Sziasztok. Mi augusztus 31.-ei hétre foglaltunk prémium kategóriába, nagyon kiváncsi vagyok már. Nem zártunk ki semmit. Korábban már 3x tomboláztunk, mindig a repcsis apartmanos kategóriát választottuk (így voltunk Zakintoszon, Kefalónián, Karpathoszon), előtte jártunk már Rodoszon, Bulgáriát nem szerettük volna, és ennyi mindent nem lehetett kizárni, ezért próbálkoztunk egy másik kategóriával. Idáig még mindig teljes értékű nyaralást kaptunk, tele élményekkel, mindig meg voltunk elégedve. Idén megy valaki még ezzel a felálással? Vagy esetleg volt már valaki? Kiváncsian várom a beszámolóitokat. Nagyon jó ez a forum.
Szia Rebus én már idén nyaraltam nem bírok már magammal azért nézem már a jövő évre is a nyaralást:)Bízok benne lesz jövőre is tombola.Nekem ami nem tetszene Bulgária:):)Szerintetek van értelme kizárni valamit?
Mi harmadszor tombolázunk, eddig Zakintoson és Korfun voltunk. Nem zártunk ki semmit egyszer sem. Bulgáriát még nem kapott senki a fórumon, apartmanos, repcsis kategóriába, ha jól tudom. Colacitrom Ti tavaly Karpatost kaptátok?
szerintem Bulgáriát zárd ki , mert ott úgy hallottam olyankor még nagyon hideg a víz,
(gondolom amúgy sem jön be neked )
görög szigeteket kaptak a többiek, tavaly sokan kapták Krétát, mert 2 gép is ment.
üdv
gémike
(én már jövő évi nyaralást tervezem, hogy minél előbb tudjak foglalni, mi nem tombolázunk de megértelek)
most hivtak, rhodian rose - rodosz, szept 3as indulas. Elvileg 24 oran belul be kene fizetni... amikor mondtam h ez nem fog menni, mert videken vagyok holnap akkor pentekig kaptunk haladekot. szoval most ki kell talalni, akarunk-e utazni
Most hívtak minket is. Zakinthost - Ragia apartmanházat kaptuk szeptember 3-i indulással. Mi nagyon örülünk. Esetleg valakinek van tapasztalata az apartmannal kapcsolatban, mert képek és a leírás alapján jónak tűnik.
Psychóka Mi nagyon örülnénk Rodosznak, de repcsis apartmanos desztinációban senki sem kapja. Handa05 Mi voltunk Zakintoson és Ragia mellett laktunk, mert azt éppen felújították. Akkor a Ragia nem szerepelt a kínálatban. Szellemkastélynak hívtuk, mert olyan elhagyatott volt. Most a képeken szép és biztos nagyon klassz lesz. Közel a tenger, homokos. Ha valamit szeretnél kérdezni, szívesen válaszolok. Még az is lehet, hogy mi is azt kapjuk, bár jobban örülnénk, ha olyan helyre mehetnénk, ahol még nem jártunk.