Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 646
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Zeus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
190 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23424 Üzenet linkje2007-03-22 19:24:27 

Lisa!

Mi két éve Liktohoroban búvárkodtunk ,olyan partszakaszon ahol csak Görögök voltakn,szinte kinéztek bennünket. Erre a részre véletlenûl vetõdtünk oda.
Meg is kellet fizetni rendesen az ebédünket duplájába kerûlt mint Parálián.
A tenger élõvilága nagyon szép volt, fogtunk polopot is szabad kézzel,
de a barátom mikor jött ki a partra a sziklán eleset, és apolip elúszott .
Az emlitett ebédet õ fizette kárpótlás gyanánt.
Parália és Ob között lehetett bérelni "elektromos merülõ szerkezetet" és ezzel is merûlést végezttünk de itt nem volt olyan szép a tenger mint Liktohoróban.

zeus

# 647
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23426 Üzenet linkje2007-03-22 20:08:54 

Finánc!
Ne idegeskedj, mire indulnod kell hidd el mindent megkapsz. Olyan még nem volt Görögországban, hogy ne kaptunk volna részletes útmutatást arról, hogy hol is találjuk az idegenvezetõt. Sõt ha netán nem tudott volna magyarul még olyan telefonszámot is kaptunk ahol magyarul segíthettek volna nekünk. Nem igazán ismerem a horvát szokásokat (bár ott is nyaraltunk már, de egy alkalom még nem nagy tapasztalat), de ott aztán törtrésznyi törõdést sem kaptunk mint itt. Nagyon bízom benne, hogy az Adria után Görögország nem lesz csalódás, nekem fordított esetben az volt. Barátaink akik évek óta csak oda járnak nyaralni egyet értenek abban, hogy bizony másabb sokkal, valami hiányzik onnan ami Görögországban meg van. Mindenesetre õk az idén is oda mennek, meg vannak a maguk indokai.
Remélem mikor haza jöttök csupa jó élményetek lesz.

# 648
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23427 Üzenet linkje2007-03-22 20:14:03 

Szóval a görögök nem szeretik a túrórudit! Valaki egyáltalán megkóstoltatta velük? Na de ha nem tudják mi a jó az nekik rossz. Mi bezzeg élvezettel esszük az õk specialitásaikat. Na ez meg nekünk jó! icon_wink.gif De gondolom egy kis konyakos meggyet nem vetnének meg! icon_wink.gif
# 649
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23428 Üzenet linkje2007-03-22 20:16:44 

Rebeka!

Kiakadnak a gondolattó, hogy a túró édes, és még csoki is van rajta!

Na de lehet, hogy csak nekem én botlottam olyanba, aki nem szereti! Na de a borsófõzelék! Az már más! icon_smile.gif icon_smile.gif

# 650
FINÁNC
Aktív fórumos
Aktív fórumos
100 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23430 Üzenet linkje2007-03-22 20:32:13  Válasz a #23426. hsz-ra Előzmény #23426

Szia Rebeka! Igazad van abban, hogy megkapjuk a normális útbagazítást az irodától az utazás elõtt. Ma felhívtam telón õket és érdeklõdtem az ottani kapcsolat felõl. A hölgy megkérdzte, hogy befizettem-e a teljes vételárat (?), mire közöltem vele, hogy csak elõleget fizettem. Azt mondta, hogy fizesem be a teljes öszeget és a voucheren majd rajta lesz az ottani iroda neve. Nem értem az egészet, de felhagyok a kiváncsiskodásomal azthiszem. Laci
# 651
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23432 Üzenet linkje2007-03-22 20:43:31 

Szia Laci!

Ne aggódj, minden oké lesz! Indulás elõtt megkapod azt a részvételi jegyet, és tényleg rajta lesz a kinti irodátok neve címe. Utána meg már csak érdeklõdni kell a faluban, hogy merre találjátok. De ha rajta lesz a kinti idegenvezetõtök telefonszáma, õt is hívhatjátok, hogy merre menjetek. Nálunk gyakran így történik, és akkor várom õket az út szélén, nehogy elkeveredjenek!

# 652
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23434 Üzenet linkje2007-03-22 20:51:18 

Én ezt úgy szoktam megfogalmazni: nincs olyan szerencséjük, hogy ne találjak oda! icon_wink.gif
Egyébként mi már befizettük az utat, de a vouchert csak az utazás elõtt pár héttel szoktuk megkapni. Nem igazán tudom, hogy ennek mi az oka, de ez minden irodánál így történt eddig. Bár a tavalyi cirkusz lecsengése után, akkor amikor az iroda kifizette a pénzünket a másiknak ott azonnal kezünkbe adták a részvételi jegyet. Bár akkor már próbálták volna nem. icon_wink.gif
Nos a legtöbbször egy térképet is mellékeltek arról merre is kell menni, de ha nem akkor is sikeresen megtaláltuk a kinti irodát. Mondjuk egy alkalommal Parálián éppen az iroda buszával futottunk össze, így csak követni kellett.
Nos ne aggódj, ezzel biztosan nem lesz gond. És remélem mással sem.

# 653
FINÁNC
Aktív fórumos
Aktív fórumos
100 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23436 Üzenet linkje2007-03-22 20:54:13 

Szia Bea! Most már tényleg nem aggodalmaskodom tovább, csak nem értem miért nem lehetett ezt a nagy titkot elárulnia nekem az ügyintézõnek. Na de harcra fel, már csak pár hónap és irány Nei Pori.
# 654
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23438 Üzenet linkje2007-03-22 21:16:26 

Nagyon boldog névnapot kívánok bogobea
# 655
Lisa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23439 Üzenet linkje2007-03-22 21:20:07 

Boldog névnapot Bea!
# 656
FINÁNC
Aktív fórumos
Aktív fórumos
100 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23440 Üzenet linkje2007-03-22 21:29:28 

Boldog névnapot kivánok Nei Pori angyalkájának. Laci
# 657
Lisa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23441 Üzenet linkje2007-03-22 21:30:26 

Szia Zeus!

Köszönöm az infót,meglátjuk hogy lesz-e még erõnk elmenni Liktohoróba, s lemerülni. icon_smile.gif
Szeretnénk megnézni a szépségeket ... remélem belefér a programjainkba. icon_smile.gif...bár ha a kedvesem beleejti a kincset amit kihalászunk,nem ussza meg egy vacsival. icon_twisted.gif icon_lol.gif

# 658
Cerezin
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23442 Üzenet linkje2007-03-22 21:32:33 

Boldog névnapot minden Beának !
# 659
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23443 Üzenet linkje2007-03-22 21:34:49  Válasz a #23442. hsz-ra Előzmény #23442

Lisa!

Megígérem ha valamit elejtek, akkor iszunk egy ouzot...

Majd csak lesnek ki az az idétlen aki folyton mindent eldobál a kezébõl... icon_biggrin.gif

# 660
Lisa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#23445 Üzenet linkje2007-03-22 21:50:19 

Rendben kicsim! icon_cool.gif majd hívjuk a felmentõ sereget hogy segítsenek lefogni a kezed icon_twisted.gif ... vagy inni velünk. icon_cool.gif icon_cool.gif
Ami igaz,az igaz... a tavernák csak jól járnának velünk. icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 43 44 45 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu