Fontos: a képeken látható torták nem a Dimitrisban kaphatók, hanem egy Nidri alsó végében található cukiban, egy rózsaszínű egyedülálló modern épületben!
Rollo!
Ha a free desszertre kérdezed, nem mindenhol, és nem mindig ha először vagy valahol, többnyire egy ouzoval indítanak, és egy kis sütivel vagy gyümivel végeznek, de legközelebb ne számíts rá Van olyan sziget, ahol egyáltalán nem szokás
Jó a tipp Kefalonián sehol sem kaptunk, de én Santorinin és Kalymnoson sem emlékszem, hogy kaptunk volna De ha Te csodálkozol rajta, akkor ezek szerint Karpathoson szoktak adni Ha már tipp!!
Jó a tipp Kefalonián sehol sem kaptunk, de én Santorinin és Kalymnoson sem emlékszem, hogy kaptunk volna De ha Te csodálkozol rajta, akkor ezek szerint Karpathoson szoktak adni Ha már tipp!!
mi eddig gyakorlatilag mindenütt kaptunk, igen (viszont így, hogy mondtad, pl. lefkadán a daltonban valóban nem, de pl. kalamitsiben még ott is). az igaz, h nem gyrososnál, ott nem; de tavernákban így hirtelen azt mondom, h mindenütt. volt, h rakit/ouzot, volt, h egy mini jégkrémet, volt, h egy kis dinnyét, volt, h vmi sütit, de szokott lenni ez.
karpathoson is volt, így van.
Vasárnap óta mi is hazaértünk... abszolut pozitívan értékelem a 2. Lefkadai nyaralásunkat. Így, hogy voltam már kint tudtam szelektálni, hogy miket vegyek bele a "listába". Gondolkodom a II. Lefkadai beszámolón- olyan kiegészítése lenne az elsőnek
Mi Kefalónián voltunk tavaly,
Lassi, Argostoli, Skala, Assos, Mindenhol adtak sütit ajiba, volt ahol plusz piát is ,ha sokat kellett várni. Pargan is adnak a Bachuban a kikötő mellett, ha várni kell az asztalra, 15 percenként egy ouzo...
Ha Legközelebb Kefalóniára mentek, Lassiban keressétek a Tzogias tavernát, és bátran szólj Elenának, a fekete hajú pincérlánynak, hogy magyarok vagytok, mosolyogj, és mindig lesz kedvezmény, meg olivás/ vajas kenyér,aperitif, és süti
Kedves Nagyfotos!
Nálunk a férjem nincs nagyon oda a grillezett kajákért, sem a tengeri herkentyűkért, úgyhogy neki elég macerás a kajálás, én viszont imádom, (mondjuk a süti képekre már felcsillant a szeme, úgyhogy a cukit is megkeressük) bár még nem tudom hogy jutunk el az étterembe, de valahogy megoldjuk. Az árakat gondolom láttad a képen, szerintem teljesen jók. Mi még mindig nagy adag kajákat kaptunk Görögországban, ezzel soha nem volt gond.
Üdv. Kriszti
Sziasztok. Két óra, s indulunk Lefkadára végre . Másodszor megyünk. Lenne még egy kérdésem, mert tavaly nem figyeltem meg, idén viszont fontos lenne. Van olyan strand, ahol van esetleg egy kis zuhanyozó, édes vízzel, esetleg toalett?
Azt a pénzéhes mindenüket!
Ez fura, amerre eddig jártunk, természetes volt az ingyen csalogató.
Nem hiába, a legszebb sziget Lefkada (állítólag) ennek ezek szerint ára van.
Nem baj, még két nap, és indul a nagy kalandunk.
Azért, ha találok hasonló helyet, majd jelzek!