeznék. Mivel a tombolánál nincs gyerekkedvezmény, vagy olcsóbb pótágyas hely, akkor ha 3 főre fizetünk be, a harmadik személyt (akár gyerek, akár felnőtt) tehetik 2 fős apartman pótágyára, ami egy fotelágy? Vagy ilyen esetben 3 fős apartmant adnak inkább? Előre is köszönöm a válaszokat.
Kedves Dave, mi tavaly Lassiban voltunk, csak másik apartmanban. Nagyon kellemes település, a sétálóutca telis-tele tavernákkal, van pár szupermarket is. És legalább 4 különböző partszakasza van, az egyik közülük a sziget leghíresebb partjai közül való, a Makris Gialos. Szép kristálytiszta víz, széles, homokos part, szerintem nagyon szép. Szóval nagyon klassz kis hely, jól fogjátok magatokat érezni Az éttermek közül ajánlom a Sirtakit, nekünk az jött be a legjobban. Ha pedig csak egy pita gyrost ennétek, akkor a Tzogias tavernában 2 euróért hatalmasat és nagyon finomat adnak, elvitelre is!
Judiit, szerintem nem nagyon van olyan apartman, ahol 3 ágyas szobák vannak, leginkább 2 és 4 ágyasak, plusz a pótágy. Mi voltunk egyszer egy 4 ágyas apartmanban, de 5-en mentünk, és az 5. fő a pótágyon aludt. Egyébként szállása válogatja, hogy a pótágy egy kanapé-e, vagy rendes ágy. Nálunk egy elég széles, viszonylag kényelmes kempingágy volt a pótágy (ez Korfun volt).
Petraboo! Köszönöm a választ. Mi voltunk többször háromfős apartmanban, és éppen itt a különbség, hogy véleményem szerint nem mindegy, hogy a harmadik ágy pótágy (kanapé, kempingágy)-e. Ha nem tombolázunk, akkor ez árkülönbséget jelent. Igaz katalógusból választott útnál gyermekkedvezmény is van. Na nem foglalkozok ezzel tovább, meglátjuk mit kapunk és az adott apartmannál milyen lehetőségeink vannak.
Remélem ezen a héten nyaraló tombolás társaink jó időnek, szuper nyaralásnak örülhetnek.
Enda23, Zsuzska90, Szilárd! Eljött a mi hetünk Minden héten a pénteket várjuk, de ezen a héten különösképpen.
Nagy esélyetek van Krétára, most úgy néz ki, az a sztár
Felvezettem a múltheti eredményeket. Látszik is a diagrammon, hogy Kréta 30%-kal vezet, a mögötte lévő Kefalonia - zZakynthos - Karpathos 11-11-11%-a után. Korfu mindössze 4%-ot ért el, máshova meg még senki sem ment.
Szóval tényleg Kréta ez évben a nagy tombolás sziget
Bejjuss ti hányan mentek? Gondolkodtatok esetleg autóbérlésen? Esetleg össze lehetne fogni, úgy olcsóbbra kijön és esetleg több időre tudnánk autót bérelni ugyanannyi fejpénzért. Mi ketten megyünk, a férjemnek van jogsija és napi szinten vezet, nekem nincs.
Próbálom gyűjteni Sfakaki szépségeit meg az olyan dolgokat, mait helyben lehet csinálni, vagy pici sétával, de autó nélkül.
Zakynthos nagy jelképe ugye a teknős, a caretta-caretta. Na itt is van fészkelőhelyük Sfakakiban, ezért a strand egy része a nyáron le is van zárva, hogy ne háborgassák a turisták a fészkelőhelyet. A településen van egy kis templomocska, azt érdemes lehet megnézni.
Eddig ennyire jutottam. Illetve majd busszal 1-2 este át lehet menni Rethymnoba. Kelet fele a másik településsel majdnem összenőtt ez a kis falu, ott elvileg picit több bolt és étterem van, az gyalogosan is megközelíthető. Kérdés, hogy érdemes-e.
De jó, hogy ennyi mindent írtok, mire Mi megyünk egy rakás infóval gazdagabb leszek. Jaj de soká lesz az még. Írigykedek egy kicsit. KRÉTA én is örülnék egy kis Krétának. Augusztus 31. hét, hol van az még.... sebaj...