Sziasztok!
Hívtak minket is kb. 1 órája. Karpathost sorsolták nekünk és a Three stars apartmant. Nagyon örülünk. ) Ha valakinek van róla infója, légyszi írjon!
Mindegyiknek van "előnye" és " hàtránya" is. Sőt, ami az egyiknek előny, a másiknak hátrány. Én szívesen mentem volna csendesebb helyre. De sok jót írtak itt a fórumon a Manias-ról. És Kréta volt a szívem vàgya, megkaptam. Úgyhogy nem szabad elégedetlenkednem.
Kri nàlatok? Még semmi??
Jaj de örülök, hogy mindenki azt kapta,amire vágyik. Kréta, Kréta, Kréta... Én is örülnék neki, bár titkon Kefalóniában bízom, bár úgy látom azt nem nagyon osztogatják. Karpatos is nagyon klassz, meg Korfu is. Végül is mindegy melyik, alig várom már én is.
SOS!!!!Gyerekek,aki már visszajött,segítsen már!!!
Most pakolunk össze,és nem nagyon tudjuk tartani ezt az észnélküli 15 kg/bőrönd határt...18 kg esetében szólnak?és valóban kell ráfizetni?
#2332602015-07-24 20:45:20 Válasz a #233232. hozzászólásra
Szilárd, mi is az Alexandrost kaptuk, de mi 15-én indulunk haza, amikor ti érkeztek. Így aztán most még nem tudok nyilatkozni. Ti tudjátok már, miket akartok megnézni a szigeten? Jöhet PM-ben is. Hátha kapok új ötleteket.
Sziasztok!
Mi is tombolázunk idén először, a ***/**** hoteles kategóriába foglaltunk aug. 17-ei hétre.Nem zártunk ki semmit. Ma már hívtak az irodából, hogy Mallorca, Hotel Marbelt kaptuk.
Nyíregyháza, úgyhogy nekünk nagyon jó a debreceni indulás. Krétára számítottunk, mivel eddig legtöbben azt kapták. Képek alapján tetszik a szállás, nem jártunk még Korfun, biztos jó lesz.
Miskolciutas, válaszoltam az üzenetedre, remélem tudtam segíteni!
Xul és Szilárd, volt szerencsém 3x is Moraitikán nyaralni, és bár a szállásról nem tudok nyilatkozni, a település egyszerűen szuper. Kellemes tavernák, koktélozók, a part is jó (nyugodt a víz, mert nagyon közel van a szárazföldhöz Korfu keleti oldala), egyszóval biztos jól fogjátok magatokat érezni. Ha ajánlhatok pár látnivalót: Sissy-kastély, a főváros Kerkyra kötelező, nagyon szép, velencei stílusú város, elég nyüzsgés van. Paleokastrica, Bella Vista, Sidari, Mirtiotissa, Agios Gordis...gyerkőcöknek az Aquapark is élmény lehet És ami szerintem kihagyhatatlan: a reptéren a kifutópálya előtt van egy gát, gyalogosan járható. A fel-le szálló gépek olyan közel repülnek a fejünk felett, hogy szinte meg lehet érinteni (na jó, azért nem, de ez akkor is hatalmas élmény). Van egy pár videó a neten erről, mi minden alkalommal mikor Korfun voltunk, legalább 3-4 alkalommal kiültünk oda esténként
Csimike, üdv a fórumon! Örültök az eredménynek? Szerintem szuper. Mi is arra a hétre foglaltunk, de az apartmanos kategóriába, viszont még nem hívtak. De akkor úgy tűnik, jövőhéten még fürdeni is a telefonommal megyek majd