Sziasztok.
Mi is megérkeztünk N marmarasra gond nélkül. (Debrecenből 17 óra sok megállással)
21.00 kor Röszke 5 perc, Szerbia semmi, néhány terelésen kivül jól autózható.
Macedón határ hajnal fele kb félóra, a Görög oldal szintén, de rengeteg kocsi volt.
Otthonlevők kitartás!!!
sziasztok mi augusztus végén mennénk Korfura autóval..szeretnénk egy-két nappal korábban indulni esetleg megállni megnézni vár kastély,ami útba esik és érdemes megnézni..
gondoltam Horvátország felé menni tengerpartozni és úgy tovább..volt esetleg vki horvátországon keresztül vagy érintve hogyan jobb? véleményeket szívesen fogadunk..szép napot kívánunk
sziasztok mi augusztus végén mennénk Korfura autóval..szeretnénk egy-két nappal korábban indulni esetleg megállni megnézni vár kastély,ami útba esik és érdemes megnézni..
gondoltam Horvátország felé menni tengerpartozni és úgy tovább..volt esetleg vki horvátországon keresztül vagy érintve hogyan jobb? véleményeket szívesen fogadunk..szép napot kívánunk
A horvátoknál van néznivaló Plitvicén, ott el lehet tölteni egy napot.
Vagy délebbre Baska Voda vagy Brela faluban gyönyörködni egy kicsit, és felmenni a Biokora!!!!
Hazaértünk mi is a Pelionról, Smeserevo - Temesvár - Battonya felé jöttünk. Km-ben biztosan jóval rövidebb Hajdú megye felé. Határokon senki, sehol nincs várakozás, kicsit kirándulósabb volt erre, nem bántuk meg. Macedóniában visszafelé vannak útépítések a szétvált szakaszon. Dél-Szerbiában a szokásos építkezés. Belgrádtól kb. 60 km-re szembe, Nis irányába komoly dugó volt burkolatcsere miatt - kb, 4 km sor. Vranjéban mértek a Nis Petrolnál. Útdíjat euróban fizettük, Doljevácnál odaadtam egy 10-est. A köcsög meg adott 3 db 2-est meg egy 10 dínárost, az hasonlít a 2 eurósra elsőre. Már eljöttünk vagy fél km-t mikor észrevettük.
Mi az Ohridi tó és környékére készülünk mindig ahogy a jon tengerhez járunk.És nem is esne sokba km-be se és üzemanyagba se ismerve a macedon diesel üa árakat . sok jot szépet olvastam rola .
Sziasztok! Hétfőn indulunk, végre... imádom, amikor olyan infók jönnek egyéb forrásból, hogy órákat kell várni Röszkénél. Mivel én még mindig Nektek hiszek, úgy látom nem olyan nagyon katasztrófális a helyzet. Visszafele még annyira nem érdekes, csak az odafele aztán ezt előre megmondani úgy se lehet! Amint lesznek hiteles infóim jelentkezek. Jó pihenést, készülődést, illetve kitartást... kihez mi illik.