Idén elviekben Sarti lenne az úti célunk és azoktól kérnék választ, akiknek a szeptemberi időjárásól van tapasztalatuk (kb. 5-től, 15-ig). Ha több évre visszamenőleg, annál jobb.
Visszaolvastam a fórumban, de úgy láttam, hogy ez az időszak már tartogathat meglepetéseket. Az időjárás előrejelző oldalak mentett adatait már láttam.
a Sarti beach részen a Vrachakia House a ( focipálya van előtte) türkiz erkélyes, ott volt a szállásunk, de sokan jöttek oda,akik nem ott laktak, pl. a Rodon Gardenből is, ők fogyasztás ellenében használhatták a napágyakat. A focipálya végénél kell lemenni a beach barra.
jó pihenést!
üdv
Eduso
Mi tavalyelőtt voltunk ebben az időszakban, és szuper időnk volt végig. Nagyon meleg idő, napsütés, kellemes tenger. Utolsó éjszaka volt egy nagyobb vihar, de ennyi, egy nap sem volt rossz időnk.
Ian | #234426 | 2015-08-13 10:04:26 | Válasz a #234391. hozzászólásra
Szia! Hát igen,voltam már párszor szeptemberben,volt hogy ragyogó napsütés volt,felhő sehol de bizony szívtunk is mert 5 napig esett az eső folyamatosan
Szia! A meteorákat egyszer mindenkinek látni kell.Strapás oké aláírom az.Korán kell kelni mert korán indultok de megéri mert gyönyörű,sok szép helyen álltok meg szóval kihagyhatatlan szerintem.
Újra itthon, nagyon gyorsan véget ért Sartin tett látogatásunk... Ami nagyon jó volt, de úgy maradtunk volna még. Végül elmentünk a Meteorákhoz, ami csodálatos volt. Mindenkinek ajánlom én is aki még nem járt ott. Megérte a nagyon hajnali kelést és éjszakai visszaérkezést. Voltunk hajózni is.
S jelenthetem, hogy két új taggal bővült a Sarti imádók tábora.
Rengeteg kép készült, de még nem volt idő feldolgozni. Ha elkészülök vele beteszek egy linket.
Sziasztok!
Szeptemberben megyünk az Avra apartmanba. Előzőekben nagyon vegyes véleményeket olvastam. Volt esetleg valaki ott idén aki tudna friss infókkal szolgálni?
Köszönöm!!
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy milyenek az árak jelenleg? Változtak tavaly óta a válságos helyzet miatt?
Elsősorban a gyros, pizza, és a boltokban kapható gyümölcsök ára érdekelne.
Köszönöm előre is!
Üdv Sarti imádók!
Már van Sartinak saját indulója a webkamerás oldalon.:
http://sarti.travel/hu/sarti-webkamera
Meghallgatni mindenképp, de tán megtanulni is érdemes.
Jó hallgatást, tanulás kívánok