Katus! Ha Bea nem tud megbírkózni a mennyiséggel, majd besegítek neki, mert én is imádom. (lekváros elõnyben) A t.ruditól nem hiszem, hogy nagyon meglehetne hízni.
Ok!
Benne vagyok,jut neked is Legalább már azt tudom,hogy te a lekvárosat szereted
Sajnos nem a Ruditól híztam meg ,de fogyózni sem lehet vele Pedig erõsen dolgozom rajta.
Katus
Jó Neked,hogy csak 100 napod van még az indulásig. Én már tûkön ülök, úgy mennék már. Kiváncsi leszek az Adria és az Égei tenger közti különbségre. Eddig csak a horvát partokat ismertem, ott búvárkodtam elég sokat a Kornati szigeteknél. Nei Poriba azonban kizárólag a pancsolásért és a környék felfedezése miatt megyek. A fogyóról annyit, hogy amennyit leadsz annak majdnem a dupláját szeded fel késõbb. "Nekem így is tetszel" heló Laci
Nem gond a test Nekem is akkora hasam van hogy ha lefexem a tengerpartra a Greenpeacesek vissza tolnak a vízbe
De már gyakorlom, hogy tudom behúzni... már egész sokáig bírom
Azt hiszem, még jó is, hogy nem mindannyian azonos idõpontban jöttök, mert tényleg egész nap túró rudit kellene ennem, ha nem akarnám, hogy a 40fokban hûteni képtelen hûtõmben megromoljanak!
Hogy milyet szeretek? Azt hiszem úgy vagyok ezzel, mint Gombóc Artúr a csokival! Teljesen mindegy, csak Túró Rudi legyen!
De ahogy látom, nem vagyok egyedül ezzel a mániával!
Bea,ahogy elnézem nem sokkáig fogod szeretni a túró rudit.Nyár végére már hallani sem akarsz majd róla,vagy minden kisgyerek ott rudival fog rohangálni...
Fogyózást elfelejteni a nyaralás idejére!!! Hát mi lesz azzal a sok gyrossal, görög salival, tintahallal, fánkkal, satöbbivel, ami ott vár ránk?? Majd itthon lehet kínlódni tovább!
(Bár én pont fordítva vagyok ezzel. Attól kezdve, hogy októberben hazaérek, májusig csak eszem. Így van mit leadni a nyáron, amikor nincs idõm enni!)
Sancho! azért kérdeztem, mert mi egyénileg megyünk és kedden lesz a váltási nap, nektek pedig szombaton, ha jól tudom. Mi még azt sem tudjuk hol kell majd jelentkeznünk, ha megérkeztünk. Mi pont utánatok megyünk, remélem cunami nem lesz A hasadat meg ne húzd be, mert nem kapsz levegõt.
Elõször is köszi a képeket. Tényleg jól néz ki belülrõl a ház! Nagyon! Jó választás! Reméljük mûszakilag is ok! De nem tudom, hogy merre lehet. Nem rémlik. És sajnos nekem nincs meg az a térkép, ami neked.
Túró Rudit pedig nem adok senkinek!! Még ha mást már nem is eszek!
Szeintem ott kell jelentkezni ahol a szállásotok lesz, bár gondolom Bea szívesen segít. Már ha tud még mozdulni a rengeteg túróruditól
Nem húzom be a hasam ígérem, csak már zavar hogy ha felszállok a buszra átadják az ülõhelyet
Cunami csak nem lesz, bár én már átéltem egy vihart a görög tengerparton... Érdekes volt
Meg az a rengeteg tengeri állatka, amit a víz kodobott reggelre