Nyugat-Krétai nyaralás alkalmával, ha csak egy fakultatív kiràndulásra szeretnénk menni, Balos lagúnát vagy Elafonissi-t javasoljátok? Elafonissi 50€/fő, ha ott helyben foglaljuk, nem IBUSZ-nál, akkor mennyivel olcsóbb? A Balosi lagúna a Gramvousa sziget látogatásával van összekötve, ami 65€/fő. Előre is köszönöm, ha valaki válaszol. (Nagyon kihalt a fórum mostanában
Judiit, pontosan nem tudom, mennyivel olcsóbb, de szerintem olyan 30-35 eurónál helyi irodák nem kérnek többet, legalábbis az IBUSZ árai mindig sokkal magasabbak. Szerintem ugyanazt adja egy helyi iroda, nem érdemes ennyi pénzt kiadni csak azért mert IBUSZ. Ha én választhatnék, talán a Balost választanám, bár mindkettő gyönyörű...csak a Balos amiatt a különleges sziget miatt jobban megfogott
Judit,ez ugyan ízlés dolga,de ha már kérdezted,a Gramvousa-Balos kirándulás valóban jobb.Én is azt választanám.Mindenképpen megéri helyi irodával menni,tuti,hogy olcsóbban megkapjátok.Ráadásul hajós útnál nincs is mit mondani az id.vez-nek...
Szia Psychoka! Minket érdekelt volna, de mi már befizettünk pont 2 hete egy másik kategóriába, pont ezért mert nem tudtuk biztosra, hogy a szállodásba Görögország lesz. Milyen pech.
Köszönöm a válaszokat. Én is Balost szeretném inkább. Bár ha ennyivel olcsóbb, lehet, hogy mindkettő belefér. A pénzen túl egy tízévessel is küzdünk, aki saját akaratàt igencsak próbálgatja érvényre juttatni. Tavaly több fakultatív kirándulás volt (városnézős),mint tengerparti pihenés. Ezt azóta is nehezményezi. Majd ha ráérek, sajnálom egy kicsit Bár ezek a kirándulások nem összemérhetők gyerek szemmel egy városlátogatással.
Szia Judit! Látom Ti is a Maniasba mentek, ha hazajöttök légyszi írj pár infót, hogy hová sikerült eljutni. Balosra és Elafonssibe mi is mindenképpen szeretnénk elmenni. A többit meglátjuk, mert mi heten megyünk és nem biztos, hogy tudunk akkora autót bérelni, vagy kettőt kell. Ezért az árakat is jó volna tudni. Fantasztikus nyaralásotok lesz. Mi is viszünk egy 9 évest.
Bocsánat az lemaradt, hogy busszal megyünk.
Rebus, tapasztalataid szerint, melyek azok a fakultatív programok amelyekre érdemes befizetni. Autó vagy robogó bérlés milyen árkategóriában fekszik, illetve egyénileg is merre érdemes elindulni. Illetve az árak? Azt hallottam, hogy drágább mint más helyek. Köszönöm előre is. És mennyire csendes környék?
Szia Handa! 2012ben voltunk Zakintoson az árak kb uaolyanok mint Korfun voltak. Gyros 2eu, a vízet egy kartonnal érdemes venni, mert üvegenként sokkal drágább. Ketten 20euból vacsoráztunk itallal együtt. Ha kevset kell beosztani, akkor gyros kifulladásig, mi szeretjük. Autót csak Korfun béreltünk, 140 eu volt 3 napra. Zakintoson hajókirándulásra mindenképp érdemes elmenni, megnézni a Navaghio öblöt, mert leírhatalanul gyönyörű, azt látni kell. Motorral körbe tudjátok járni két nap alatt, mert nem olyan nagy a sziget. Keri naplemente, a legnagyobb görög zászló, Xígia, PortoVromi, a kék barlangok, mind, mind felejthetetlen élmény lesz. Az apartman közel van a tengerhez, van mellette egy étterem is, de nem hiszem, hogy az zavarni fog. A sétáló utca az fentebb van de esténként nagyon hangulatos. Zantéra busszal is be lehet menni, azt hiszem 4 eu volt a jegy. Hát ennyire emlékszem, ha van még kérdésed, szívesen válaszolok. Biztos nagyon szuper lesz, nekem nagyon tetszett.