#2339212015-08-03 21:46:50 Válasz a #233814. hozzászólásra
Szia, mi Pargan voltunk, nem túl sok az eltérés 22 órát kell számolni . Odafelé: 13-kor indultunk Bp-ről, másnap reggel 8-ra voltunk kint. Visszafelé 16-kor indult, 13-ra voltunk itthon, a határokat beszívtuk.
Itt Lefkadán dörög az ég,és esik az eső jelenleg. Nem bánjuk az esőt a nagy meleg napok után,de azért bízunk benne hogy nem tart sokáig. Melyik időjárásjelentő oldalnak lehet hinni?
Egy aktuális busz menetrendet tudna valaki linkelni?? Egy oldalról leszedtem már, amit ebben a főrumtémában írt valaki, de nem tudom, hogy jó e.. Illetve az egyik napon Aghiofilibe szeretnénk elmenni busszal úgy, hogy előbb vassiliki, aztán aghiofili gyalog.. vagy akárhogy
Új vagyok itt de tele lelkesedéssel, ) - szeptember 10-én megyünk 10 napra és Pontiban van szállásunk.. miután visszaolvastam 100 oldalt még lenne pár kérdésem...
A fakultativ hajókirándulásokkal valaki tisztába tudna engem tenni?
Miaz hogy "kis" hajóút meg "nagy" hajóút ... egyaltalán úgy nagyjából hány féle van..
.. és jól értettem hogy mind Nidri-ből indul?
Igazából igy elsőre én egy egesznaposra gondoltam, ami a legtöbb szigetet/latnivalót magaban foglalja (gondolok itt a Skorpionsra, Meganisire, Ithakára ! ) .. esetleg ha valaki tudja igy konkrétan?
Természetesen idei árak is érdekelnek?
Illetve aki tavaly volt... szeptember 10-20 között is vannak még ugyanúgy kirándulások?
A magam nevében tudok nyilatkozni. Október első hetében voltunk Nidriből induló nagy hajókörúton. Nagy???? Nem. Egész napos volt. 35 euro volt. Ithaca, Lefkada, Kefalonia, Porto Katski, Skorpio sziget, meg a barlangba ment be a hajó. Nyílt vízi fürdőzés, néhány órás városnézés, séta, a Nidri Star nevű hajóval. Reggel indult, este érkezett. Nekünk jó volt, én nekem ez egy nagy vágyam volt. Talán azért is tűnik drágának, mert minket kisbusz vitt Pargáról Nidribe, és vissza. Sztem van olcsóbb is.
#2340062015-08-05 14:23:08 Válasz a #234001. hozzászólásra
Szia Akarszrolabeszelni!
Ha elmentek Porto Katsikire ,ott vadászni fognak rátok a hajós társaságok.Mi egy Eptanisos nevű társaságtól kaptunk ajánlatot .Nagyon nem lehetett nekik forgalmas napjaik ,mert a felnőttet 16 euroért ,a nagy fiunkat 14 ,a lányunkat 10 euroért vitték volna ,ebéddel együtt.Négyünknek 56 euro lett volna,Nidriből indulva ,Porto Katsiki ,Kefalóniaában Fiscardo,Ithaka ,Megasini lett volna az uticél.Meglátta nálunk egy másik hajós társaság befogója a reklám anyagjukat és megállt ,hogy mondjuk meg mennyiért megyünk velük ,mert ő olcsóbban fog minket vinni,amikor megmuttatuk a számolást elképedt ,menjünk a fenébe arckifejezéssel,aztán mondta ,akkor inkább menjünk velük,mert ő ennyiért nem visz sehova.Sajnos mi kihagytuk ,mert az időnk kevés volt és épp Kefalóniáról jöttünk.Még most is birizgálja a fantáziám ,mit nyújtottak volna ennyi pénzért.