Lisával megbeszéltük hogy végigesszük a görög specialitásokat, úgyhogy nem tudom még mi lesz a pocakommal... Bár sokak szerint jól áll nekem
/túrórudi csomagolva /
Húú, tényleg! Már emlékszem ám! Hát, hiába, az a fránya kor...
Neckermann... Nem is tudom. Talán az Emannuilhez tartozik kint. De ezek a dolgok nincsenek bebetonozva. A partnerirodák változhatnak.
Az biztos, hogy rajta lesz a vouchereteken, amit majd az iroda ad ki nektek. Nálunk is így van. Cím és a telefonszámom rajta van, hogy el tudjanak érni! Van aki már egy héttel indulás elõtt, Magyarországról hívott fel kétnaponta, mert mindig eszébe jutott vmi, amit meg akart kérdezni!
Köszönöm a választ! Csak irígykedünk, hogy az oda utzók nagy része már tudja kihez és hová kell majd fordulnia. Na, de majd kialakul a mi sorsunk is, remélhetõleg pozitívan. Laci
Persze, biztos, hogy minden rendben lesz! Biztos vagyok benne, hogy egy kedves, segítõkész idegenvezetõ fog várni benneteket, és gondoskodni róla, hogy jól sikerüljön a nyaralásotok.
Viszont ha van kedvetek, nyugodtan keressetek meg engem is! Örülnék, ha megismerhetnélek titeket!
Hmmm... asszem a Rudit lefagyasszuk Bea. ...vagy megesszük idõ nap elõtt? most már azt is tudjuk hogy bármilyen és bármit viszünk elfog fogyni,mi pedig hízni.
Laci ne aggódjatok,ha nem lesz idgenvezetõtök majd mi ott leszünk és segítünk ...mert szándékunkban áll ám lemaradni a visszaútról
Bea már tudja,mert Õ adott egy lehetõséget a megélhetéshez.
Szia Laci!
Az Adria csodálatosan ,,kék" és ragyogóan tiszta.De hûvös,és a legtöbb helyen kavicsos.Még az Égei tenger melegebb,de talán nem olyan kristálytiszta.De nem is ez a különbség. Inkább A Görög mentalitás,vendégszeretet de valahogy a klíma is sokkal jobb és még a többirõl nem is beszéltem De egy pár nap múlva megtapasztaljátok
Katus
Laci!
Nei Pori és környékén rengeteg lesz a látnivaló,semmit nem szabad kihagyni.Meglátjátok az idõ hipp-hopp, hamar elszalad.Vannak nagyon jó képek Nei Poriról /Ha érdekel/és környékérõl.
https://blog.horak.hu/keptar/i.....2005[/url]
Katus
Búvárkodunk majd és élvezzük a tenger adta gyönyörûségeket.
A túró rudit pedig megszerettesük velük. ... vagy nem?
A lényeg hogy ott élhessünk... tudod?...mint már Sanchom is mondta...
-akár egy kartondobozban is Nah,de vissza a való világba.
Az tény hogy csodálatos lehet Nei,épp ezért minden szépségét szeretnénk megnézni.
De a búvárkodásról még mindig nem tettem le.
Nem lehet megnyitni,csak nem tudom miért
Viszont akit érdekel és esetleg még nem látta,annak ajánlom.
Olympos-riviera lap.hu/ fórumok/blogok/Shery és Repa blogja itt lehet megnézni Görögország 2005.címmel a képeket.Nagyon jókat és sokat fotóztak.
Nemsokára én is fogok